• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Zanzibar og Tanzania - en drømmereise

 • Rundreise
 • 11 netter
 • Tanzania
pris fra kr 17 439
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Kombiner paradisstrender på Zanzibar og spennende safari i Tanzania med 4-stjerners overnattingssteder, helpensjon og minnerike utflukter. Inkl. fly!

Oppdag det beste fra begge verdener og kombiner opplevelsesrike eventyr med total avslapning! Start reisen i paradiset Zanzibar, hvor kremfargede strender og krystallklart ligger endeløst for dine føtter. Du bor i tillegg på 4* overnattingssteder og nyter et eksklusivt opphold med helpensjon. Etter noen dager i Zanzibar hopper du på flyet til Tanzania hvor safarier i frodige jungler full av eksotiske dyr venter. Dette, og mye mer er bare noe av det du kan glede deg til på denne magiske reisen til Afrika!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Paradise Beach Resort i Zanzibar (reisende fra 1. Oktober vil bo på det nyåpnede hotellet, Zanzibar Bay Resort)
 • 5 netter på Africa Safari Glamping i Tanzania
 • Fly til Zanzibar (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Returfly fra Kilimanjaro
 • Helpensjon (drikke er ikke inkludert)
 • 1 jeepsafari i Lake Manyara National Park
 • 2 uflukter til forskjellige Masai-byer
 • Innenlandsfly fra Zanzibar til Tanzania
 • All transport på reisen
Reiserute

Dag 1-4: Zanzibar

Velkommen til et skjønt liv på Zanzibar! Du lander på Zanzibar flyplass hvor sjåføren vil møte deg på flyplassen, og kjøre deg direkte til ditt første stopp på reisen, Paradise Beach Resort (etter 1. Oktober er det splitter nye hotellet, Zanzibar Bay Resort, din innkvartering. Det nyåpnede hotel… Les mer

Marumbi  eller lignende

Dag 5-9: Nord-Tanzania

På dag 5 fortsetter eventyret mot Tanzania. Sjåføren vil hente deg på hotellet etter frokost og ta deg med videre til Zanzibar flyplass.
Når du lander i Tanzania, vil du bli hentet av en ny sjåfør som vil kjøre deg til din innkvartering: Africa Safari Glamping, (ca. 40 min).

På dag … Les mer

Africa Safari Glamping  eller lignende
Tillvalg av uflukter

Jeep kveldssafari i Janwani:
Bli med på en kveldssafari og se savannen i et annet lys. La stjernene lyse opp veien. Safarien tar ca 2-3 timer og er mulig å legge til på dagene mellom 5-9 i bestillingsprosessen eller på stedet.

Jeepsafari i Janwani om dagen:
Legg til en jeepsafari i Janwani om dagen og opplev dyrelivet i Afrika. Safarien tar ca 3-4 timer og er mulig å legge til på dagene mellom 5-9 i bookingprosessen eller på stedet.

Jeepsafari i Ngorongoro:
Ngorongoro Conservation Area (NCA) er et beskyttet område og en del av UNESCOs verdensarvliste. Velkommen til en verden av ville, eksotiske dyr. Du kan blant annet komme til å se nesehorn, bøfler og flodhester. Safarien tar ca 6-8 timer og er mulig å legge til mellom dagene 5-9 i bestillingsprosessen eller på stedet.

Utflukt til Tarangire:
Tarangire National Park er den sjette største nasjonalparken i Tanzania og ligger i Manyara-området. Her kan du blant annet se sebraer, sjiraffer, leoparder, løver og elefanter. Safarien tar ca 6-8 timer og er mulig å legge til mellom dagene 5-9 i bestillingsprosessen eller på stedet.

Utflukt til Arusha nasjonalpark:
Arusha nasjonalpark dekker Mount Meru, en enorm vulkan med en høyde på 4566 meter. Parken er liten, men variert med spektakulær natur og et rikt utvalg av dyreliv. Safarien tar ca 6-8 timer og er mulig å legge til mellom dagene 5-9 i bestillingsprosessen eller på stedet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca 3$ per person per per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Tillegg for enkeltreisende

kr 11 506 På overnattingsstedene

Barnerabatt

Barnerabatt varierer avhengig av alder og reisedato.
Se den endelige sluttsummen i bestillingsprosessen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Tanzania og Zanzibar. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Tanzania og Zanzibar. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Tanzania.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret