Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Vakre Sicilia med leiebil

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Italia
pris fra kr 14 519
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk den vakre øya i 7 netter på 4 forskjellige hoteller, daglig frokost, leiebil og fly.

Så snart du kjører den første strekningen på øya, forstår du at dette kommer til å bli en fantastisk reise! Sicilia fortryller enhver besøkende, enten du foretrekker kultur eller solferie. Idylliske strender med fjell i bakgrunnen og azurblått vann, byer og landsbyer, og ikke minst det imponerende landskapet rundt vulkanen Etna, gjør Sicilia til en svært allsidig øy. I tillegg skal du selvsagt også nyte det italienske kjøkken hver eneste dag! Bruschetta, risotto, en Limoncello ..Kan du allerede forestille deg selv på en typisk italiensk restaurant? Velg ut favoritt-reisefølget og sett kurs mot vakre Sicilia!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Borromeo Resort**** e.l. i nærheten av Taormina
 • 2 netter på Astoria Palace Hotel**** e.l. i Palermo
 • 2 netter i Mediterraneo Palace Hotel**** e.l. i Ragusa
 • 1 natt på Hotel De Curtis Palace*** e.l. i Catania
 • Med frokost
 • Fly t/r Catania Fontanarossa Airport (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • WiFi
Ytterligere tilvalg
 • Matlagingskurs
Sicilia

Med imponerende fjellkjeder, bølgende åser, endeløse strender og den største aktive vulkanen i Europa, er Sicilia en sann perle i Middelhavet. På Etna kan du se boblende lava dersom du vil ha et lite eventyr. Foretrekker du rolige omgivelser, er øya en praktfull vindestinasjon. Dra innom en vingård eller to og smak på fortreffelig, lokal vin. Sicilia har også spennende arkitektur med mange gamle, barokke bygninger som skaper en helt spesiell atmosfære. Alt dette og mer venter på å bli oppdaget av deg.

Reiserute

Dag 1 & 2: Taormina

Velkommen til Sicilia og alt øya har å by på! Etter ankomst i Catania, er det på tide å hente leiebilen og kjøre ca 63 km nordover, mot Taormina. Vel fremme på hotellet er det rikelig med tid til å slappe av i hotellets solterrasse og nyte panoramautsikten med noe kaldt å drikke. Dag 2 er valget… Les mer

Resort Borromeo Taormina  eller lignende

Dag 3 & 4: Palermo - Sicilias hovedstad

På dag 3 er det tid for å fortsette reisen mot Palermo! Strekningen er på ca 270 km og langs veien kommer du til å oppleve naturskjønne landskap og vakker utsikt. Ved ankomst i Palermo kan du beundre Santa Maria dell'Ammiraglio og alle de andre kirkene hovedstaden har å vise frem. Besøk mark… Les mer

Astoria Palace Hotel  eller lignende

Dag 5 & 6: Ragusa

Etter noen fantastiske dager i Palermo, er det på tide å fortsette reisen til Ragusa, som ligger ca 265 km unna. Byen er fantastisk vakker og er omtalt på UNESCOs verdensarvliste. Ragusa ligger på en høyde, og du vil bli sjarmert av gamle kirker og pittoreske smale gater. Utforsk Duomo of San Gi… Les mer

Hotel Mediterraneo Palace  eller lignende

Dag 7 & 8: Catania og hjemreise

Dag 7 går kjøreturen til din endelige destinasjon, Catania! Besøk Piazza del Duomo, beundre den fantastiske katedralen i Catania og vandre på den historiske Via Dei Crocifer, som også er på UNESCOs verdensarvliste. Etter en kulturell spasertur gjennom byen, sett deg ned i en av de koselige resta… Les mer

De Curtis Palace b&b  eller lignende
Siciliansk matlagingskurs

Under reisen vil du nyte en uke med italienske delikatesser og sicilianske spesialiteter. Ta på deg forkle og lær deg hvordan du tilbereder italienske retter! På matlagingskurset lærer du for eksempel å lage Arancini, populære sicilianske risboller med f.eks. Ragout eller mozzarella! Kurset finner sted den første eller andre dagen, på Restaurant Ficodindia (Via Appiano 44, 98039 Mazzeo - Taormina) kl. 10.00 på morgenen. Etterpå vil du selvfølgelig nyte lunsjen du selv har laget (eksklusiv drikke)! Prisen er € 22 per person, og må bestilles under ekstra tilvalg.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

WiFi

Gratis WiFi på alle hotellene

Parkering

Prisen for parkering varierer, og avhenger av hvilke hoteller du bor på. For eksempel: på Mediterraneo Palace Hotel koster det € 8 per dag, og på Hotel De Curtis Palace € 13 per dag. På Borromeo Resort og Astoria Palace Hotel er det gratis (avhengig av tilgjengelighet)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret