Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kulturperlen Venezia

 • Storbyferie
 • Venezia
pris fra kr 3 299
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg 2, 3, 4 eller 5 netter i en by fylt av historie og kultur i enhver krik og krok. Bo på autentiske Hotel Belle Epoque inkludert frokost og fly.

Reis tilbake 400 år i tid, slik ingen annen europeisk storby har samme evne til å gjøre. Med fravær av både biler, lysende skilt og høyhus kan en ikke annet enn å drømme seg bort i historie og kultur på vandring gjennom de smale gatene. Med sitt nettverk av små og store kanaler rusler du blant fargerike hus, syngende gondolførere i stripete skjorter med en forfriskende gelato i hånden. Venezia oser av kultur, både ute og inne, på de koselige kaféene, i kirkene, på museene, markedene og ikke minst bare ved å titte på folk rundt deg.

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost
 • Fly t/r Venezia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Kart av byen
Vidunderlig i Venezia

Byen med de mange broer, byen på vannet eller bare Venezia. Kall det hva du vil, faktum er at Venezia er et museum i seg selv. Spaser langs kanalene og nyt den unike atmosfæren i byen, stopp gjerne for en herlig pastarett og et glass italiensk vin på en restaurant langs kanalene. Når du er på Markusplassen kan du sette deg ned på en benk og bare oppleve, uten at det blir et kjedelig øyeblikk. Her er det nemlig stor trafikk av eksentriske venetianere og målløse turister. Man kan aldri få nok av denne byen!

Hotel Belle Epoque

 • Hotel
 • Venezia, Italia
Belle Epoque hall

Hotel Belle Epoque er plassert på en sentral gate omgitt av butikker og restauranter. Med rom innredet med originale møbler fra det 18. århundret, samt et tilhørende bad med hvite marmordetaljer og Murano-glassdetaljer, har hotellet en helt spesiell atmosfære. En glassheis med panoramautsikt tar deg opp i etasjene. Frokosten er en generøs buffet i en stilfull sal med speil på veggene.

Hotellet har i tillegg fasiliteter som gratis WiFi i fellesområdene, aircondition og døgnåpen resepsjon hvor de er behjelpelige med å bestille billetter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
Belle Epoque double bed

Trippeltrom, Z3CW

3 personer | Rom

Trippelrommet er 12 m² stort og innredet med to eller tre senger. Alle rom har et privat bad med toalett og badekar eller dusj. Rommene er også utstyrt med aircondition og satelitt-TV.

Belle Epoque double bed

Dobbeltrom, Z2CW

2 personer | Rom

Dobbeltrommet er 10 m² stort og innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt et privat bad med toalett og badekar eller dusj. Alle rommene er utstyrt med aircondition og satelitt-TV.

Våre tips
Se på kart
 • Den mest kunstneriske øya

  Murano er en øy av glassblåsere, som har hatt sin arbeidsplass her siden 1300-tallet. Fascinerende!

  Kunst & Kultur Murano Kunst & Kultur
 • Ikonisk torv

  Det ikoniske toget midt i byen har også flere av byens mest populære attraksjoner beliggende i nærheten.

  Turistattraksjon Piazza San Marco Turistattraksjon
 • Palass fra det 14. århundre

  Imponerende gotisk palass på Piazza San Marco, som er residensen for dogen (lederen av Republikken Venezia).

  Museum Palazzo Ducale Museum

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Trippeltrom, Z3CW
Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom, Z2CW

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 12-17 år gamle: får en rabatt på 10% rabatt per natt
Barn fra 4-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger 200 meter fra Venice Santa Lucia togstasjon. De kjente landemerkene Piazza San Marco og Basilica San Marco er 1,5 kilometer fra hotellet. Venice Marco Polo flyplass er 7,1 kilometer unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret