Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandidyll på Costa del Sol

 • Solreiser
 • Fuengirola
pris fra kr 4 269
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Spania og Costa del Sol venter! Nyt ferien på et hotell med umiddelbar nærhet til havet, inkludert frokost, transport, tilgang til spa og fly.

Kjenn den friske havbrisen mot ansiktet mens du skuer mot havet. La solens varme mot huden lade opp batteriene, mens hverdagens plikter litt etter litt fordamper. Fuengirola på Spanias solkyst er destinasjonen for endeløse strender, behagelig klima og nydelig middelhavsmat. Utforsk byen, les en bok ved hotellets basseng eller ta en dagstur til Malaga! Autentisk paella med et forfriskende glass sangria venter - så hva venter du på?

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost
 • Fly t/r Málaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • 1 stk. inngang til spa
Ferie i Fuengirola

Fuengirola er en av Costa del Sols mest populære feriebyer – med et mildt klima året rundt og flittig besøkt av solsøkende feriegjester. I Fuengirola kan du gå en tur eller slappe av på den 7 km lange, lange sandstranden, se utsikten fra slottsmurene på Sohail Slott, spille minigolf eller ta bussen lengre opp langs kysten til Malaga, Marbella eller Benalmadena. Fuengirola byr også på mange spennende butikker hvor du kan gjøre et kupp, hyggelige caféer og gode spisesteder for et godt glass vin og spanske delikatesser.

IPV Palace & Spa

 • Hotel
 • Fuengirola, Spania
front building

IPV Palace & Spa er et sjarmerende 4-stjerners spahotell sør i Spania, med utsikt over Middelhavet og rett ved de flottene hagene til Sohail Castle. Her har du all mulighet til å slappe av og nyte en deilig ferie. Len deg tilbake i en av solsengene ved svømmebassenget og nyt god mat og drikke på hotellets terrasse, som også har flott utsikt over havet. Daglig frokost er inkludert og det er mulig å oppgradere til halvpensjon (frokost + middag) eller fullpensjon (frokost, lunsj + middag) ved bestilling.

 • +7
Les mer
room 3

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er ca. 29 m² stort og er innredet med en dobbeltseng eller to sammensatte enkeltsenger, aircondition, TV, gratis WiFi, minibar (mot gebyr) og safe. Rommet har eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

room 2

Dobbeltrom med havutsikt

Dobbeltrommet er ca. 29 m² stort, har havutsikt fra rommets altan, og er innredet med en dobbeltseng eller to sammensatte enkeltsenger, aircondition, TV, gratis WiFi, minibar (mot gebyr) og safe. Rommet har eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

room2

Enkeltrom

Enkeltrommet er ca. 29 m² stort og er innredet med en dobbeltseng eller to sammensatte enkeltsenger, aircondition, TV, gratis WiFi, minibar (mot gebyr) og safe. Rommet har eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Våre tips
 • 800 meter over havet

  Hvem elsker ikke en vakker panoramautsikt? Ta taubanen opp det nesten 800 meter høye fjellet Calamorro, hvor man kan (på en god dag) har utsikt hele veien til Gibraltar og Afrikas kyst. På Calamorro finnes også hulen Cuevas del Toro, kjent for sine arkeologiske funn og hulemalerier.

  Fjell Calamorro Fjell
 • Spanske loppefunn

  Gjør et loppekupp eller to på det kjempestore markedet i Fuengirola. Markedet har over 534 boder, og har garantert noe for enhver smak — antikke møbler, pynt, vintagetøy, vinylplater, leker og mye mer. Ønsker du å ta med deg noe godt å spise hjem til hotellet, har markedet også all frukt og grønt du kan tenkte deg.

  Marked Mercadillo Fuengirola Marked
 • Oase i storbyen

  Selvfølgelig må Malagas bykjerne full av historie, sjarm og et pulserende byliv oppleves. Men midt i storbyen finnes også Malagas 20.000 m² store park, som byr på hyggelige pauser i skyggen. Husk å holde utkikk — parken er nemlig hjemsted for byens mange grønne papegøyer!

  Park Parque de Málaga Park
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middag (med halvpensjon)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom
Maks 2 personer i et Dobbeltrom med havutsikt
Maks 1 person i et Enkeltrom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Hotellets spa

Hotellets spa består av en badstue, innendørs svømmebasseng, boblebad, tyrkisk dampbad, hamam og et avslapningsrom. Badetøy er tillatt.

Halvpensjon

Frokost er inkludert, men det er mulig å oppgradere til halvpensjon som inkluderer frokost og middag.

Beliggenhet

Hotellet ligger ved Sør-Spanias Solkyst, rett ved stranden i Fuengirola. Fra Malaga flyplass tar det cirka 30 minutter med bil eller 40-50 minutter unna med tog. Marbella ligger 20 min. unna med buss.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret