Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sensommeren på den kroatiske rivieraen

 • Solreiser
 • 7 eller 10 netter
 • Makarska
pris fra kr 6 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Det er på tide å bestille årets sommerferie! Bo på Hotel Dalmacija med frokost i 7, 10 eller 14 netter med fly tur-retur.

Vend blikket mot venstre og du ser det turkise Adriaterhavet ved strandparadiset Makarska. Vend blikket til høyre og du ser det kuperte fjellet Biokovo - velkommen til Kroatias sørkyst! Bli kjent med det mangfoldige dyrelivet og den vakre naturen, nyt den fascinerende kulturen og slapp av ved sjøen. Sikre deg sommerferien din allerede nå!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Dalmacija: 7 eller 10 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Split (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
Ytterligere tilvalg
 • Transport mellom flyplass og hotell
Kyststedet Makarska i Kroatia

I løpet av historien har Makarska-området vært okkupert av de gamle romerne, det ottomanske Tyrkia, så vel som det østerriksk-ungarske riket, som gjør at området har fått innflytelse fra forskjellige kulturer. I dag, i denne koselige kystbyen, nyter du de vakre strendene, velsmakende mat fra alle verdenshjørner, og interessante severdigheter. Utforsk den frodige, grønne naturen, den rike historien og restene av det romerske imperiet. Flotte kirker, Fransiskanerklosteret og Shell Museum er absolutt verdt et besøk. Om ikke strendene, havet og naturen gjør at du kommer i feriemodus, sørger Makarskas lange strandboulevard og den deilige maten for at du kan slappe helt av og nyte livet.

Hotel Dalmacija

 • Hotel
 • Makarska, Kroatia
Pool

Hotel Dalmacija er ca. 100 meters gange fra en steinstrand og ca. 1 km unna Makarska sentrum. Det har et utendørs svømmebasseng og et spasenter, og ligger kun noen meter fra promenaden langs havet, som leder deg til sentrum av Makarska. Hver morgen nyter du din frokost på en terrasse med utsikt over havet. Bufférestauranten tilbyr internasjonale retter, og et utvalg av varm og kald drikke i lobbybaren. Svømmebassenget har en solterrasse der du kan slappe av og sole deg på solsengene, og i bassengbaren kan du unne deg en kjølig drikke. Spasenteret tilbyr tyrkisk bad, skjønnhetsbehandlinger og et treningsstudio.

 • +5
Les mer
Double room

Dobbeltrom med havutsikt

Rommene har aircondition, gratis WiFi, TV, en minibar og noen rom har utsikt mot havet og balkong. De har også et privat bad med enten badekar eller dusj, samt hårføner og toalettartikler.

TravelBirds tips

Våre anbefalinger for dagsturer i området:

 • Mostar i Bosnia-Hercegovina ligger kun 100 km unna. Byen er Hercegovinas kulturhovedstad, og ligger på Neretva-elven. Mest kjent er byen for den gamle broen Stari Most, som i middelalderen ble voktet mot inntrengere, og er et godt eksempel på den islamske påvirkningen fra det ottomanske riket. Dette er en stemningsfull og koselig by hvor du blir bedre kjent med det ekte Kroatia borte fra sommerstedene.
 • Split er den nest største byen i Kroatia og ligger ca. 60 km unna Makarska. Den ble faktisk grunnlagt av grekerne for ca. 2400 år siden, som gjør den til en av de eldste i landet. Det beste er å starte dagen langs Riva-promenaden langs havet, som er byens puls, og hvor du finner kaféer og bakerier. Deretter går turen videre for å utforske Diocletian-palasset, som har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Det kan kanskje virke som om den gamle delen av byen er som en labyrint, men den er enkel å finne frem i. For en pause fra spennende Split legger du iskrempausen til Luka Ice Cream & Cakes.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 1,00 EUR per dag per voksne eller 0,50 EUR per dag per barn (12–18 år)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan velges ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 06:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Hotel Dalmacija er ca. 100 meters gange fra en steinstrand og ca. 1 km unna Makarska sentrum.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret