Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Havnesjarm og feriekos i Gdansk

 • Storbyferie
 • Gdańsk
4 Vurderinger
pris fra kr 769
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt ferie i havnebyen Gdansk med 2-5 netter på Focus Hotel Premium Gdansk. Med på reisen får du en rik frokost hver morgen og fly t/r!

Når solstrålene varmer mellom smale gater og middelalderske bygninger speiler seg i perfekt refleksjon fra vannet, ja, da er Gdansk drømmebyen. Føl byromantikken blant koselige kafeer som ligger som perler på en snor langs havnen. Sjongler mellom kulturskatter og shoppingeventyr. Skjem deg bort med luksus til lave priser, utsøkt kulinari og mikrobryggeri i verdensklasse. Velkommen til Gdansk!

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost
 • Fly t/r Gdansk (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
 • Bruk av treningsrom
 • Bruk av sauna
Gdansk har noe for alle!

Denne pittoreske perlen lever opp til sitt rykte som Polens fremste turistby! Det lange torget, Długi Targ, ligger kun 850 meter fra hotellet ditt, i byens historiske sentrum, og hører definitivt til et av Europas vakreste torg, omgitt av idyllisk Hansa-arkitektur og utsmykkede renessansehus. Mot slutten av det lange torget reiser det majestetiske Rådhuset fra 1300-tallet og leder veien mot Mariackagaten og middelalderske Mariaporten. Her finner du flere ravbutikker, rav var nemlig tradisjonelt en av Polens fremste eksportvarer og ble kalt "det baltiske gullet".

Focus Hotel Premium Gdańsk

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
Property

Focus Hotel Premium er et pent, 4* hotell som åpnet i 2016. Gjestene har tilgang til rask, gratis Wi-Fi i hele bygningen og en døgnåpen badstue og treningsstudio. Du vil bli servert frokost hver morgen.
Nyåpnede Hotel Focus Premium Gdańsk ligger like ved Gdańsk Wrzeszcz stasjon, og det er en ideell base for å utforske Gdansk og området. Gamlebyen er ca. 5 km unna gamlebyen og havnen, og Sopot ligger under 10 km unna. De nærliggende sentrene, Galeria Metropolis og Galleria Baltycka tilbyr et mangfold av shopping.

 • +7
Les mer

Singelrom

Rommet er innredet i varme farger, og tilbyr en komfortabel dobbeltseng. Det lyse badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner
Videre på rommet finner du et skrivebord, en kaffe- og tekoker, gratis mineralvann, gratis WiFi og en LCD-TV.

Dobbelt/tvillingrom

Rommet er innredet i varme farger, og tilbyr en stor, komfortabel dobbeltseng. Det lyse badet er utstyrt med dusj, toalett og hårføner
Videre på rommet finner du et skrivebord, en kaffe- og tekoker, gratis mineralvann, gratis WiFi og en LCD-TV. Dette rommet kan huse opptil 3 personer.

Våre tips
Se på kart
 • På innsiden av Gdansk historie

  Gdansk er en by som har sett og opplevd mye. På Gdansk Historical Museum blir du kjent med Gdansk fascinerende fortid. Dette museet ligger i det historiske rådhuset, som også er hjem til Gdansk høyeste tårn på hele 81,5 meter.

  Museum Gdansk Historical Museum Museum
 • Den enorme Markedshallen

  Satt i en historisk togstasjon, utsmykket med smijern og glasstak, markedshallen huser et overveldende utvalg av bakverk, kaker, oster, frukt og grønt, kjøtt og fersk fisk i den nederste etasjen.

  Marked Hala Targowa Marked
 • God øl og live musikk

  Er du klar for en kveld med live musikk og grenseløst godt øl? Da tar du turen til havnen og den livlige puben The Old Gdansk Beer Pub & Caffe. Her finner du flere lokale øltyper, i tillegg til en rekke tsjekkiske øltyper. Se konserter og forskjellige musikk sjangrer fra folkemusikk, til jazz, blues og mer!

  Bar The Old Gdansk Beer-Pub & Caffe Bar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 1 person i et Singelrom
Maks 2 personer i et Dobbelt/tvillingrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Gamlebyen er ca. 5 km unna gamlebyen og havnen, og Sopot ligger under 10 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret