• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Marrakech Medina og Ouzoud-fossen

 • Storbyferie
 • 3, 4, 5 eller 7 netter
 • Marrakech
pris fra kr 3 229
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev 3, 4, 5 eller 7 netter i en tradisjonell marokkansk riad inkludert frokost, fly og utflukt til Ouzoud-fossen.

Vurderer du å legge drømmeferien din til "Den røde byen"? Åpne denne skattekisten av en destinasjon, og bli fortryllet av magien fra 1001 natt, smakfull mat og de fargerike flisene. Ditt sentrale hotell i gamlebyen (Medina) er det perfekte utgangspunktet for å oppleve Djemaa el Fna, bymurene og livet blant soukene. Den tredje dagen venter den mektige Ouzoud-fossen langt unna byens travle atmosfære. Magiske øyeblikk er en garanti på denne reisen!

Tilbudet inkluderer:
 • Riad du Petit Prince: 3, 4, 5 eller 7 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Marrakech (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Ouzoud - Dag 3
 • All transport
 • Velkomstdrink
 • Kaffe under oppholdet
 • Kart av Marrakech
 • Lokale guider
 • Gratis WiFi
Marrakech

Om du så besøker det berømte Jemaa el Fnaa markedet, mystiske Saadian Tombs eller den gigantiske Agdal Garden, viser den marokkanske metropolen Marrakesh deg kulturelle skatter, en sjarmerende og livlig atmosfære og spennende historie. Dette er din mulighet til å oppdage de mange markedene som bugner over av fargerike tekstiler, krydder og te - opplev mangfoldet på reisen din. Det vidunderlige marokkanske kjøkken vil få smaksløkene dine til å nå sitt fulle potensiale. Begi deg ut på en eksotisk storbyferie i en deilig jungel av farger, dufter og smaker - ta i bruk alle sansene på din fortryllende Marrakesh-reise.

Riad du Petit Prince

 • Hotel
 • Marrakech, Marokko
Riad du Petit Prince Pool 2

Riad du Petit Prince har en sentral beliggenhet i medinaen mellom markedsplassen Djema al-Fna og det nyere, mer moderne distriktet Gueliz. Riaden er vakkert dekoreret med terracotta-fliser, frodige grønne planter, kunst og tremøbler, som skaper den helt unike marokkanske atmosfæren. Riaden har i tillegg et basseng og en takterrasse, hvor du kan nyte den daglige frokosten.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Riad Du Petit Prince + Bathroom

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Dobbeltrommet er tradisjonelt innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sittegruppe, samt et bad med badekar og hårføner.

Ouzoud-fossen

Få et avbrekk fra byens varme, og opplev et komplekst nettverk av små elver, som eksploderer i en kaskade av store og flere mindre fossefall. Den omkringliggende naturen i kombinasjon med brølet fra det imponerende 110 meter høye vannfallet virker overraskende beroligende på sjelen. Særlig imponerende er også den nesten permanent synlige regnbuen, som svever som en aura over vannfallene. Fossen i Ouzoud er et av landets mest imponerende steder og er perfekt for en dagstur vekk fra hektiske Marrakech!

 • Denne utflukten varer fra kl. 08.00 til ca. kl. 18.00. Utflukten finner sted dag 3 av reisen og inkluderer en engelsktalende guide, samt transport.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Valgfrie utflukter

Ourika-dalen: 30 km fra storbyens trengsel og larm ligger den vakre Ourika-dalen. Under utflukten vil du blant annet til å se at de mange husene i dalen er bygget i leire, og hvordan lokalbefolkningen på mange måter har opprettholdt sin tradisjonelle livsstil. Turen tar deg gjennom det vakreste fjellpasset, eldgamle landsbyer, samt Oukaimeden- og Asni-dalen, som er berømte for sine mange frukttrær. Andre attraksjoner på turen er utsikten over snødekte tinder, møtet med den vennlige lokalbefolkning og en inkludert frokost i en tradisjonell Berber-spisestue. Turen starter kl. 09.00 og slutter rundt kl. 17.00. Utflukten kan legges til i bestillingen.

Kystbyen Essaouira: Opplev byen Essaouira, som ligger vest for Marrakech mot Atlanterhavet. Byen har et sjarmerende, karakteristisk utseende med sine forskjellige hvite hus med blå motiver, og minner på mange måter om de greske øyene. Kystbyen har alltid livnært seg av fiske, og det er dermed et must å se den gamle havnen, markedet, samt å spise fersk fisk. Du vil også lære om hvordan arganolje produseres, samt lytte til tradisjonell Gnawa-musikk. Turen er en heldagstur fra kl. 08.00 - ca. kl. 18.00. Utflukten kan legges til i bestillingen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Tips
 • Drikke ved valg av halvpensjon
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 3-5 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 394 - kr 563 på hotellprisen

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Beliggenhet

Riad du Petit Price ligger kun 2 km fra Jemaa el Fna og 1,7 km fra Koutoubia-moskeen. Riaden ligger 7 km unna flyplassen i Marrakech.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret