Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i eventyrlige Baltikum

 • Rundreise
 • Latvia, Litauen
pris fra kr 3 579
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Sett kursen mot Latvia og Litauen, du bor på 4 ulike hoteller i denne sjarmerende delen av Europa. Med leiebil, frokost og fly.

Med leiebil begir du deg ut på en eventyrlig reise gjennom Baltikums flotte landskap og byer. Reis til en uoppdaget del av Nord-Europa, full av historie og sjarm, perfekt for biltur med noen du vil ut på eventyr med. Bak rattet reiser du fra Baltikums største by og Latvias hovedstad, Riga, og sydover mot Vilnius med sin storslagne gamleby. Videre venter energiske Kaunas og den sjarmerende havnebyen Klaipéda. Denne rundturen er en reise for minnebøkene, og helt ulikt noe annet du har opplevd!

Tilbudet inkluderer:
 • Ibis Riga Centre Hotel: 2 netter
 • Panorama Hotel Vilnius: 2 netter
 • Amberton Cozy Hotel Kaunas: 1 natt (kun ved reiser på 8 netter)
 • ibis Styles Klaipėda Aurora: 2 netter
 • Ibis Riga Centre Hotel: 1 natt
 • Med frokost
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Reiserute

Dag 1 & 2: Velkommen til Riga

Reisen er i gang, og første destinasjon er Riga, Latvias hovedstad. Etter å ha landet på flyplassen henter du leiebilen og kjører i ca 20 minutter til hotellet. Uansett om dette er din første eller fjerde gang i Riga, kan du være sikker på at denne livlige byen har det som trengs for en vellykke… Les mer

Rixwell Terrace Design Hotel

Dag 3 & 4: Den lille, søte hovedstaden - Vilnius

Dag 3 setter du deg bak rattet og setter kursen mot grensen til Litauen og hovedstaden Vilnius. Kjøreturen er på ca. 300 km hvis du tar den raskeste veien (ca. 4 timer), og er en perfekt mulighet til å utforske Baltikum. Ikke kjør direkte fra en by til den andre, stopp heller og utforsk noen av … Les mer

Panorama Hotel

Dag 5: Kaunas - en historisk og ukjent edelsten

Ved reiser på 8 netter, inngår det et flott besøk til Kaunas. Kaunas er reisens neste stopp, etter en kjøretur på rundt 100 km. Byen er den nest største i Litauen, og er omgitt av de to elvene Neris and Nemunas. Middelalderatmosfæren er fremtredende i den lille, men intakte gamlebyen, og kirkene… Les mer

Amberton Cozy Hotel - Kaunas

Dag 6 & 7: Klaipéda - Litauens havneby

Dag 6 kjører du videre til Klaipéda, Litauens eneste havneby og en viktig sjøforbindelse for skipslast og passasjerer. Her vil du tilbringe to netter. Byen er en blanding av gammelt og nytt, med både koselige gamle bygninger, brosteinsbelagte gater, en koselig park ved elven og små statuer gjemt… Les mer

Hotel ibis Styles Klaipeda Aurora

Dag 8 & 9: Tilbake til Riga

Dag 7 setter du deg i bilen og kjører tilbake til Riga, en tur på ca. 300 km. Langs veien er det i likhet med de andre etappene flere muligheter for å stoppe og utforske både småbyer og vakre landskap. Dersom du har tid til overs i Riga, bør du ta nytte av Latvias fantastiske velværetilbud. Byen… Les mer

Ibis Riga Centre Hotel
Valgfri utflukt

I Vilnius kan du velge å dra på utflukt til Trakai-slottet, som er et eventyrlignende slott lokalisert på en øy ca. 30 kilometer fra hotellet ditt. Prisen er 35 € per person, varer i 4 timer og inkluderer:
- Transport mellom slottet og hotellet i Vilnius
- Engelsk guide
- Inngangsbillett til slottet og museet
- 1 t. og 20 min. fritid i Trakai

Ved innsjekk på hotellet i Vilnius får du informasjon om utflukten kommende dag. (Må legges til i bestillingen).

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Drivstoff og eventuelle parkeringskostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellene og leiebilen.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Ibis Riga Centre Hotel ligger, som navnet sier, i hjertet av byen. Det er gangavstand til de fleste av byens severdigheter og togstasjonen ligger rundt hjørnet.

Panorama Hotel ligger sentralt i Vilnius ca. 500 meter fra byporten til den gamle bydelen og ca. 5 km fra flyplassen.

Amberton Cozy ligger sentralt i Kaunas' gamleby, kun 150 meter fra byens historiske Town Hall og Casa Della Pasta er kun 10 m unna. Byens katedral er ca. 100 m unna. For å komme deg fra flyplassen til hotellet kan du ta buss 29 til E. Ožeškienės g., derfra er det ca. 1 km til hotellet.

Hotellet ligger i Klaipéda, kun 2 kilometer unna gamlebyen. Rett i nærheten ligge Curonian-lagunen og fergeterminalen ligger 100 meter fra hotellet.

4-stjerners Wellton Terrace Design Hotel ligger midt i ambassadestrøket Art Noveau Riga, også kjent som "det rolige sentrum" av byen, kun 10 minutters gange fra gamlebyen og Riga Arena. Det tar ca 25 minutter med bil fra Riga International Airport.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret