Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Overnatting inkludert

Fjelleventyr i Sveriges Idre

 • Weekendtur
 • Älvdalen
pris fra kr 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ta familien eller kjæresten med på en idyllisk weekend i vakker fjellnatur! Bo 2-7 netter i Idre Fjäll, et perfekt utgangspunkt for naturopplevelser.

Pust inn den friske fjelluften og ta inn de naturskjønne omgivelsene og den nydelige utsikten - her føles det som om du er på toppen av verden! Hos den alpine legenden Pernilla Wibergs hotell kan dere se frem til noen oppfriskende dager i en eventyrlig fjellverden. Bo komfortabelt og nyt førsteklasses mat og drikke. Rett ved døren venter mange spennende eventyr og naturopplevelser i et Idre som er så mye mer enn kun vinteropplevelser!

Tilbudet inkluderer:
 • Idre Fjäll: 2, 3, 4, 5 eller 7 netter
 • WiFi (dersom du bor på dobbeltrom på hotellet)
 • Med frokost (dersom du bor på dobbeltrom på hotellet)
 • Tilgang til velværeområde (dersom du bor på dobbeltrom på hotellet)
Idylliske Idre

Ikke langt over grensen til Sverige, rundt 340 kilometer (4.5 timer) med bil fra Oslo, finner du Idre Fjäll i Dalarna. Den idylliske fjellheimen er en svært populær vinterdestinasjon med gode muligheter for skigåing, men er også en ypperlig feriedestinasjon om sommeren. Med aktiviteter som rafting, sykling, fiske, klatring og ridning tilrettelagt i nærområdet, samt koselige hytter, reinsdyr som vandrer fritt og fantastisk natur, er Idre det perfekte stedet å skape sommerminner!

Idre Fjäll

 • Feriepark
 • Älvdalen, Sverige
Idrefjäll area overview

Idre Fjäll er et område midt i den svenske fjellheimen, i Idre i Dalarne, med flere ulike alternativer for overnatting. Her kan man bo både på hotellet, samt i hytter og leiligheter. Pernilla Wiberg Hotel er et fjellhotell designet av idrettsutøveren ved samme navn. Hotellet er innredet i nordisk stil med varme, myke farger. Rommene har moderne dekor og komfortable senger. I tillegg til hotellrommene kan besøkende også bo i koselige hytter og leiligheter, med eget kjøkken/stue og umiddelbar nærhet til naturen. Overnattingsstedene er spesifikt laget for at man skal kunne nyte livet utendørs, både på vinteren og om sommeren, og ligger ideelt til for alle utendørsaktivitetene i området.

 • +5
Les mer
Idrefjäll - Cabin type 1 - Exterior

Hytte type 1-2

Hyttene har et soverom med to enkeltsenger og to nedleggbare senger på veggen, og et soverom med en køyeseng. Hyttens stye har sofa, ovnspeis, TV, spisegruppe, og kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn og kjøleskap/fryser. Badet er utstyrt med dusj og toalett. Plass til maks seks overnattende.

Idrefjäll - Apartment Type 9c - Exterior

Leilighet, type 9C

Leilighetene er utstyrt med et soverom med en dobbeltseng, samt to soverom med en køyeseng hver. Stuen er innredet med en sovesofa med plass til to personer, TV, spisegruppe og peisovn. Kjøkkenet har komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/fryser. Badet har dusj og sauna. Plass til maks seks overnattende.

Pernilla Wiberg Hotel Ext

Dobbeltrom (Pernille Wiberg Hotel)

Dobbeltrommene på Pernille Wiberg Hotel er 25 m2 store og er innredet med en dobbeltseng og en ekstraseng (sovesofa). Rommet har utsyn enten vestover (fasaden) eller østover (baksiden). Bor du på hotellet har du også tilgang til velværeområdet med sauna, damprom og kaldt basseng.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider (unntagen frokost ved hotellopphold)
 • Fly eller annen transport
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Partnervilkår

TravelBird fungerer som et reisebyrå for Stiftelsen Idre Fjäll. Du inngår en direkte avtale med Stiftelsen Idre Fjäll. TravelBird vilkår og betingelser (B) og reisevilkårene til vår partner gjelder for dette tilbudet. Reisens totalsum er refunderbar hvis bestillingen er kansellert opptil 7 dager før avreisedato. Kansellering etter denne datoen gir ikke rett til refusjon.

Romkapasitet

Maks 6 voksne og 1 barn opptil 2 i et Hytte type 1-2
Maks 6 voksne og 1 barn opptil 2 i et Leilighet, type 9C
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 15 og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom (Pernille Wiberg Hotel)

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Innsjekk

Innsjekk for hytte type 1-2 / Leilighet type 9C:
I resepsjonen med adresse Idre Fjäll Box 202 79091 Idre Fjäll, Sverige (markert som nr. 10 på områdekartet, se kart i bildegalleriet). Her det finnes også en nøkkelboks for innsjekk utenfor åpningstid (se kart).

Innsjekk for Pernilla Wiberg Hotel: i hotellresepsjonen. Ved innsjekk utenfor åpningstid finnes nøkkelen i nøkkelboksen markert på områdekartet (se kart i bildegalleriet).

Sluttvask

Det er mulig å bestille sluttvask av leiligheter og hytter. Dette må gjøres enten på forhånd eller på stedet innen kl 11:00 minst tre dager før avreise. Ved sluttvask trenger du kun å ta ut søppel samt ta oppvasken før avreise. Velger du å ta sluttvasken selv må instruksjonene du får ved ankomst følges. Oppvasksåpe og vaskemidler er inkludert. Dersom vask ikke gjennomføres slik henvist vil det forekomme en bot på minst 3000 SEK.

Sengetøy

For opphold i hytter eller leiligheter er det mulig å leie sengetøy. Et sett koster 195 SEK og består av laken, dyne- og putetrekk, samt et stort og et lite håndkle. Sengetøy er inkludert i prisen ved opphold på Pernilla Wiberg Hotel.

Beliggenhet

Idre Fjäll ligger rett over grensen til Sverige i Dalarna, omlag 340 kilometer (4.5 timer) med bil fra Oslo.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret