Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Nyt hovedstaden på Côte d'Azur

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Nice
pris fra kr 2 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vend nesen sørover mot Nice og den franske rivieraen for en solfylt storbyferie! Inkludert 2 eller 3 netter, frokost hver morgen og fly.

Unn deg en langhelg ved Middelhavet i Frankrikes nest mest besøkte by. Fly til solrike Nice som lar deg kombinere by- og strandferie! Bad i det glitrende havet, utforsk naturen som omgir byen, eller spaser i de smale, sjarmerende gatene. Spis en croissant med en god kopp café au lait, for så å bruke resten av dagen på et spennende museum, og shopping i de unike små butikkene. Denne livlige byen har alt; kultur, fint vær, sjarm i bøtter og spann, og ikke minst nydelig mat.

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Apogia Nice: 2 eller 3 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Nice (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
 • Velkomstbrett på rommet
 • Gratis WiFi
Nice på naturskjønne Côte d'Azur

Nå er det din tur til å oppdage Nice, den franske middelhavsperlen med sine vidunderlige smaker og dufter, og ikke minst et helt herlig middelhavsklima. Spaser langs det historiske sentrum, gå deg vill mellom vakre torg, fargerike bygninger, koselige markeder og pittoreske gater. Nyt utsikten fra kaféene med en fransk vin eller en café au lait i hånden, og deretter gå videre til den berømte bulevarden og det glitrende havet med sine forlokkende strender!

Hotel Apogia Nice

 • Hotel
 • Nice, Frankrike
Hotel

Hotellet ligger kun en kort spasertur unna den berømte strandpromenaden Promenade des Anglais og gamlebyen. Fasilitetene på hotellet inkluderer en restaurant, en bar og en lounge hvor du kan slappe av i vakre omgivelser. Hver morgen serveres frokost i hotellets frokostsal og skulle du trenge hjelp med noe har hotellet en døgnåpen resepsjon.

 • +1
Les mer
room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene på Hotel Apogia Nice er moderne og lyse, og utstyrt med skrivebord, te- og kaffefasiliteter og en komfortabel seng. Alle rom har et bad med diverse toalettartikler.

Room

Trippeltrom

Trippeltrommene på Hotel Apogia Nice er moderne og lyse, og utstyrt med skrivebord, te- og kaffefasiliteter og komfortable senger med plass til tre personer. Alle rom har et bad med diverse toalettartikler.

Våre tips
Se på kart
 • Den perfekte iskremen

  Den varmende solen og deilige temperaturen i Nice...Hvilken bedre måte å avkjøle seg på enn en kald iskrem? Fenocchio er stedet! Denne iskiosken er stedet hvor alle de lokale spiser is i varmen. Med 94 smaker, fra klassisk vanilje til mer originale smaker som tomat og basilikum, vil det vanskeligste være å velge..

  Iskrem Fenocchio Iskrem
 • Pizza - en kunst

  Visste du at Nice var italiensk frem til 1860? Så ingen overraskelse at byen har god pizza, og på denne restauranten finner du den beste! Den lille pizzeriaen drives av et vennlig italiensk par, og bruker kun ferske (italienske) råvarer. Hva med en hjerteformet pizza?

  Italiensk restaurant Les Amoureux Italiensk restaurant
 • Byens beste Socca

  Beboere i Nice setter pris på sjarm og autentisk mat, og det er nettopp dette du finner på Chez Pipo, en nesten 100 år gammel restaurant grunnlagt av "Pipo". Spisestedet er mest kjent for byens beste "Socca", en pannekake/crêpe laget på mel av kikerter, tradisjonell gatemat i Nice.

  Restaurant Chez Pipo Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 10 og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Trippeltrom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Hotellet ligger en kort spasertur unna Place Garibaldi og Acropolis Palais des Cognès, og Nice internasjonale lufthavn ligger ca. en 15-minutters kjøretur unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret