• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Moderne hotell ut mot Middelhavet

 • Solreiser
 • 5 eller 7 netter
 • Balearic Islands
pris fra kr 6 159
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Ferie på 4-stjernes leilighetshotell ved Middelhavet på nord-Mallorca i 5 eller 7 netter med frokost eller halvpensjon, transport og fly.

Leter du etter et moderne hotell med svømmebasseng, utsikt over Middelhavet og muligheten til å utforske området? Da er Club del Sol Resort & Spa det 4-stjerners hotellet du leter etter! Her finner du tre svømmebassenger med havutsikt, og du er 1,3 km fra stranden, mellom badebyene Port de Pollença og Alcúdia. Med transport mellom flyplassen og hotellet, trenger du kun å ta stilling til hvor lang ferie du ha, samt om leilighetshotellet Club del Sol skal tilberede middager eller kun frokost til deg. En bekymringsløs ferie i vakre og behagelige omgivelser; Mallorca venter!

Tilbudet inkluderer:
 • Aparthotel Club del Sol: 5 eller 7 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Palma de Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Det nordlige Mallorca

Mallorca er øya med kilometer med sandstrender og rolige bukter med krystallklart vann, perfekt for en avslappende ferie. Den spanske øya tilbyr vakre landskap og sjarmerende middelhavsbyer hvor man kan ta seg en drink i den spanske solen. Selv om noen fortsatt tror at alt i Mallorca skjer i hovedstaden Palma, er dette langt fra sannheten. På den magiske kysten i nord finnes både store turistbyer, som Alcudia, og fredelige, autentiske byer, som Port de Pollenca.

Aparthotel Club del Sol****

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spania
Lobby

Velkommen til solens hotell! 4-stjerners Aparthotel Club del Sol ønsker dere Velkommen til Port de Pollenca på det nordlige Mallorca. På dette familievennlige hotellet kommer rommene med egen altan, hvor man kan slappe helt av og lade opp batteriene. Ved hotellets utendørsbasseng med tilhørende solsenger og parasoller kan man slikke sol, eller unne seg litt ekstra luksus i spa- og velværeområdet med sauna og massasje (mot avgift). Ytterligere har hotellet en restaurant og bar, en terrasse og hage, fotballbane, utleie av sykler, treningsrom, døgnåpen resepsjon og gratis WiFi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
double room

Juniorsuite

3 personer | Suite

Junoir suiten er ca. 24 m² stor og har 2 enkeltsenger satt sammen til en dobbeltseng, samt en sovesofa. Suiten har en altan med utsikt til bassenget, havet eller hagen. Ytterligere er suiten også utstyrt med minibar (mot gebyr), Nespresso-kaffemaskin, tefasiliteter, safe, telefon, skrivebord, TV, aircondition og gratis WiFi. På badet finnes en dusj, hårføner, og håndklær til bad og basseng.

Våre tips
Se på kart
 • Magisk utsiktspunkt

  Hvis du tar en tur til Pollença, bør du definitivt gå til toppen av Calvary Mountain! Det er en trapp på 365 trinn, og hvert trinn symboliserer en dag i året. Fra toppen har du en vakker utsikt over Alcúdia-bukten og Tramuntana-fjellene.

  Landsby Pollença Landsby
 • Feriebyen Alcudia

  Alcudia er kjent som en av Mallorcas beste ferie- og badebyer, og det med god grunn! Her finner du deilige, langgrunne strender og Mallorcas beste strand, Puerto de Alcudia. I Alcudia kan du besøke byens marked hver tirsdag og torsdag fra kl 08:00-14.00, kjenn på gamlebyens historie og se byporten fra bronsealderen.

  Landsby Alcudia Landsby
 • Klippehalvøya Formentor

  Nær Port de Pollenca ligger den store klippehalvøya Formentor med en liten sjarmerende strand og store uberørte naturområder. Ut mot spissen finnes punktet Punta Nau, 200 meter over havoverflaten, med utsikt til den lille klippeøya Illa Colomar. Helt ute på Formentors spiss ligger en liten kafé og butikk, samt fyrtårnet, Faro de Formentor.

  Turistattraksjon Formentor Turistattraksjon

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Velvære

I 2018 åpnet Aparthotel Club del Sol sitt eget velværesenter med badstue og massasje (ekstra kostnad)

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Aparthotel Club del Sol ligger i utkanten av byen Port de Pollenca med ca. 3 km til sentrum, ca. 6 km til Alcudia og 7 km til Puerto de Alcudia. Fra hotellet er det ca. 1,3 km til den lange, gylne stranden Roca de Llenaire og 70 km til Mallorca lufthavn.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret