Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

I kongens fotspor i Andalusia

 • Solreiser
 • El Burgo
pris fra kr 5 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Gå den berømte kongeveien Caminito del Rey nær Malaga og bo 5 netter på La Casa Grande Del Burgo inkl. inngang til turstien, frokost, fly & leiebil.

Den var en gang stemplet som "den farligste stien i Europa", men nå, etter en grundig renovasjon, er Caminito del Rey en sensasjonell opplevelse! Denne legendariske fotturen nord for Málaga fører deg gjennom Desfiladero de los Gaitanes-kløften og byr på en utsikt som vil gi deg sommerfugler i magen. I tillegg bor du i et sjarmerende herskapshus fra 1700-tallet omgitt av Sierra de las Nieves. Med egen leiebil er du også klar for å utforske området som du vil. Er du klar for et spansk eventyr?

Tilbudet inkluderer:
 • Med frokost
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Caminito del Rey

Kongens sti ble bygget på 1800-tallet i Desfiladero de los Gaitanes Gorge på grunn av byggingen av kraftverk mellom to fosser i området. Varer og personell kunne dermed lett transporteres via stien. Desfiladero de los Gaitanes naturpark, hvor stien ligger, er et populært reisemål for naturelskere. Med sine høye fjell, klipper, klare, blå innsjøer og elv, er det et vakkert, uberørt stykke Spania. For det meste på grunn av den naturlige skjønnheten det fører gjennom, vokste Kongeveien med årene til en favorittdestinasjon for klatrere, erfarne fjellvandrere og våghalser. Etter noen ulykker ble veien stengt på grunn av behovet for renovasjon, og en ny, sikker vei av tre - og enkelte deler av glass - ble bygget over den opprinnelige stien. I 2015 åpnet den 7,7 km lange stien, som går i to retninger. På veien er det forøvrig ingen mulighet til å kjøpe mat og drikke eller gå på toalettet, og det er også forbudt å ha på seg flip-flops. Pass på at du er på veien med gode sko og en fylt ryggsekk. Da er det bare å nyte den majestetiske utsikten!

La Casa Grande del Burgo

 • Hotel
 • El Burgo, Spania
terrace

Dette hotellet ligger i rolige, naturlige omgivelser, i byen El Burgo, og er befinner seg i en elegant herregård fra 1700-tallet. Casa Grande del Burgo har beholdt sin originale dekor og arkitektoniske stil, inkludert skråtak og trebjelker. Rommene har en tradisjonell design med en moderne innredning som internettforbindelse. Dun kan slappe av med en bok i stuen ved peisen eller i den typisk andalusisk innredete uteplassen. El Burgo ligger rett ved den berømte Ruta de los Pueblos Blancos, som går gjennom en rekke praktfulle andalusiske hvitkalkede landsbyer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Et moderne innredet rom med 1800-tallets sjarm. Alle rom er utrustet med 2 enkeltsenger eller 1 dobbeltseng, aircondition, TV, telefon og privat bad med dusj eller badekar.

Våre tips
 • Bildeskjønn landsby

  Dette er en typisk andalusisk by med masse små hvite hus på en fjelltopp, kjent både i Spania og utenlands som en av områdets vakreste. Betrakt den vakre 'Puente Nuevo', den nye broen, som tok hele 42 år å bygge. Besøk også de arabiske badene, de best bevarte i Spania!

  Landsby Ronda Landsby
 • I ett med naturen

  Naturparken Sierra de las Nieves ligger over et areal på ca. 300 km² og er nesten ubebodd. Klatre til toppen av Pico Torrecilla (1919 meter) og la deg fortrylle av den utrolige naturen. Denne naturparken, hvor den sjeldne Pinsapo (Spansk sølvgran) vokser, er den ideelle fotturen for naturelskere.

  Fjell Sierra de las Nieves Fjell
 • Historisk slott

  Málaga har en historie fra det 11. århundre. Når araberne hadde makten, bygget de dette fantastiske fortet som har en utsikt over den livlige byen og på stranden.

  Slott Alcazaba de Málaga Slott
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

La Casa Grande del Burgo ligger i El Burgo, rett ved den berømte Ruta de los Pueblos Blancos, som går gjennom en rekke hvitkalkede landsbyer. Ronda ligger ca. 29 km fra hotellet, Málaga ligger ca. 70 km unna, flyplassen i Malaga ligger 73 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret