Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Mellom landlig idyll og havet i Toscana

 • Solreiser
 • Province of Pisa
pris fra kr 4 489
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La ferien gå til nydelige Toscana! Reisen inkluderer fint hotell, frokost, fly, leiebil og mer.

Har du noe å glede deg til i år? Blant duftende sitronlunder, blomsterenger i alle farger og uendelige landskap som tar deg helt ut til havet finner du din neste ferie. Rull avgårde på svingete landeveier med leiebilen, vandre i smale brosteinsgater i de koselige middelalderbyene og skjem bort gastronomen i deg med deilige dråper rødvin og toscanske delikatesser. Alle trenger noe å glede seg til - finn feriefølelsen i den drømmeaktige regionen Toscana!

Tilbudet inkluderer:
 • Antico Borgo San Martino: 3, 4, 5 eller 7 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Pisa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
Toscana

Regionen hvor du finner pittoreske storbyer som Firenze og Pisa er også regionen hvor nydelige middelalderbyer ligger på rekke og rad, vingårdene ligger tett og sitrongårder og olivenlunder ligger om hverandre. Med en historie tilbake til etruskerne fortryller regionen med kunst og arkitektur fra middelalderen, romertiden og renessansen. En ferie her er som å vandre i et friluftsmuseum omgitt av rullende bakker, nydelige blomsterenger og idylliske nasjonalparker. Spis, elsk og lev i vidunderlige Toscana!

Antico Borgo San Martino

 • Hotel
 • Province of Pisa, Italia
Antico Borgo di San Martino - Pisa pool

Dette klassiske, toscanske hotellet ligger i i nærheten av den lille landsbyen Riparbella i provinsen Pisa, 5 km fra havet. Villaen er bygget på midten av 1800-tallet, og er et nydelig eksempel på flott neo-renessanse arkitektur. Det er blitt renovert og den originale designen er blitt bevart. Gratis WiFi er tilgjengelig i resepsjonen, restauranten og ved bassenget.

 • +1
Les mer
Antico Borgo di San Martino - Pisa standard double room

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er 25 m² og er utstyrt med et privat bad med en dusj, hårføner, satellitt-TV og en minibar. Merk at rommet ikke har aircondition.

Antico Borgo di San Martino - Pisa triple room

Trippeltrom

Trippelrommet er 25 m² tilbyr satellitt-TV med et privat bad med dusj og hårføner. Merk at rommet ikke har aircondition.

Våre tips
 • En middelaldersk perle

  Volterra er en sjarmerende middelalderlandsby som ligger innenfor historiske bymurer. Føl historiens vingesus mens du vandrer igjennom de smale brosteinsgatene og nyter den ekte toscanske atmosfæren.

  Landsby Volterra Landsby
 • Badeland og surfeskoler

  Det populære feriestedet Cecina er perfekt for fine feriedager. I tillegg til et stort badeland vil du finne skoler og kurs for ridning, seiling og surfing. Stranden er blitt tildelt et Blå Flagg for sitt rene vann opptil flere ganger.

  Strand Ippocampo Strand
 • Fort i naturidyll

  Castello dei Vicari ligger i Lari, en vakker landsby som har røtter så langt tilbake som til Etruskerne fra 700-tallet e.Kr. Fortet ble bygget rundt år 1000 og er omgitt av nydelige, naturidylliske omgivelser.

  Museum Castello dei Vicari Museum
Den inkluderte utflukten

Inkludert er en kjør-selv utflukt hvor du besøker den middelalderske landsbyen Lari i Valdera (ca. 40 km fra hotellet). I Lari besøker du den historiske Martelli-pastafabrikken som daterer tilbake til 1926 og gjør en smaking av typiske toscanske produkter. Senere står Terricciola (ca. 10 km fra Lari) på planen, i de pisanske åsene. Du vil motta dine verdikuponger for besøkene og et kart, ved ankomst på hotellet. Det er ikke nødvendig med en reservasjon.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Bensin og bomavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Min 3 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 17 i et Trippeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 62 km fra flyplassen i Pisa og i nærheten av den lille landsbyen Riparbella i provinsen Pisa, 5 km fra havet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret