Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Tallinn - fargelagt og forførende

 • Storbyferie
 • 4 netter
 • Tallinn
pris fra kr 2 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag essensen av Tallinn med 2, 3 eller 4 netter på Hotel L'Ermitage Tallinn. Pakken inkluderer frokost hver morgen og fly t/r.

Opplev Tallinns magiske blanding av grønne parker og middelaldersk arkitektur. Den estlandske hovedstaden gir deg sjarmen av en småby og den livlige atmosfæren til en storby - det beste av to verdener. Tallinn er den eldste hovedstaden i de baltiske statene og dermed proppfull av historiske skatter, gamle tradisjoner og rik kultur. På denne reisen skipper du mellom trendy kafeer, eventyrlige kirker, slott fra barokken og fargerike trehus. La deg trollbinde av Tallinn!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel L'Ermitage Tallinn
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Tallinn (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Tallinn

I det historiske og middelalderske hjertet av byen ligger åsen Toompea, som er fylt av brosteinskledde gater, eventyrlige hus og smale smug fra Middelalderen. Den nedre delen av byen er omringet av den nydelige historiske bymuren, der du også finner flotte parker for en gåtur i idylliske omgivelser. Gamlebyen har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1997, og er i dag vakrere og bedre vedlikeholdt enn noensinne. Shoppingmulighetene er også mange i denne byen hvor de bredeste gatene er gjort om til fasjonable shoppinggater.

Hotel L'Ermitage Tallinn

 • Hotel
 • Tallinn, Estland
hotel

Hotellet har en fantastisk beliggenhet sentralt i Tallinn, kun minutter unna byens historiske sentrum og grønne lunger. Hotellet er moderne og holder høy standard hvor det er tatt hensyn til hver minste detalj. Bygningen er lett gjenkjennelig med sitt unike eksteriør bekledd i kobber. Ved hotellet finner du en velværeavdeling med sauna og jacuzzi, en restaurant som serverer internasjonale retter og en stilfull lobbybar.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer
double room

Dobbelt standardrom

2 personer | Rom

Komfortable dobbeltrom tilbyr vakker utsikt over gamlebyen, Hirvepark Park eller det sjarmerende Kassisaba-distriktet. Du sjekker inn på et romslig dobbeltrom med en stor og myk seng. Rommet er videre utstyrt med eget bad, gratis WiFi, minibar og safe.

bathroom

Enkelt standardrom

1 personer | Rom

Komfortable enkeltrom tilbyr vakker utsikt over gamlebyen, Hirvepark Park eller det sjarmerende Kassisaba-distriktet. Rommet er fullt utstyrt med enkeltseng, eget bad, gratis WiFi, minibar og safe.

Våre tips
Se på kart
 • Ta med kameraet og nyt utsikten

  Utsiktspunktet, som ligger nord for Toompea, tilbyr spektakulær utsikt uansett vær og årstid. Ta bilder av de røde takene og middelaldertårnene i Piritan-distriktet.

  Utsiktspunkt Kohtuotsa viewing platform Utsiktspunkt
 • Gammeldags atmosfære

  MaiasMokk er Estlands eldste kafé, noe innredningen fra fortiden tydelig viser. Både stil og teknologi har endret seg de siste 150 årene, men kaféen har klart å bevare sin sjarmerende gammeldagse atmosfære. Kaféen selger også marsipan med unike detaljer.

  Kaffebar MaiasMokk Cafe Kaffebar
 • Rimlige delikatesser

  Den populære F-Hoone ligger i et elegant 100 år gammel industribygning, som gir restauranten en unik atmosfære. På menyen finner du delikatesser til en billig penge, og et imponerende utvalg av øl.

  Restaurant F-Hoone Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbelt standardrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 2 i et Enkelt standardrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet har en fantastisk beliggenhet sentralt i Tallinn, kun minutter unna byens historiske sentrum. Fra flyplassen til hotellet tar det ca. 15 minutter med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret