• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Kulinarisk reise og matkurs i Marrakech

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 netter
 • Marrakech
pris fra kr 4 009
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Eksotiske eventyr og matkurs i Marrakech: 4 netter på Riad Moulay Spa. Reisen inkluderer fly, frokost, transport og matkurs på Le Medina Privelege.

Marrakech - en verden av uendelige farger der elementer av kultur, historie og utsøkt kulinari møtes. På denne reisen blir du kjent med det eksotiske kjøkkenet av Marokko, og ikke minst, den spennende hovedstaden Marrakech. Under oppholdet vil du delta i et matlagingskurs, og du vil også få muligheten til å bestille andre valgfrie utflukter. Du bor på en tradisjonell og elegant riad, i hjertet av Marrakech, som vil være en opplevelse i seg selv. La deg imponere av Marokko!

Tilbudet inkluderer:
 • Riad Moulay: 3, 4, 5 eller 7 netter
 • Frokost
 • Maltlagingkurs på Le Medina Privilege
 • All transport på reisen
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Besøk byens monumenter med guide
 • Besøk den botaniske hagen med guide
 • Utflukt til fossefallene, Ouzoud
Medina

Innpakket i 19 kilometer av historiske lyserosa slottsvegger, er Marrakeshs medina et show-stoppende syn av farger. Souqer, arabiske lamper, og mytiske, smale gater er bare noe av det du kan la deg fascinere av her. Hovedarterien i denne labyrinten er den store plassen til Djemaa el-Fna, hvor karnevalet tar sted hver natt og kveld. Spaser mellom snegle-selgere, fløytespillende slangemenn, akrobater og musikere, og lev deg i inn i en spennende verden av Marrakech.

Riad Moulay

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Terras

Denne tradisjonelle riaden ligger i hjertet av hovedstaden, bare 600 meter fra det berømte Jamaa El Fna-torget. Riaden tilbyr hamambehandlinger (mot en kostnad) og en takterrasse med utsikt over den vakre medinaen, i tillegg kan du nyte avslappende dager ved bassenget. Frokost er inkludert og serveres daglig, og i restauranten kan du kjøpe både lunsj og middag. Personalet er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Bahia Palace g Dar Si Said Museum of Art ligger bare en kort spasertur unna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Bedroom

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dette luksuriøse dobbeltrommet er utsmykket i fargerike detaljer i marokkansk stil. Rommet er møblert med en dobbeltseng og en sittegruppe. Rommet er utstyrt med gratis WiFi, air condition, telefon og flatskjerm TV. Alle rom har eget bad med toalett og badekar.

Valgfrie utflukter

 • Besøk byens monumenter med guide - på denne dagen vil du få se de største høydepunktene av Marrakech. Du vil blant annet besøke de duftende hagene av Bahia-palasset, tårnet i Koutoubia-moskeen og de nylig oppdagede saadiske gravene. Utflukten blir gitt med privat guide. Hentetid er kl. 10:00 på hotellet. Merk at utflukten ikke inkluderer inngangsbilletter, og kan bestilles for minimum 2 personer.
 • En vakker dagstur til Ouzoud fossefall. Omgitt av en smaragdkappe av oliven, stuper disse majestetiske fossefallene 110 meter rett ned i uendeligheten. Beundre fossen fra forskjellige synspunkter. Dette er en dags utflukt. Du vil bli hentet på hotellet, og kjørt tilbake til hotellet på enden av utflukten. Hentetiden er kl. 08:00.
 • Besøk de botaniske hagene av Marrakech. Det første stoppet er Majorelle Garden, designet av den franske kunsteren, Jacques Majorelle. Utflukten blir ledet av en privat guide, og kan bestilles for minimum 2 personer. Inngangsbillett til Majorelle Garden er inkludert. Videre reiser dere med bil mot Menara Gardens som ligger ved inngangen til Atlasfjellene. Før dere drar tilbake til hotellet i Marrakech, kan du krysse Agdal Gardens med hest og kjerre gjennom Hivernage og Mamounia. Hentetid på hotellet er kl 10:00.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Matlagingverksted - timeplan

10:00 Avreise til Le Medina Privilege
10:20 Ankomst til Le Medina Privilege
Neste steg er å gå ut til den lokale souken for å gjøre matshoppingen på stedet
Shoppingen er klar, og du drar tilbake til riaden og starter kurset med kokken og andre reisende
12:20 Lunsj med det tilberedte måltidet og 20 minutters avslapping foran riadbassenget
14:00 tilbake til Riad Moulay

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Tips til guiden
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per opphold
Barn fra 3-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 10% rabatt per opphold

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Beliggenhet

Riaden ligger i hjertet av Marrakech, ca 6 km fra flyplassen i Marrakech.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret