• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fire sesonger i nabobyen Stockholm

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Stockholm
pris fra kr 1 629
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Besøk vakre Stockholm! Bo 2-4 netter på Ibis Styles Stockholm Järva med frokost og fly.

Nyt en kort pause i Stockholm og la deg fortrylle av den nydelige storbyens atmosfære. Her opplever du et mangfoldig kulturtilbud, en rik historie og fortryllende arkitektur. Spaser gjennom de sjarmerende gatene i Gamla Stan eller ta en omvei til naturen og beundre de 30.000 øyene midt i det glitrende vannet i Stockholms skjærgård. Lange shoppingturer, kongelige slott, spennende museer eller idyllisk natur - Stockholm har noe å tilby for alle.

Stockholm

Som en av Skandinavias mest trendy byer med utallige utesteder, restauranter og endeløse shoppingmuligheter, er Stockholm klart verdt et besøk. Denne byen blir bare mer og mer populær og vil du oppleve det nyeste innen kunst, kultur, mote eller gastronomi, så er dette byen for deg. En fryd for øyet er byen også, med en flott gamleby og stor skjærgård. Ta en båt til Grinda, besøk Djurgården eller Skansen og pass på å få med deg et av de flotte museene som Fotografiska eller Moderna Museet også.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Ibis Styles Stockholm Järva

 • Hotel
 • Solna kommune, Sverige
Ibis Styles Stockholm Järva

Ibis Styles Stockholm Järva ligger i Solna, et av områdene rundt Stockholm som blir større og større, rett nord for sentrum. Populære attraksjoner som de kongelige parkene Ulrichdal og Haga med sine vakre slott ligger like i nærheten av hotellet. Ibis Styles har 183 rom med god frokost, og restaurant og bar. Ibis Styles ligger kun 8 km fra sentrum og det er lett å komme seg dit med kollektiv transport. Det tar ca. 20 min å komme seg til byen (10 min å gå + 10 min med toget til sentrum). Fra flyplassen kan du ta Flybusserna til Järva krog, deretter gå 550 m, eller ta toget til Ulriksdal station og gå 550 m.

 • +5
Les mer
Ibis Styles Stockholm Järva, room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De innbydende, moderne og varmt innredede dobbeltrommene har eget bad med dusj, toalett og hårføner, og er utstyrt med TV og telefon.

Våre tips
Se på kart
 • Fotokunst

  Er du glad i fotografi? La deg inspirere i Stockholm med Fotografiskas unike fotografiutstillinger og kunst på et av Stockholms mest populære museer.

  Museum Fotografiska Museum
 • Vegetarisk buffé

  Nyt fantastisk vegetarisk mat i bufféform til en av Stockholms beste utsikter.

  Restaurant Hermans Restaurant
 • Tapas & nattliv

  Unn deg en hyggelig aften i stilfulle lokaler, med deilige tapas, drinker og uteliv midt i bykjernen.

  Restaurant Boqueria Restaurant
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for rommet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Ibis Styles Stockholm Jarva ligger i hjertet av Solna, et svært ekspansivt område nord for Stockholm. Populære attraksjoner som de kongelige parkene Ulrichsdal og Haga med sine vakre slott ligger like i nærheten av hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret