• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Berlin - en himmel av shopping og kultur

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Berlin
pris fra kr 1 789
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Vårens storbyferie i Berlin begynner nå. Bo 2-5 netter på SORAT Ambassador Hotel i populære Kurfürstendamm. Tilbudet inkluderer fly og frokost!

Berlin, du bist so wunderbar! Europas største kultur-hub inviterer til en minnerik og våryr storbyferie. Berlin skinner med sine grønne parker, musikalske show, enestående museer og endeløse shoppingmuligheter. På SORAT Hotel Ambassador bor du midt i smørøye. Du har bare noen få skritt til berømte KaDeWe og Wittenbergplatz venter direkte utenfor døren din. Om kvelden venter et koselig hotellrom og en trivelig bar som tilbyr den perfekte avslutningen på en dag av full av eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • Sorat Ambassador Berlin: 2, 3 eller 4 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Berlin (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1x velkomstdrink
 • WiFi
Berlin

Berlin har for lengst markert seg som en av de mest trendy og urbane storbyene i Europa, og den korte avstanden fra Norge gjør denne byen til den perfekte weekend-destinasjonen. Kultur- og historieentusiaster kan glede seg over byens brede utvalg av selvstendige gallerier, museer og historiske landemerker som den kjente Reichstag bygningen. Reis tilbake i tid, opplev det liberale og yrende nattelivet, og bli kjent med byen som vi allerede har forelsket oss i!

Sorat Ambassador Berlin

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Lounge - SORAT Hotel Ambassador Berlin

Sorat Ambassador er et flott sted å bo når du besøker Berlin. Det moderne hotellet ligger rett ved Wittenbergplatz metrostasjon og er bare 400 meter unna det populære kjøpesenteret - Karstadt (KADeWe). Hotellet har eget helsestudio, boblebad og badstue for maksimal avslapping. Ikke forsov deg! Du må ikke gå glipp av den enorme frokostbufféen i hotellets restaurant Filou. Her får du den energien du trenger for å ta deg frem gjennom den travle hovedstaden. En god start på dagen!

 • +2
Les mer
Doubleroom - SORAT Hotel Ambassador Berlin, room

Dobbeltrom

Sorat Ambassador har totalt 218 flotte rom, hvor hvert enkelt er designet for å reflektere de siste fire tiår, fra det glitrende syttitallet til moderne chic. Hvert rom har WiFi, telefon, digital LCD-TV, en radio, skrivebord og et eget bad med hårføner. Rommene og vinduene er lydisolert som også garanterer deg en god natts søvn.

Våre tips
Se på kart
 • Shopping-himmel

  Dette er den største handlegaten i Berlin, med over 60 000 m² shoppingnytelse!

  Butikk Kurfürstendamm Butikk
 • Sett deg ned med en øl

  Er du glad i godt øl? Stikk innom dette lokale bryggeriet, som er skjult i en bakgård.

  Bar Eschenbräu Bar
 • Let og dere skal finne

  Bortgjemt i en bakgate finner du inngangen til denne vegetariske restauranten. Du må søke litt, men det er verdt det!

  Restaurant Cookies Cream Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Enkeltreisende

kr 697 - kr 779 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

I bydelen Schöneberg, på Wittenbergplatz, like ved den berømte avenuen Kurfürstendamm finner du SORAT Hotel Ambassador Berlin. Den sentrale beliggenheten garanterer at du alltid er i gangavstand til flere av byens severdigheter, som f.eks. det store kjøpesenteret Kaufhaus des Westens (KaDeWe).

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret