Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solferie i vakre Dubrovnik

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Dubrovnik
pris fra kr 5 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring din neste ferie i Kroatias perle, Dubrovnik. Du bor på et strandhotell med adgang til velværesenter. Inkludert frokost og fly.

Fly til Kroatia og tilbring sommerferien på den nydelige Adriatiske kysten. Dubrovnik er like vakker som den er sjarmerende, like historisk som den er stemningsfull. Du bor på det koselige strandhotellet, et steinkast fra det krystallklare havet, og kun 15 minutter med buss fra sentrum. Start dagen med en god frokost, (du kan også velge å oppgradere til halvpensjon), og et forfriskende morgenbad i bassenget eller havet. Tilbring dagen i byen, der middelalderske murvegger omringer smale brosteinsgater og små steinhus. Nyt fine restauranter, imponende slott og mye kultur - se frem til en deilig ferie i Dubrovnik!

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Uvala: 7 netter
 • Halvpensjon
 • Fly t/r Dubrovnik (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Magiske Dubrovnik

Stadig flere tilreisende strømmer til denne historiske havnebyen, som på imponerende vis har klart å beholde den lokale sjarmen og den vakre borgen rundt gamlebyen. Nyt solen ved en av de mange sandstrendene langs kysten, eller ta fergen til en av de roligere øyene i nærområdet. Her kan du slappe av med en god bok, eller simpelthen titte ut mot det glitrende blå havet og båtene som seiler forbi - nå er du virkelig på ferie! Etter solnedgang fylles gatene med dans og sang, og du kan velge og vrake blant koselige utendørskafeér hvor du kan nyte et glass lokalt vin til vakre toner. Dette er den ideelle destinasjonen for deg som ønsker å kombinere den tradisjonelle sommerferien med historie, kultur og god mat!

Hotel Uvala

 • Hotel
 • Dubrovnik, Kroatia
Hotel

Det sjarmerende strandhotellet Hotel Uvala ligger 1 minutt fra den vakre grusstranden ved Petka Park. Du er kun 15 minutter med buss fra Stradun-promenaden og det historiske sentrum av Dubrovnik. Hotellet har en restaurant som serverer dalmatiske og internasjonale retter samt en fin aperitiffbar. Nyt en fin middag fra hotellets terrasse med en vakker utsikt over Lapad Bay. Hotellets vennlige personale kan hjelpe deg med utflukter, bilutleie, scooter eller vannsport som dykking og snorkling. Hotellet har også et velværeområde med innendørs og utendørs svømmebasseng, boblebad, dampbad, badstuer og treningsstudio.

 • +3
Les mer
feet

Dobbeltrom med parkutsikt

Ditt dobbeltrom er komfortabelt innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Du har eget bad og dusj. Det er en TV, safe og sittegruppe og skrivebord på rommet. Rommet har utsikt over parken.

Zimmer

Dobbeltrom med havutsikt

Dette rommet har en nydelig utsikt over havet. Dobbeltrom er komfortabelt innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Du har eget bad og dusj. Det er en TV, safe og sittegruppe og skrivebord på rommet.

Våre tips
 • Vandre på muren

  Er du på besøk i Dubrovnik bør du også besøke bymurene. De tykke veggene har beskyttet byen siden det 9. århundre. Her har du en unik utsikt over byen og Adriaterhavet. Videre kan du også se rester av bombingen fra de jugoslaviske krigene.

  Turistattraksjon Bymurene i Dubrovnik Turistattraksjon
 • Apotek fra Middelalderen

  Tro det eller ei, men de urgamle apotekene i Dubrovnik er spektakulære og en populær turistattraksjon. Planlegg besøket kvelden i forveien for å minimere kø-tid.

  Kirke Franciscan Monastery Kirke
 • Gondolbane

  Ta taubanen 405 meter over havet og beundre byen fra fugleperspektiv!

  Turistattraksjon Dubrovnik Cable Car Turistattraksjon
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1 € per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 06:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom med havutsikt
Min 2 personer og maks 2 personer i et Dobbeltrom med parkutsikt

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Halvpensjon

Frokost er inkludert, men det er mulig å oppgradere til halvpensjon som inkluderer frokost og middag.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Været i Dubrovnik

Laveste og høyeste temperaturer i Dubrovnik:
Januar: 6 ° C - 12 ° C
Februar: 6 ° C - 13 ° C
Mars: 8 ° C - 14 ° C
April: 11 ° C - 17 ° C
Mai: 14 ° C - 21 ° C
Juni: 18 ° C - 25 ° C
Juli: 21 ° C - 29 ° C
August: 21 ° C - 28 ° C
September: 18 ° C - 25 ° C
Oktober: 14 ° C - 21 ° C
November: 10 ° C - 17 ° C
Desember: 8 ° C - 14 ° C

Beliggenhet

Det sjarmerende strandhotellet Hotel Uvala ligger kun 1 minutt fra den vakre grusstranden ved Petka Park. Du er kun 4 km eller 15 minutter med buss fra Stradun-promenaden og det historiske sentrum av Dubrovnik.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret