Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Pust ut med velvære i Riga

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Riga
pris fra kr 1 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ta livet med ro i 2, 3 eller 4 netter på spahotell i Latvias hovedstad, med frokost hver morgen, musserende vin, tilgang til spa og fly.

Velkommen til Riga, Baltikums største metropol! Se for deg en kombinasjon av tidløs tradisjon og trendy atmosfære, av fantastisk arkitektur og historie, velvære og god mat - det er Riga. En by på UNESCOs verdensarvliste, med brostein og flotte elveutsikter. Unn deg et lite avbrekk fra hverdagen med både velvære på hotellet og utforskning av denne vakre hovedstaden. Vil du heve nivået på reisen enda et hakk, kan du bestille tilgang til prestisje-spaet ESPA i tillegg, og skjemme deg bort med luksus.

Tilbudet inkluderer:
 • Wellton Riga Hotel & SPA: 2, 3 eller 4 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1 stk. musserende vin på rommet ved ankomst
 • Tilgang til hotellets spaområde (2,5 timer)
Vakre Riga

Riga er tidligere utnevnt til europeisk kulturhovedstad, som en hyllest til det rike utvalget av historiske og moderne kulturseverdigheter. Dette er derimot langt fra eneste grunnen til at Riga er populært. Her kan du boltre deg i billig shopping, spa og utallige restauranter og utesteder, som gjør dette til den ideelle destinasjonen for en storbyferie eller en langhelg. Riga passer like bra som et romantisk avbrekk med din kjære eller som en vennetur!

Wellton Riga Hotel & SPA

 • Hotel
 • Riga, Latvia
Wellton Riga Hotel & SPA - Spa 1

Wellton Hotel & Spa er et nytt og moderne hotell som befinner seg i Rigas gamleby, det kulturelle og historiske hjertet av av byen. Latvias nasjonale operahus ligger 700 meter unna, i likhet med flere av byens severdigheter. Med spaet "Oasis", som tilbyr en rekke behandlinger (mot tillegg), og den koselige restauranten "Tapas Tapas", møter hotellet sine besøkendes behov. I tillegg har hotellet fasiliteter som døgnåpen resepsjon, romservice, frokostbuffet, vaskeritjenester, gratis WiFi, og ikke minst 174 moderne rom.

 • +6
Les mer
Wellton Riga Hotel & SPA- Standard double room

Dobbeltrom

De klassiske dobbeltrommene er preget av moderne og lyse elementer. Rommene er utstyrt med komfortable senger, aircondition, strykejern, kaffe- og tefasiliteter, og en praktisk arbeidsplass. Det finnes i tillegg et eget bad med et utvalg toalettartikler.

Enkeltrom

Enkeltrommene er komfortabelt innredet med en behagelig seng, TV, skrivepult, samt et privat bad.

Våre tips
Se på kart
 • Det største matmarkedet i Latvia

  Gå gjennom de store Zeppelinhallene og beundre fjellene med kjøtt, fisk, meieriprodukter, grønnsaker og frukt. Markedets fire store saler ligger nær sentralbanestasjonen, og to av dem ble faktisk brukt som reparasjonsverksted under andre verdenskrig.

  Marked Zentralmarkt Riga Marked
 • Cocktails med utsikt

  Lev deg inn i rytmen og lydene DJen spiller, og nyt cocktails til en fantastisk utsikt over byen.

  Bar Skyline Bar Bar
 • Obligatorisk sightseeing

  Alle som besøker Riga må gå gjennom gamlebyen og se seg rundt på rådhusplassen. St. Jacobs kirke, Frihetsmonumentet og Riga katedral ligger også innen gangavstand. Art Nouveau-fasadene som ligger tett i tett i hele byen, vil garantert sjarmere.

  Turistattraksjon Vecrīga Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Valgfrie tillegg

- Transport mellom hotellet og flyplassen begge veier for opp til 3 personer. Må legges til i bestillingsprosessen.

- Tilgang til ESPA Riga Spa i 2,5 timer. Spaet er inspirert av byens arkitektur og har et eksklusivt og urbant preg. Spaet bruker elementene "flammer og vann", og fremstår svært luksuriøs med steindetaljer, og fargene sort og gull, og har vunnet en rekke priser. Spaet har fasiliteter som badstuer, damprom, basseng, ulike typer dusjer, samt fredlige områder til å slappe av, sove og lese. Behandlinger, som massasje, voksing og kroppsbehandlinger, kan også bestilles i tillegg (mot avgift). Må legges til i bestillingsprosessen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan bestilles i tillegg)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret