Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Den historiske favoritten Warszawa

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Warszawa
pris fra kr 639
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg noen dager i fantastiske Warszawa. Bo på sentrale Hotel Campanile og nyt en god frokost hver morgen. Reisen inkluderer fly.

Få et innblikk i Warszawas turbulente historie og interessante kultur. Tenk deg tilbake i tid når du spaserer mellom vakre barokkhus, gamle jødiske kvartaler og gigantiske sovjetiske områder. Sett deg ned på en restaurant, nyt en velsmakende polsk øl og tradisjonelle pirogeras. Warszawas koselige atmosfære, kontrastrike arkitektur og mangfoldige historier vil sjarmere og fascinere deg!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Campanile Warszawa: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Warszawa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Warszawa

Polens hovedstad er en by full av kontraster! I det ene øyeblikket tar du en spasertur blant historiske bygninger og palasser og i det andre befinner du deg i en trendy handlegate med moderne kjøpesentre og arkitektur. Gamlebyen i Warszawa er på verdensarvlisten til UNESCO, og er et av byens koseligere steder hvor du kan nyte omgivelsene på en av de mange utekaféene. Vandre hånd i hånd langs Trakt Królewski ("den kongelige gaten") som går gjennom byens betydningsfulle og vakre gater, og du vil oppleve den historiske siden av Warszawa og Polen. Her kan du se og besøke blant annet kirker, universiteter, palasser og parlamentet, samt mange flere byggverk som er inspirert av arkitektur fra 1600-tallet.

Hotel Campanile Warszawa

 • Hotel
 • Warszawa, Polen
Property

Hotel Campanile Warszawa er et moderne hotell, bare 1,5 km fra Warszawa sentralstasjon og 2,5 km fra hovedgaten Nowy Świat. I nærheten av hotellet finner du mange barer, restauranter og butikker. Her får du servert en god frokost hver morgen, slik at du er godt forberedt for en spennende dag med sightseeing. Hotellet har også gratis Wi-Fi, restaurant, bar og parkering.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommene er koselige med komfortable senger. Alle dobbeltrom er utstyrt med et skrivebord, te- og kaffekoker, TV, gratis Wi-Fi og eget bad.

Våre tips
Se på kart
 • Trendy Soho Factory

  Magazyn ligger i Soho Factory, et urbant kompleks for kunstneriske aktiviteter. Et hipt sted hvor kulturelle arrangementer og konserter ofte finner sted. I tillegg kan du unne deg litt shopping av designinteriør og en god kopp kaffe på stedet.

  Butikk Magazyn Praga Butikk
 • En grønn oase i storbyen

  Parken er så stor at du nesten kan tilbringe en hel dag her uten å se det samme to ganger. Den siste kongen i Polen har plantet hagen, som i dag er en av de vakreste i Europa. Spaser langs (anlagte) kanaler, innsjøer og idylliske stier.

  Park Łazienki Park Park
 • Vafler og sjokolade

  I sjarmerende, gammeldagse lokaler nyter du "Torciki Wedlowskie" eller ferske vafler med sjokolade. Selskapet Wedel har levert den beste sjokoladen til hovedstaden siden 1951!

  Kaffebar E.Wedel Kaffebar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-12 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillat.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 1,5 km fra Warszawa sentralstasjon og 2,5 km fra hovedgaten Nowy Świat. Transport er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret