Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Ferieidyll på nydelige Mallorca

 • Solreiser
 • 5, 7 eller 10 netter
 • Costa de la Calma
pris fra kr 9 679
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg en 4-stjerners ferie på Mallorca inkludert halvpensjon, velvære, fly tur-retur og transport.

Med noen av de mest maleriske strendene i Europa, en variert og fascinerende historie, skjønn natur og noen av de mest innbydende feriebyene er Mallorca blitt et ferieparadis. Om du kun ønsker å nyte noe av det strålende solskinnet, bli forelsket på ny eller er på jakt etter aktive opplevelser i naturen, så finner du det her på en av Middelhavets mest elskede destinasjoner — Mallorca!

Tilbudet inkluderer:
 • Maritim Hotel Galatzó: 5, 7 eller 10 netter
 • Med halvpensjon
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis og ubegrenset tilgang til spa
 • Gratis shuttlebuss til Paguera (strand) noen ganger om dagen
Mallorca - et ferieparadis

Mallorca er kjent for sitt behagelige middelhavsklima med mye av solskinnstimer, sine lekre lokale delikatesser og ikke minst sin maleriske natur med klipper, fjell og lange sandstrender. Uansett hvor du befinner deg på øya, så får du rik mulighet til å slikke sol og svømme i det krystallblå havet. Du kan også dra på en dagstur til øyas største by Palma, som lokker med utallige shoppinggater, restauranter og gallerier. Mallorca er og vil alltid være, et av de mest populære reisemålene når sol, strand og kos er på dagsordenen!

Maritim Hotel Galatzó****

 • Hotel
 • Costa de la Calma, Spania
pool

Det flotte, 4-stjernede Maritim Hotel Galatzó tilbyr deg en ekte middelhavsopplevelse, hvor palmer og hvitkalkede vegger pryder den smakfulle innredningen og atmosfæren. Fra hotellets grønne hager har du utsikt over Middelhavet, og fra den skjønne treterrasse rundt om bassenget kan du slikke solen i de behagelige liggestolene. Tid til en lur i skyggen? Så kan du slenge deg ned i en av de balinesiske himmelsengene eller sette deg med en drink i det utendørs sofaarrangementet. Måltider nyter du i hotellets buffetrestaurant, Mediterráneo, hvor du både kan sitte inne eller ute. Ettermiddagskaffen kan drikkes i lobby-baren, og i bassengbaren serveres det fargerike cocktails og snacks. I hotellets spaområde kan du kose deg med en tur i enten saunaen eller boblebadet, og hvis du ønsker det, kan du tilkjøpe massasje og diverse behandlinger. Du har fri bruk av shuttlebussen til og fra stranden, som ligger 2 km vekk i Peguera. Hotellet tilbyr også dagsutflukter til den sjarmerende, gamle byen Soller samt til fjellandsbyen Valldemossa (kan tilkjøpes ved ankomst).

 • +10
Les mer
standard double

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommene er 27 m² store og er utstyrt med to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, skrivebord, safe og minibar (mot gebyr). Rommene har også en altan eller terrasse og et bad med badekar eller dusj og toalettartikler.

double sea view

Standard dobbeltrom med havutsikt

Fra din altan eller terrasse på disse dobbeltrommene har du utsikt til havet. Rommene er 27 m² store og er utstyrt med to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, skrivebord, safe, minibar (mot avgift) samt bad med badekar eller dusj og toalettartikler.

superior room

Superior dobbeltrom med havutsikt

Superior dobbeltrommene er ca. 35 m² store og har to enkeltsenger samt en sovesofa i stuen. Fra rommenes altan kan du nyte utsikten over Middelhavet. På rommene finner du TV, telefon, aircondition, skrivebord, safe, minibar (mot avgift) samt bad med badekar eller dusj og toalettartikler.

apartsuite

Apartsuite med havutsikt

Fra de ca. 50 m² store leilighetene har du fra den romslige altanen en fin utsikt utover havet. Leilighetene er utstyrt med en dobbeltseng og en sovesofa i stuen. Det finnes også TV, telefon, aircondition, skrivebord, minibar (mot avgift), safe og spisebord med stoler. Badet har badekar eller dusj og toalettartikler.

Våre tips
Se på kart
 • Øyas fineste tursti

  En fortryllet tursti langs gamle gårder med sitrontrær mellom spektakulære fjellformasjoner. Tramuntana-fjellene er på UNESCOs verdensarvliste og et ekte paradis for turgåere og syklister. Landskapet er stort sett uberørt og tilbyr fantastisk panoramautsikt.

  Fjell Serra de Tramuntana Fjell
 • Høyt humør i Calvia

  Mood Beach Bar & Restaurant er åpen året rundt og har bygget opp et solid ry for god mat, musikkarrangementer og vennlig service. Strandklubben tiltrekker både familier, venner, single og par og er berømt for sin beliggenhet like ved havet med utsikt over Palma Bay og de mange båter og yachter, som ligger til anker i Puerto Portals.

  Nattklubb Mood Beach Bar & Restaurant Nattklubb
 • Saint Marys katedral

  Denne gotiske katedralen, som også er kjent som Havets Katedral, er et av de mest kjente katedralene på øya. Den er over 120 meter lang, 55 meter bred og hele 44 meter høy. Fra utsiden kan du nyte den fantastiske arkitekturen mens du på innsiden kan la den fantastiske kunsten fylle inntrykkene.

  Kirke Kathedrale La Seu Kirke

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til måltidene
 • Turistskatt 3,30 EUR p.p.p.n. (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Standard dobbeltrom med havutsikt
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Superior dobbeltrom med havutsikt
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 1 i et Apartsuite med havutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: bor gratis
Apartsuite med havutsikt, Superior dobbeltrom med havutsikt: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 2-12 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Det er dessverre ikke mulig å ta med kjæledyr.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige ID for nordmenn i utlandet, ta alltid med deg pass når du reiser.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Maritim Hotel Galatzó ligger i Costa de la Palma, på vestkysten av Mallorca. Stranden i Paguera ligger ca. 2 km unna. Fra flyplassen i Palma de Mallorca er det ca. 34 km.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret