Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Familieleilighet på solrike Mallorca

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Rotes Velles
pris fra kr 4 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bestill din neste solferie til Mallorca med familien eller vennegjengen! Bo 5-14 netter i egen leilighet med basseng, transport og fly inkludert.

Drøm deg bort til Mallorcas varme klima, mange soltimer og glitrende hav! Tenk deg dager fylt med latter og moro for hele familien, og bo i din egen leilighet i OLA Apartamentos Bouganvillia i Santa Ponsa, på Mallorca. Her tilbys det underholdning og aktiviteter for både unge og voksne. Nyt avslappende dager ved hotellets basseng eller ta turen ned til den nærliggende bukten for en avkjølende dukkert i det asurblå havet. Høres dette fristende ut? Bestill ferien nå!

Tilbudet inkluderer:
 • OLA Apartamentos Bouganvillia: 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Fly t/r Palma de Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Underholdning og aktiviteter på hotellområdet, samt to utendørsbasseng
Velkommen til Mallorca!

Skap gode minner på din neste solferie på Mallorca! Hvite sandstrender, endeløse palmer, krystallklart sjøvann, men også kupert landskap, kalksteinsklipper, pittoreske landsbyer og deilige viner - ta med din kjære eller noen gode venner, og tilbring etterlengtet tid sammen i luksuriøse og livlige omgivelser!

OLA Apartamentos Bouganvillia

 • Leilighet
 • Rotes Velles, Spania
outdoor pool

OLA Apartamentos Bouganvillia ligger på Costa de la Calma på det vestlige Mallorca og er den ideelle innkvartering for familier. Her finnes det underholdning for alle aldre, og er samtidig et sted for dere som ønsker en avslappende ferie på Mallorca. Leilighetene er omgitt av en stor terrasse med to basseng, der det ene er et barnebasseng med lekeområde. Ved det større bassenget finnes det også en bar, hvor enkle retter og snacks kan nytes på den tilhørende terrassen. På området finnes det både lekeplass, arkade (mot gebyr), bordtennisbord, biljardbord, lufthockey samt fotball-, basketball-, tennis- og squashbaner (mot gebyr). Stranden Santa Ponça ligger ca. 900 meter fra leilighetskomplekset og kun 300 meter fra komplekset ligger en liten steinbukt.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Apartment bedroom

Leilighet

3 personer | Leilighet

De nyrenoverte familieleilighetene er ca. 37 m² store og har et separat soverom med en dobbeltseng. I fellesrommet finnes en sovesofa og et lite spiseområde. I leiligheten finnes det også aircondition, TV, safe (mot gebyr) samt et lite kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap og diverse kjøkkenredskaper. Badet har dusj og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • Eventyrpark

  Ta en pause fra solingen og opplev denne eventyrparken som ligger ved stranden Playa de Palma. Her kan du klatre, henge og dra med taubane oppe blant tretoppene. Parken tilbyr fler enn 80 aktiviteter og er den største ”zip linen” på Mallorca på hele 200 meter.

  Park Forestal Park Mallorca Park
 • Tapas ved strandpromenaden

  Under oppholdet i Spania er selvsagt tapas et must. Besøk Mikel & Pintxo som ligger nede ved strandpromenaden. Nyt klassiske tapasretter til et godt glass vin med havet rundt hjørnet, bedre blir det ikke!

  Restaurant Mikel & Pintxo Restaurant
 • Strand med aktiviteter

  Strandpromenaden er innrammet av barer, restauranter og butikker. Stranden passer perfekt for de som vil holde seg aktive, da det finnes et stort utvalg av vannsport, som for eksempel; vannscooter, skjermflyvning, bananbåter og andre båtturer.

  Strand Playa Santa Ponsa Strand

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: ca 2,20 € per person over 15 år per natt (mai-okt) eller 0,55 € per person over 15 år per natt (nov-apr). Turistskatt reduseres med 50% for opphold lengre enn 7 netter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 23:59

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 2 barn opptil til 12 per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret