• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Havnesjarm og feriekos i Gdansk

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Gdańsk
pris fra kr 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 13 ganger

Nyt vår og sommer i havnebyen Gdansk med 2-5 netter på Focus Hotel Premium Gdansk. Med på reisen får du en rik frokost hver morgen og fly t/r!

Når solstrålene varmer mellom smale gater og middelalderske bygninger speiler seg i perfekt refleksjon fra vannet, ja, da er Gdansk drømmebyen. Føl byromantikken blant koselige kafeer som ligger som perler på en snor langs havnen. Sjongler mellom kulturskatter og shoppingeventyr. Skjem deg bort med luksus til lave priser, utsøkt kulinari og mikrobryggeri i verdensklasse. Velkommen til Gdansk!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Focus Hotel Premium Gdansk
 • Frokost
 • Fly t/r Gdansk (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
 • Bruk av gymmen
 • Bruk av sauna
Gdańsk

Nyt den unike atmosfæren nær gamlebyen i Gdańsk! Denne byen har lenge vært sentrum for maritim handel og ikke overraskende har havnen blitt byens livlige møtepunkt. Kulturskattene i byen er vel bevart til tross for den turbulente fortiden, og har blitt en populær destinasjon. Gamlebyen er på topp når det gjelder steder å besøke, så det er bra at hotellet ditt ligger nettopp der! I tillegg bør du ta turen til den berømte gaten Dluga med karakteristiske havnehus, St. Mary’s kirke (Kosciol Mariacki), Oliwa Park og Zakaski Przekaski - de populære snacksbarene.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Focus Hotel Premium Gdańsk

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
Property

Focus Hotel Premium er et pent, 4* hotell som åpnet i 2016. Gjestene har tilgang til rask, kostnadsfri Wi-Fi i hele bygningen og en døgnåpen badstue og treningsstudio. Du vil bli servert en god og rik frokost hver morgen.
Nyåpnede Hotel Focus Premium Gdańsk ligger like ved Gdańsk Wrzeszcz stasjon, noe som gjør det til en ideell base for å utforske Gdansk og området. På kun 10 minutter er du i den gamle delen av Gdansk, på 20 minutter er du i strandbyen Sopot og på 30 minutter er du på flyplassene, alle direkteforbindelser ligger rett ved hotellet. De nærliggende sentrene, Galeria Metropolis og Galleria Baltycka tilbyr et fantastisk mangfold av shopping.

 • +7
Les mer
Room

Singelrom

1 personer | Rom

Rommet er innredet i varme farger, og tilbyr en komfortabel dobbeltseng. Det lyse badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner
Videre på rommet finner du et skrivebord, en kaffe- og tekoker, gratis mineralvann, gratis WiFi og en LCD-TV.

Room

Dobbelt/tvillingrom

3 personer | Rom

Rommet er innredet i varme farger, og tilbyr en stor, komfortabel dobbeltseng. Det lyse badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner
Videre på rommet finner du et skrivebord, en kaffe- og tekoker, gratis mineralvann, gratis WiFi og en LCD-TV. Dette rommet kan huse opptil 3 personer.

Våre tips
Se på kart
 • På innsiden av Gdansk historie

  Gdansk er en by som har sett og opplevd mye. På Gdansk Historical Museum blir du kjent med Gdansk fascinerende fortid. Dette museet ligger i det historiske rådhuset, som også er hjem til Gdansk høyeste tårn på hele 81,5 meter.

  Museum Gdansk Historical Museum Museum
 • Den enorme Markedshallen

  Satt i en historisk togstasjon, utsmykket med smijern og glasstak, markedshallen huser et overveldende utvalg av bakverk, kaker, oster, frukt og grønt, kjøtt og fersk fisk i den nederste etasjen.

  Marked Hala Targowa Marked
 • God øl og live musikk

  Er du klar for en kveld med live musikk og grenseløst godt øl? Da tar du turen til havnen og den livlige puben The Old Gdansk Beer Pub & Caffe. Her finner du flere lokale øltyper, i tillegg til en rekke tsjekkiske øltyper. Se konserter og forskjellige musikk sjangrer fra folkemusikk, til jazz, blues og mer!

  Bar The Old Gdansk Beer-Pub & Caffe Bar
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 1 person i et Singelrom
Maks 3 personer i et Dobbelt/tvillingrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret