Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Fabelaktige Amalfikysten med leiebil

 • Solreiser
 • Massa Lubrense
pris fra kr 5 329
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev en av de vakreste kystene i verden: Amalfikysten med leiebil og overnatting på det 4-stjerners Hotel Delle Palme i Sorrento med halvpensjon.

Amalfikysten i Italia er en pittoresk kystlinje med dramatisk og vakker natur som gir unike opplevelser. De smale veiene er foret med bratte klipper og praktfulle utsikter mot et krystallklart hav. De sjarmerende landsbyene Sorrento, Pompeii og Ravello har alle sin unike karakter, som du kan oppdage i ditt eget tempo med leiebilen din. Du bor på et 4-stjerners hotell i landsbyen Sant'Agata sui due Golfi rett ved Sorrento, et populært feriested med flere kjente severdigheter og magisk utsikt. La Amalfikysten være ditt neste reisemål og nyt alt Italias riviera har å tilby!

Tilbudet inkluderer:
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Napoli (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • Velkomstdrink
 • Svømmebasseng med håndklær og solsenger
 • Parkering
Ytterligere tilvalg
 • Smaking av Limoncello og tradisjonelle matvarer
 • Pompeii Ekspress-opplevelsen (Barn 13+ år)
 • Pompeii Ekspress-opplevelsen (Barn 0-12 år)
 • Pompeii og Vesuv voksen (+13 år)
 • Capri gruppeutflukt (+9 år)
 • Capri gruppeutflukt (+2-8 år)
 • Capri & Anacapri +13 år)
 • Capri & Anacapri (barn 2-12 år)
Amalfikysten - et italiensk glansbilde

Idylliske landeveier og et robust klippelandskap drysset med middelalderske landsbyer og vingårder -Amalfikysten setter den vakreste italienske opplevelsen på kartet. Hele kysten er listet på UNESCOs verdensarvsliste og omtalt som Italias rustikke diamant. Ta inn det nydelige synet av bratte fjell som stuper opp fra kystens blå hav, kjenn duften av frodige sitrontrær og drøm deg bort i smale, historiske gater kantet med pastellfargede hus.

Hotel delle Palme

 • Hotel
 • Massa Lubrense, Italia
pool

Hotel Delle Palme ligger i hjertet av Sant'Agata sui due Golfi, en by i fjellet ovenfor Sorrento. Sant'Agata sui due Golfi er en av de mest kjente resortene i Sorrento og ligger 400 meter over havet med et mildt klima. Hotellet har et basseng med solsenger og en bar som serverer drikke og snacks. Hotellets restaurant serverer lokale spesialiteter og matretter fra middelhavet, og her vil du nyte både frokost og middag. Det finnes i tillegg gratis parkering.

 • +4
Les mer
bedroom

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, aircondition, minibar (mot avgift) og safe (ved forespørsel). Rommet har også et privat bad med badekar eller dusj, og hårføner.

bedroom with balcony

Dobbeltrom med balkong

Dobbeltrommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, aircondition, minibar (mot avgift) og safe (ved forespørsel). Rommet har også et privat bad med badekar eller dusj, og hårføner. I tillegg har rommet en balkong med utsikt over hagen.

Våre tips
 • Historisk katedral midt i byen

  Katedralen har stått på denne plassen i Sorrento siden det 1. århundret. Ta en spasertur hit og beundre katedralens flotte fasade, den dekorative innredningen og de vakre maleriene inne i kuppelen.

  Kirke Cathedral of Sorrento Kirke
 • Pittoreske Ravello

  Ravello er en av de mest pittoreske landsbyene langs kysten med sine brosteinsbelagte gater, butikker fylt med keramikk, botaniske hager og fantastisk utsikt. I Ravello finnes også storslåtte, tradisjonelle italienske villaer og flotte, gamle katedraler.

  Landsby Ravello Landsby
 • Romantiske Positano

  Positano er en sjarmerende by som kjennetegnes av sine bratte klipper og fargerike hus, som har gitt inspirasjon til en rekke forfattere og kunstnere. Her kan du beundre en fantastisk utsikt over havet og kystlinjen.

  Landsby Positano Landsby
Valgfrie utflukter

Togreise fra Sorrento til Pompeii - La bilen stå igjen og ta toget til Pompeii. Bli med på en to-timers vandringstur med en lokal guide, i en av verdens mest kjente arkeologiske utgravninger. Se den godt bevarte romerske byen Pompeii som ligger rett ved den fortsatt aktive Vesuv, og spaser rundt i de gamle ruinene. Kan legges til under ekstra tilvalg.

Pompeii og Vesuv - Din lokale guide tar deg med til noen av de eldste gatene i Pompeii hvor du kan se historiske severdigheter, nabolag og villaer bygget av romerne i år 80 f.Kr. Vesuv er den eneste aktive vulkanen på Europas fastland. Guiden tar deg 1000 meter opp på vulkanen, og herfra kan du få til toppen og beundre den fantastiske panoramautsikten over bukten. Kan legges til under ekstra tilvalg.

Smaking av Limoncello og tradisjonelle matvarer - Se hvordan likøren Limoncello lages og prøv en rekke lokale produkter under dette kurset. Kan legges til under ekstra tilvalg.

Utflukt til Capri - Med båt seiler du i dag til den vakre øya Capri! Du stopper først ved Blue Grotto, som du har mulighet til å besøke (inngangsbilletten er ikke inkludert). Etter dette stoppet drar du videre til Capri. På ettermiddagen går båten igjen, og du vil beundre de berømte Faraglioni-bergartene. Villa Malaparte, Natural Arc og White Grotto er også på programmet. Utflukten varer ca. 8 timer totalt, og du vil bli hentet og tatt med tilbake til hotellet ditt. Du vil motta informasjon om den nøyaktige dagen og klokkeslett etter bestilling.

Capri & Anacapri - Under denne utflukten besøker du øya Capri og Anacapri kommune. Første stopp er Dr. Axel Munthe, en svensk lege som skrev en bestselger om sin tid på Capri. Villaen har en skyggefull hage med terrasse og utsikt over øya. Besøket til villaen er valgfritt og inngangsbilletten er ikke inkludert. Etter dette vil du oppdage Capri med en guide...Du vil passere torg, restauranter, kirker og smale smug. De fargerike hagene i Augustus er det neste høydepunktet, med utsikt over de berømte Faraglioni-bergartene. Da er du fri til å utforske øya videre. Ta en spasertur eller slapp av på stranden. Utflukten varer en hel dag, og du vil bli plukket opp og droppet av på ditt hotell. Mat og drikke er ikke inkludert. Du vil motta informasjon om den nøyaktige dagen og klokkeslettet etter bestilling.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff og ekstra kostnader knyttet til leiebilen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom med balkong

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Parkering

Gratis parkering er avhengig av parkering.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret