• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Aktivitet inkludert

Hacienda med yoga, rom-smaking & leiebil

 • Solreiser
 • 7, 8, 10 eller 11 netter
 • Las Palmas
pris fra kr 5 829
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev landlig idyll blant bananpalmer på Gran Canaria. Bo på et tradisjonelt gods, med frokost, yoga, jacuzzi, og et besøk til et romdestilleri.

Varmende solstråler, behagelige sandstrender, historiske byer og smakfull tapas...Alle ingrediensene for en perfekt solferie! Nordsiden av Gran Canaria venter, og med leiebil har du muligheten til å oppdage øyas vakreste sider, fra uberørt natur til hovedstaden Las Palmas...og ikke glem avslapning på stranden. Du får også muligheten til å smake på lokale spesialiteter under et besøk til Arehucas romdestilleri. Du blir også i et autentisk hotell som tar ferien til et høyere nivå. På den måten blir du helt zen i yoga-klassen og slapper av i boblebadet. Ja, det er slik ferie skal være!

Tilbudet inkluderer:
 • La Hacienda del Buen Suceso: 7 eller 10 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Las Palmas (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • Rom-smaking på Arechuas destilleri
 • Tilgang til jacuzzi
 • Frukt og vann på rommet
 • Gratis yoga én gang i uken
 • Gratis WiFi
Gran Canarias vakre nordside

Mange turister reiser rett sørover etter ankomst på Gran Canaria for en velfortjent solferie. For en litt annen opplevelse denne gangen, oppdag heller nordsiden av øya! Her finnes ikke bare hovedstaden Las Palmas, men også uberørt natur og en rekke nydelige strender for nødvendig avslapning. Ikke glem å dra innom en autentisk bar eller restaurant for å ta del i spansk tapas-kultur og et forfriskende glass sangria. Skål for en vellykket ferie!

La Hacienda del Buen Suceso

 • Hotel
 • Las Palmas, Spania
Property

Dette 4-stjerners hotellet er en 'hacienda', som på spansk betyr herregård eller en større landlig eiendom. Tilbake i tid tilhørte eiendommene rike menn, og var et symbol på høy status. Det er fortsatt mulig å se autentiske detaljer fra kolonitiden i den opprinnelige bygningen, som det bevarte tretaket. Hotellet er omgitt av åkere med banantrær. Restauranten ligger i den gamle bygningen, og her serveres det tradisjonelle retter. Dessuten har hotellet et utendørsbasseng. treningsrom, boblebad og et tyrkisk bad. Arucas sentrum ligger ca. 1,5 km unna og Las Palmas de Gran Canaria ca. 16 km fra hotellet.

 • +3
Les mer

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er ca. 20 m² store og innredet i hvite og lysegrå toner. Rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, minibar (mot gebyr), safe, TV og telefon samt et privat bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Junior-suite

Junior-suitene er ca. 24 m² store og innredet i hvite og lysegrå toner. Suitene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Suitene har minibar (mot gebyr), safe, TV og telefon samt et privat bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
 • Opp i høyden

  Med sine 3071 meter får du en fantastisk utsikt fra Pico de las Nieves, en gammel, nå inaktiv vulkan, som har sovet tungt de siste 12000 årene. Det er mulig å gå 600 meter opp på vulkanen, hvor du kan se en fantastisk soloppgang, men da må du tidlig opp!

  Utsiktspunkt Pico de las Nieves Utsiktspunkt
 • Gran Canarias ørken

  Opplev den kanariske ørkenen nær Maspalomas på sørkysten av øya. Ørkenen består av kilometervis med sanddyner, og en flott utsikt mot havet.

  Turistattraksjon Dunes of Maspalomas Turistattraksjon
Besøk Arehucas romdestilleri

Et besøk til Arehucas romdistilleri er inkludert under oppholdet. Under denne utflukten lærer du alt om romens historie på Kanariøyene. Turen varer i omtrent 45 minutter og består av fem forskjellige aktiviteter. På slutten av turen kan du også kjøpe ulike produkter fra destilleriet.
- Informasjon om Arehucas historie
- Besøk til modningskjelleren
- Leksjon om produksjonen av rom
- Besøk til flaskeanlegget
- Smaksprøver av forskjellige typer rom og likører

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Opel Corsa, Kia Rio, Toyota Yaris, VW Polo eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff
 • Eventuelle vei- og bomavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 1 i et Junior-suite

Barnerabatt

Dobbeltrom, Junior-suite: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Junior-suite: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 2-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Yogatime

Yogatimene er spesielt for TravelBird-reisende, og hotellet velger tidspunkt hver uke for når leksjonene holdes. Be om mer info på hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret