Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Voksenhotell ved stranden på Ibiza

 • Solreiser
 • Ibiza
pris fra kr 6 609
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk Nord-Ibiza med strandnært hotell med all-inclusive, transport og fly.

Krystallklart hav, bølgesus og sol fra en nydelig blå himmel - Ibiza inviterer til ferie. Glem vannplasking og barneskrål i bassenget og nyt etterlengtet fred og ro i det nordlige Ibiza på et voksenhotell. Tilbring kveldstimene i en koselig restaurant med deilig mat og vin i ekte spansk stil. Ta deg et svalende bad i bassenget eller nyt solnedgangen med et kveldsbad i havet! Skulle du ønske en pause fra sol og bad, ligger frodige naturopplevelser rett ved. Ibiza er din neste feriedestinasjon!

Tilbudet inkluderer:
 • All-Inclusive
 • Fly t/r Ibiza (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Nord-Ibiza

Helt i nord på Ibiza, i paradisiske omgivelser, ligger fiskerlandsbyen Portinatx. Her finner du palmetrær, azurblått hav, deilig sandstrand og koselige restauranter, kaféer og småbutikker. I tillegg kan du snorkle i den vakre bukten rett ved. Den perfekte settingen for din neste solferie, eller hva? På denne ferien står selvsagt også avslapning og god mat på planen. Nyt den spanske solen med en deilig drink i hånden, ta med deg snorkelsettet, oppdag undervannsverdenen eller kos deg ved svømmebassenget ditt. Du forbinder kanskje Ibiza med høylydt fest og turisme, men oppe i nord er det fremdeles rolig, idyllisk og autentisk.

Sandos El Greco

 • Hotel
 • Ibiza, Spania
sea view 2018

Dette hotellet kan kun bestilles av voksne over 17 år, og tilbyr en oase av ro. Med en beliggenhet på stranden i Portinatx, et svømmebasseng med boblebad og en nydelig terrasse med utsikt over havet, kan du nyte dette hotellet. Dessuten blir du der med all-inclusive, så for en matbit trenger du ikke engang å gå ut av døren! Hotellet har en bufférestaurant, en à la carte restaurant og tre barer.

 • +7
Les mer
superior room 2018

Superior dobbeltrom

Dette romslige rommet har en balkong og utsikt over fjellene. De er innredet med en skrivepult, TV og bad med dusj og toalett. WiFi er gratis.

royal elite 2018

Royal Elite

Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sovesofa, aircondition, kaffe- og tefasiliteter, minibar, flatskjerm-TV, badekåpe og tøfler, safe, bad med dusj, toalettartikler og minikjøleskap. I tillegg er det en balkong med utsikt over havet.

compact room 2018

Compact room

Rommet er ca. 14 m² stort og utrustet med en dobbeltseng, aircondition, minikjøleskap, hårføner, aircondition, TV, telefon og balkong.

single room 2018

Enkeltrom

Rommet er ca. 14 m² stort og utrustet med en dobbeltseng, aircondition, minikjøleskap, hårføner, aircondition, TV, telefon og balkong.

Våre tips
Se på kart
 • Ikonisk fyrtårn

  Besøk fyrtårnet Moscarter, det høyeste fyret på Balearene. Fra hotellet er det en tur på ca. 6 kilometer på gode turstier. På veien kan du nyte den fantastiske utsikten over havet og den vakre naturen.

  Turistattraksjon Punta des Moscarter Turistattraksjon
 • Hippier, strand og bål

  Den vakre bukten på nord-Ibiza er en møteplass for hippies. Nesten hver kveld om sommeren lages det bål. Med lyset fra bålet kan du nyte de kalde Middelhavskveldene med en drink i hånden.

  Strand Benirràs Strand
 • Restaurant i en idyllisk bukt

  Cala Xuclar er både navnet på en strand og en liten, skjult restaurant. I Cala Xucla-bukten finner du denne perlen som serverer ferske retter fra havet.

  Kaffebar Cala Xuclar Kaffebar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 3,30 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Superior dobbeltrom
Maks 2 personer i et Royal Elite
Maks 2 personer i et Compact room
Maks 1 person i et Enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Voksenhotell/barnerabatt

Dette er et hotell kun for voksne.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Svømmebasseng

Svømmebassenget er åpent fra mai til oktober fra kl. 10:00 til 19:00 (avhengig av værforhold).

All-inclusive

- Daglig frokost, lunsj og middag (buffet)
- 1 x a la carte-middag på Xaloc Restaurant
- Ulike snacks
- Kaffe og te med godbit på ettermiddagen
- Ikke-alkoholholdige og utvalgte alkoholholdige drikkevarer (som øl og noen cocktailer) fra 09:00 til 23:00

Hvis du bestiller Royal Elite-rommet, er følgende også inkludert:
- God natt sjokolade
- VIP-fasiliteter
- Garantert havutsikt
- Minibar ved ankomst
- Tilgang til privat eiendom av Royal Elite
- Tilgang til salongen med premium drinker
- 15% rabatt i velvære

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Portinatx helt nord på Ibiza - ca. 35 km fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret