• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Eksklusiv luksusferie i Dubai

 • Storbyferie
 • 5 eller 7 netter
 • Dubai
pris fra kr 6 819
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Besøk fortryllende Dubai og bo på et femstjerners hotell med frokost. Tilbudet inkluderer fly og hotelltransport!

Opplev drømmen om et liv i luksus på storbyferie i majestetiske Dubai, den storslåtte metropolen som imponerer reisende fra alle verdenshjørner. Dette blir som å reise inn i fremtiden i denne supermoderne storbyen i midten av den arabiske ørkenen. En by av verdensmuligheter, praktfulle skyskrapere, luksuriøse kjøpesentre og endeløse, hvite sandstrender - Velkommen til et fantastisk storbyeventyr i spektakulære Dubai.

Tilbudet inkluderer:
 • Mövenpick Ibn Battuta: 5 eller 7 netter
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Tilgang til Riva Beach club
 • Shuttletransport mellom hotellet og Riva Beach club
Spektakulære Dubai

Denne byen vibrerer med energi! Dag og natt, Dubai tilbyr endeløs show og underholdning. Du kan for eksempel ta et cruise langs kysten, besøke det storslåtte Mall of the Emirates, som ikke bare har 700 butikker, men også en innendørs skibakke, en snøpark, kino og kunstsenter. Ta også et besøk til Dubai Mall, som er et av de største kjøpesentre i verden - her finner du også et akvarium og en fantastisk fornøyelsespark! Se de imponerende bygningene Burj Al Arab og Burj Khalifa og sørg for å ta en tur til det berømte Gold Souk, et tradisjonelt marked i hjertet av nabolaget Deira.

Mövenpick Hotel Ibn Battuta

 • Hotel
 • Dubai, De forente arabiske emirater
pool

Det praktfulle 5 * -Mövenpick Hotel Ibn Battuta ligger i hjertet av glitrende Dubai. Hotellets eksteriør er utformet i autentisk arabisk stil og inspirerer gjester igjen og igjen. Du kan nyte en blanding av åtte fantastiske restauranter, barer og salonger hvor du fortape deg i kulinariske spesialiteter fra Kina, India, Saudi-Arabia, Middelhavet og mer.

Slapp av på hotellets vidunderlige tak med utsikt og et drømmeaktige basseng, i midten av skyene. På det moderne fitnessstudioet kan du ta en treningsøkt eller unn deg en behandling i hotellets flotte spa (mot et gebyr) Et særtrekk er også tilgangen til den private strandklubben på berømte Palm Jumeirah, som kan nås med daglig transport 10:00 til 22:00.

 • +8
Les mer
room

Klassisk dobbeltrom

De romslige klassiske dobbeltrommene (ca. 35 m²) er innredet for at du skal få et behagelig opphold, og har også en spektakulær utsikt over byen. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en skrivepult, en 40-tommers HD LCD-TV, kaffe- og tefasiliteter, en minibar, aircondition og gratis WiFi. Du har også et flott bad med badekar og en økovennlig regndusj.

Valgfrie utflukter

Vil du gjøre reisen enda mer spennende, kan du velge å legge til en eller flere ekstra utflukter:

 • Ørkensafari | I løpet av denne safarien kan du beundre de gylne sanddynene i De forente arabiske emirater. Kjenn adrenalinet pumpe når du kjører med safarijeep på det høyeste punktet på en sanddyne. Deretter går turen videre til en autentisk beduinleir i ørkenen. Lær mer om kunsten henna design, ta tog til vannrøret, slapp av med en drink eller nyt en minneverdig kameltur. Til slutt, vil du bli servert en deilig grillbuffet under stjernene.
 • Dhow dinner cruise | I løpet av denne turen, vil du seile inn i solnedgangen med en tradisjonell tre dhow på Dubai Creek, mens du nyter en deilig middag. Du vil få med deg noe av de viktigste severdighetene i Dubai, dyppet i romantisk måneskinn. En spesiell opplevelse! Turen tar ca to timer, og inkluderer middag, drikke og transport til og fra hotellet. Dette er et elegant arrangement, så kle deg ekstra pent.
 • Dubai city tour | Bli med på et ekstraordinært storbyeventyr og bli kjent med Dubais praktfulle bygninger og spennende kultur. Du starter turen med en spektakulær utsikt over Dubai Creek, en kilometer lang lagune som renner gjennom byen. Du vil besøke den historiske bydelen Bastakiya med sine tradisjonelle hus og fascinerende vindtårn. Du besøker også den 225 år gamle Al Fahidi Fort, hvor Dubai Museum ligger. En liten tur i en tradisjonell båt vil ta deg til et eksotisk krydder og gullmarked. Deretter blir det et stopp med Jumeirah-moskeen. Turen ender på Burj Al Arab, det mest luksuriøse hotellet i verden. Denne turen er åpen på mandager, onsdager og lørdager og hele programmet varer 4-5 timer. Merk: Kleskoden er pent antrekk og du må ikke bruke korte shorts.
 • Burj Khalifa | Dette er din mulighet til å se Dubai fra den høyeste bygningen i Dubai - Burj Khalifa. Med dette tilvalget er kun billetten inkludert, slik at du kommer deg til observasjonsdekket i 124. etasje. Fra 650 meters høyde opplever du en fantastisk utsikt over Dubai.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: ca. EUR 6 per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

kr 2 180 - kr 5 597 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum - og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Ramadan

Ramadan er den hellige måneden i muslimske land. I 2019 begynner den 5. mai og slutter den 4. juni. Denne måneden fører med seg en viss uforutsigbarhet, som kan påvirke reisen din.
Under Ramadan er det ikke lov å drikke og spise offentlig, vi anbefaler deg derfor om å kun spise og drikke inne. I tillegg må du kle deg konservativt.
Husk at, under solnedgangen, er det mange som drar til moskeer og offentlige torg, og veier kan bli hektiske og mange forretninger vil ha forskjellige åpnings-og stengetider. Vennligst dobbeltsjekk dette før du drar slik at du unngår å bli skuffet. Noen hoteller kan komme til å endre restaurantmenyen eller la vær å selge alkohol denne måneden.

Beliggenhet

Dette eksklusive hotellet ligger i hjertet av Dubai. Midt mellom flere severdigheter og 9 km fra Emirates Golf Club og 14 km fra Palm Jumeirah øygruppen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret