Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Kroatias vakre Dalmatiakyst

 • Rundreise
 • Kroatia
pris fra kr 12 149
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fly til Kroatia og oppdag landets vakre kyststripe fra Vodice, til øya Hvar og Tucepi. Inkludert frokost hver morgen, leiebil og fly tur retur.

Et fantastisk eventyr venter på deg langs Kroatias kystlinje, med flotte utsikter over havet og utrolig vakker natur, også i innlandet. Rundreisen din begynner i storbyen Split, før du kjører til historiske Vodice, idylliske Hvar og videre til sjarmerende Tucepi ved foten av fjellet Biokovo. Under hele reisen kan du nyte god mat, vakker arkitektur, gjestfrihet og mye mer! Du blir vel med til uforglemmelige Kroatia?

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Villas Arausana and Antonina eller lignende i Vodice
 • 3 netter på Senses Resort eller lignende på Hvar
 • 3 netter på Hotel Tamaris eller lignende i Tucepi
 • Frokost
 • Fly t/r Split (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Den solrike Dalmatiakysten

Velkommen til Dalmatiakysten! Denne mangfoldige delen av Kroatia er kjent for sine mange øyperler, små historiske byer, krystallklart vann og vakre strender. La Kroatias vakre natur og storslåtte gotiske, barokke og renessanse-arkitektur ta pusten fra deg mens du jobber med brunfargen og prøvesmaker lokale delikatesser.

Finn en bortgjemt strand og gå på oppdagelsesferd, besøk kulturbyene Split eller Dubrovnik og unn deg en spabehandling i behagelige omgivelser. Dalmatiakysten er stedet for livsnytere og lover en ferie du sent vil glemme!

Reiserute

Dag 1-3: Vodice og Sibenik-området

Velkommen til solrike Kroatia! Etter landing i Split henter du leiebilen din på flyplassen før tar fatt på veien nordover mot historiske Vodice. Grunnlagt i romertiden med historie tilbake til forhistorisk tid, kan atmosfæren kjennes i alle kriker og kroker av byen. "Vodice" betyr &quo… Les mer

Villas Arausana & Antonina  eller lignende

Dag 4-6: Idylliske Hvar

Dag 4 går turen sørover via Split (ca. 100 km), til øya Hvar. Ta noen timer i Split, og oppdag en by av kontraster der det gamle og tradisjonelle møter modernitet. Besøk Diocletians palass med flott arkitektur, bygget for en romersk keiser og en del av Unescos verdensarvliste.

Etter en f… Les mer

Senses Resort  eller lignende

Dag 7-9: Tucepi og Makarska-området

Dag 7 reiser du videre til Tucepi, en ferge- og kjøretur på omlag 90 km. Den lille byen er lokalisert på Makarska Riviera, best kjent for sin lange strand på 3 km, sin vakre promenade behagelig skyggelagt av furutrær. Tucepi har en sjarmerende marina med fiske- og turistbåder, hvis du ønsker deg… Les mer

Hotel Tamaris  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Drivstoff og eventuelle parkeringskostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Tillegg for enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på overnattingsstedene

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret