Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sjarmerende agroturisme på Mallorca

 • Solreiser
 • 4, 7 eller 10 netter
 • Balearic Islands
pris fra kr 3 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 4, 7 eller 10 netter i den uberørte, landlige naturen på Mallorca med økologisk frokost med lokale produkter og fly.

Vil du oppleve Mallorca på autentisk vis? Under et opphold i fjellene i Tramuntana er dette en garanti! Omgitt av olivenlunder og med den vakreste utsikten i området, bor du på den karakteristiske Ca'n Torna som driver med agroturisme. Her finnes enhver ingrediens som gjør at en bekymringsfri solferie på Mallorca er et faktum. Start dagene med en økologisk frokost etterfulgt av en forfriskende svømmetur, før du oppdager skjulte skatter i nærheten. Mindre komplekse opplevelser er heller ikke noe problem - stranden er 10 kilometer unna! Kveldene benyttes til å nyte spanske delikatesser i et behagelig klima.

Tilbudet inkluderer:
 • Ca'n Torna Agroturismo: 4, 7 eller 10 netter
 • Med frokost
 • Velkomstvin
 • Frukt og omvisning rundt på tomten
 • Fly t/r Palma de Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Autentiske Mallorca

Mallorca... Populær soldestinasjon kjent for sine perfekte strender, behagelige klima og deilig mat. Denne øya har den ideelle balansen mellom lokale kulturskatter og travle badebyer. Under denne drømmeferien vil du bo i Esporles, en tradisjonell by i fjellene i Tramuntana, et uberørt område som er en del av på UNESCOs verdensarvliste av en grunn. Her finner du fantastiske landskap, urørt natur og gamle landsbyer og byer. Perfekt for alle som er på utkikk etter å oppleve det autentiske Mallorca!

Ca'n Torna Agroturismo

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
pool

Opp i de friske fjellene, ca 10 kilometer fra strendene på Mallorca du kommer til tradisjonell spansk agroturisme. Her bor du i rustikke middelhavsrom blant ville oliventrær og fargerike blomster. Hotellet tilbyr en harmonisk ferie med fred og ro. Det lille, historiske hotellet tilbyr også sine gjester et forfriskende basseng og en imponerende utsikt over dalen. På gårdsplassen vil du finne flere frodige hager og grønnsaksåkere. Agriturisme handler om agrikultur: maten er 100% økologisk og tilberedt av lokale råvarer fra hotellets egen grønnsakshage og andre nærliggende gårder.

 • +2
Les mer
Standard double room

Dobbeltrom

Rommene er innredet med et rustikt preg, og har store vinduer slik at du har naturen rett fremfor deg hver morgen. Rommene har senger og private bad.

Junior suite

Junior-suite

Junior-suitene består av to rom, hvor du fra balkongen har utsikt over skogen og fjellene i Esporles. Det finnes i tillegg aircondition, TV, samt et privat bad med dusj og toalett.

Suite

Suite

Suitene på Ca'n Torna tilbyr utsikt over Tramuntana-dalen og olivenlundene rundt huset. To av rommene er
fordelt på to etasjer med separate soveplasser; perfekt for familier. De to andre er godt opplyste, med en separat stue. Det finnes også aircondition, TV; samt et privat bad.

Våre tips
Se på kart
 • Tapas ved strandpromenaden

  Under oppholdet i Spania er selvsagt tapas et must. Besøk Mikel & Pintxo som ligger nede ved strandpromenaden. Nyt klassiske tapasretter til et godt glass vin med havet rundt hjørnet, bedre blir det ikke!

  Restaurant Mikel & Pintxo Restaurant
 • Strand med aktiviteter

  Strandpromenaden er innrammet av barer, restauranter og butikker. Stranden passer perfekt for de som vil holde seg aktive, da det finnes et stort utvalg av vannsport, som for eksempel; vannscooter, skjermflyvning, bananbåter og andre båtturer.

  Strand Playa Santa Ponsa Strand
 • Eventyrpark

  Ta en pause fra solingen og opplev denne eventyrparken som ligger ved stranden Playa de Palma. Her kan du klatre, henge og dra med taubane oppe blant tretoppene. Parken tilbyr fler enn 80 aktiviteter og er den største ”zip linen” på Mallorca på hele 200 meter.

  Park Forestal Park Mallorca Park

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på € 2,20 per person per natt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Ca'n Torna er en liten plass ca 10 km fra stranden i Port de Canonge. Ruten går gjennom fjellene til kysten. Palma de Mallorca flyplass ligger 24km unna og det tar ca 20 minutter å kjøre med bil.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret