Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Eventyr, whisky, by og natur i Skottland

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Storbritannia
pris fra kr 9 549
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Praktfull rundreise i Skottland: Opplev Glasgow, Inverness og Edinburgh. Inkl. frokost, fly t/r, leiebil og besøk til tre whiskydestillerier.

Sjelfulle historier, forførende natur og yrende god whisky - velkommen til Skottland. På denne rundreisen vil du leve deg inn i det beste av skotske eventyr. Opplev byer som Glasgow, Inverness og Edinburgh, og la deg fortrylle av mystiske slott som ligger spredt utover det skotske høylandet. Bli i tillegg kjent med Skottlands tradisjonsrike whiskykultur; fascinerende opplevelser i tre av landets berømte destillerier venter deg. På denne reisen har du i tillegg leiebil under hele oppholdet, og dermed full frihet til å se akkurat det du vil underveis! Gled deg til en uforglemmelig rundreise!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Argyll Hotel Glasgow (eller lignende)
 • 2 netter på Jurys Inn Inverness (eller lignende)
 • 2 netter på Jurys Inn Edinburgh (eller lignende)
 • Fly t/r Edinburgh (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Med frokost
 • Leiebil
 • Billetter til Glenfiddich Distillery, Glengoyne Distillery Tour og Scotch Whisky Experience
Reiserute

Dag 1 - 3: Glasgow

I dag lander du på skotsk jord på Edinburgh flyplass. Allerede her kan du hente leiebilen og kjøre til din første destinasjon, Glasgow, som ligger ca 50 km unna. Kulturelle Glasgow er en havneby i det vestlige lavlandet av Skottland. Byen er belønnet for sin utsøkte blanding av viktoriansk og ar… Les mer

The Argyll Hotel  eller lignende

Dag 4 & 5: Inverness

God morgen! Etter en god frokost har du en hyggelig kjøretur i vente. Din neste destinasjon er Inverness, ca. 280 km fra Glasgow. Inverness er en historisk perle som ligger på nordkysten av Skottland. Byen er plassert der River Ness møter Moray Firth. Du har mye å se frem til under ditt opphold … Les mer

Jurys Inn Inverness  eller lignende

Dag 6 & 7: Edinburgh

På den sjette dagen kommer vi tilbake til hovedstaden Edinburgh, hvor du vil tilbringe dine to siste netter på reisen. Litteraturbyen Edinburgh er like majestetisk som den er sjarmerende. Spaser gjennom den unike gamlebyen hvor hver bygning forteller sin egne historie, forelsk deg i nydelige bok… Les mer

Jurys Inn Edinburgh  eller lignende

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Vauxhall Corsa eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Standard dobbeltrom
Min 3 personer og maks 3 personer i et Standard trippeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 2 830 på hotellprisen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Innsjekking på hotellene

Vær oppmerksom på at gjestene må sjekke inn til kl. 18.00 på hotellet. Hvis du ankommer senere, vennligst ta kontakt med det aktuelle hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret