Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Opplev naturens vidundere på Tenerife

 • Solreiser
 • Santa Cruz de Tenerife
pris fra kr 14 529
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Legg ferien til Tenerife, sol og varme, et glitrende hav og vakre Teide nasjonalpark. Nyt fridagene dine inkludert frokost, leiebil og fly.

Sett kursen i retning Tenerife, der behagelige temperaturer og masse solskinn regjerer året rundt. Med hotell i nærheten av det imponerende vulkanlandskapet i Teide nasjonalpark, kan du lett sette deg i leiebilen og dra på oppdagelsestur i de flotte, grønne omgivelsene. Se den fantastiske stjernehimmelen fra vulkanen Teide, en opplevelse du ikke vil gå glipp av. Den imponerende fjellkjeden Macizo de Anaga er også i kjøreavstand, klar for å utforskes. Så pakk kofferten, husk solkrem og reis til Tenerife. God ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Tenerife - Inngangsporten til naturopplevelser

Velkommen til Tenerife, en øy spekket med naturopplevelser! Ta turen innom Teide nasjonalpark og vulkanen ved samme navn, en unik og fantastisk måte å se øya. Ta på deg gode sko og ta fatt på noen av de utallige turstiene i vulkanlandskapet. Disse finnes i alle lengder og vanskelighetsgrader en måtte ønske. Av hensyn til skjør natur er kun et begrenset antall mennesker tillatt adgang til vulkanen samtidig. Undersøk derfor nasjonalparkens nettsider for å bestille et adgangskort (gratis). Uten et slikt kort har du likevel adgang til en rekke stier. Nyt den flotte naturen som omgir deg under en blå himmel og deilig solskinn!

Hotel Rural Finca Salamanca

 • Hotel
 • Santa Cruz de Tenerife, Spania
Hotel night

Hotel Rural Finca Salamanca er vakkert omgitt av vakre fjellandskap og botaniske hager. Hotellet er plassert 5 km fra stranden, og øyas hovedstad Santa Cruz de Tenerife ligger 30 km unna. Hotellet har sjarmerende steinvegger og rustikke tremøbler. Det finnes i tillegg et basseng med solsenger og parasoller, en koselig lounge og bar, samt en Michelin-restaurant som serverer lokale retter og viner.

 • +1
Les mer
Doppelzimmer neu

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er utstyrt med TV, telefon, minibar (mot avgift), safe, samt privat bad.

Doppelzimmer neu

Superior dobbeltrom

Superior dobbeltrommene har de samme fasilitetene som de vanlige dobbeltrommene, men er noe større og har i tillegg hårføner og badekåper til låns på badet.

Våre tips
 • Vulkanen Pico del Teide

  På midten av øya finnes en enorm vulkan – Pico del Teide. I området rundt vulkanen ligger National Park del Teide (ca 30 km). Landskapet minner om månen eller mars med sand, lavastein og skarpe fjellformasjoner. Med en taubane kan du ta deg til La Rambleta-plattformen som ligger på en 3555 meters høyde.

  Park Pico del Teide Park
 • Utsiktene du drømmer om

  Macizo de Anaga er en fjellkjede på Tenerife, formet av et vulkanutbrudd for 7-9 millioner år siden. Fjellkjeden er den eldste delen av øya, og byr på en rekke turstier i alle vanskelighetsgrader, og ikke minst fantastiske muligheter for utsikt.

  Fjell Macizo de Anaga Fjell
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff og eventuelle parkeringskostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 og 1 barn opptil 1 i et Superior dobbeltrom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 30% rabatt per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Internett

Gratis WiFi på hotellets fellesområder

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Hotel Rural Finca Salamanca ligger 5 km fra stranden, og øyas hovedstad Santa Cruz de Tenerife er 30 km unna. Vulkanen Tiede ligger 54 km unna og fjellkjeden Macizo de Anaga 30 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret