• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Skjønnheten av Soria - balsam for sjelen

 • Solreiser
 • 4 eller 5 netter
 • Somaén
pris fra kr 5 069
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Skjem deg bort med en 5-stjerners, landlig ferie i bildeskjønne Nord-Spania. Reisen inkluderer frokost hver morgen, 1 middag, leiebil og fly!

La din neste ferie gjøre noe eksepsjonelt for både kropp og sjel. I den øvre delen av den nord-spanske middelalderperlen, Somaén, vil du nyte livet til det fulleste. Gylne smågater vil føre deg mellom historiske steinhus som ruller seg oppover grønne åser. På toppen puster du inn en nydelig utsikt over elven og det unike, røde fjellandskapet. Her, i luksuriøse omgivelser, på et historisk slott, nyter du skjønnheten og stillheten av landsbyen som skaper den totale harmoniske atmosfæren.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 5 netter på Castillo De Somaén
 • Frokost
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • Velkomstgave
 • 1 x middag (uten drikke)
Gled til Soria

Skjønne Soria er en by i Nord-Spania. Byen er kjent for sine middelalderske gater og romerske arkitektur. Her avslører hver eneste gate, flere hundreårs historie. La deg imponere av Santo Domingo kirken fra det 12. århundre, og besøk Museo Numantinos arkeologiske samling som inkluderer spennende gjenstander fra gamle kirkegårder, malt keramikk og annet tradisjonelt kunstverk. Soria er en edelsten, fortsatt uoppdaget av masseturismen, noe som gjør at byen utstråler en enorm autentisitet. I tillegg er byen satt i naturlige vakre omgivelser. Gled deg til å besøke Soria.

Castillo De Somaén

 • Hotel
 • Somaén, Spania
exterior view

Velkommen til Somaen Castle, et vakkert og landlig hotell med 10 luksuriøse og individuelt innredet rom. Somaen Castle er bygget oppover de nord-spanske åsene, og ble omgjort til et hotell i 2002. Hotellet som er originalt sett er et slott fra 1100-tallet, har klart å beholde slottets historiske sjarm. Det har en privilegert beliggenhet i en eksepsjonell naturlig setting, i den øvre delen av landsbyen Somaén. Hotellet har utsikt over- og to minutters gange, til elven Jalón. Frokost serveres i en uformell spisestue. En rustikk-chic restaurant med steinvegger og dalutsikt. Andre fasiliteter inkluderer et biljardrom, gratis WiFi, og en koselig salong, samt et utendørsbasseng og nydelige hager. Massasjer kan ordnes på stedet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
bedroom

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle rom er individuelt innredet, men til felles har alle en historisk og landlig slottssjarm. De er utsmykket i nydelige detaljer og utstyrt med peis, minibar, safe, plasma-TV, lys av nærværssensor, telefon, gulvvarme og aircondition. Rommene har eget bad som er utstyrt med dusj eller badekar og toalett.

Junior Suite

Junior Suite

2 personer | Suite

Junior suiten tilbyr luksuriøse omgivelser. De er opptil 70 kvadratmeter, luftig og elegant innredet. Suiten er også utstyrt med peis, minibar, safe, plasma-TV, lys av nærværssensor, telefon, gulvvarme og aircondition. Rommene har eget bad som er utstyrt med dusj eller badekar og toalett.

family room

Familierom

2 personer | Rom

Familierommene er ca 70 kvadratmeter og ideelt for familier. Rommene er bortgjemt med en uavhengig veranda og en nydelig utsikt. Leiligheten har balkong, minibar og aircondition. Du finner også en egen kjøkkenkrok. Rommene har eget bad som er utstyrt med dusj eller badekar og toalett.

Fra Madrid til Soria

 • Allerede på flyplassen i Madrid kan du hente leiebilen, og eventyret kan begynne. Avstanden fra flyplassen i Madrid til hotellet er 160 km. Du kan også benytte sjansen til å besøke den kulturelle spanske hovedstaden, Madrid, før du kjører mot din endelige destinasjon, nemlig uimotståelige Somaén i Soria.
Utforsk de spennende omgivelsene med leiebil

Provinsen Soria er styrtrik på historie og spennende severdigheter finnes overalt. Du har leiebil under hele oppholdet, og dermed full frihet til å utforske omgivelsene når du måtte ønske det. Et besøk til sentrum av Somaén er et must, men utenom det, anbefaler vi å besøke den mystiske romerske byen, Medinaceli og det historiske slottet, Almenar castle, som ligger på en høyde av 1,007. Se bildene i galleriet.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Nissan Micra, Renault Clio eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00 - 20:00

Utsjekking

Til kl. 08:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Junior Suite
Maks 2 voksne og 2 barn opptil til 12 og 1 barn opptil 1 i et Familierom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Soria-regionen, i den øvre delen av Somaén. Avstanden fra flyplassen i Madrid til hotellet er 160 km.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret