• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

New York med One World Observatory

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 netter
 • New York
pris fra kr 8 869
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bli kjent med Downtown Manhattan på en tur til New York! Reisen inkluderer fly, hotell og billett til One World Observatory.

'Drømmenes by', 'Byen som aldri sover' eller 'The Empire City' - Kjært barn har mange navn, og New York er ikke et unntak. Enten du velger å reise om våren, sommeren, høsten eller vinteren, er New York en spektakulær storbydestinasjon for kulturfantasten, historieelskeren og gastronomen. I dette tilbudet er også billetter til One World Observatory inkludert, hvor du har en enestående 360° panoramautsikt over en av verdens mest ikoniske byer!

Tilbudet inkluderer:
 • Hilton Garden Inn NYC Financial Center: 3, 4, 5, 6 eller 7 netter
 • 1 natt på flyet kommer i tillegg til hotellnettene
 • Kun opphold
 • Fly t/r New York (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Billett til One World Observatory (på dag 2)
New York

"Det er noe ved New York som gjør at søvn virker overflødig." - Simone de Beavoir.
Kloke ord fra en berømt forfatter! Få byer er like høyt elsket som New York - dette er en by med sjel. Se Frihetsgudinnnen i all sin prakt (visste du at kobberet som statuen er laget av stammer fra Norge?), gå tur i idylliske Central Park, beundre utsikten fra Empire State Building, eller besøk museer og kunstgallerier. Gå ikke glipp av den trendy bydelen SoHo hvor du finner shopping, søte butikker, restauranter, cafeer og kunstgallerier blant brosteinsbelagte gater.

Hilton Garden Inn NYC Financial Center

 • Hotel
 • New York, USA
Reception

Hilton Garden Inn NYC Financial Center åpnet først sine dører i september 2017 og har en ideell beliggenhet i hjertet av finansdistriktet på nedre Manhattan. Så du har det beste utgangspunktet for å utforske Big Apple, spesielt siden metroen som er 150 meter unna, enkelt tar deg til Soho, Times Square, Central Park eller Brooklyn. Hotellet har 250 rom, en restaurant, en bar, en døgnåpen kiosk og et treningsstudio.

 • +1
Les mer
Bedroom

Standard King rom

Disse rommene er ca. 20 m2 og har en king size-seng, en 42" TV, et skrivebord med ergonomisk stol, en minibar, aircondition, kaffe- og temaskin, bord og et strykejern samt gratis WiFi.

Bedroom

Standard dobbeltrom (2 dobbeltsenger)

Disse rommene er ca. 22 m2 og har to dobbeltsenger, en 42"-TV, et skrivebord med ergonomisk stol, en minibar, aircondition, te- og kaffesmaskin, bord og et strykejern og en gratis WiFi-tilkobling.

Våre tips
Se på kart
 • Et bærekraftig prosjekt

  Dette er et prosjekt som du kanskje ikke ville ha forestilt deg i hjertet av Manhattan. The Battery Urban Farm er en pedagogisk gård med sikte på å utdanne publikum om en bærekraftig kultur og en diett av biologisk opprinnelse. Mer enn 100 New York-skoler dyrker frukt, grønnsaker og blomster her.

  Park The Battery Urban Farm Park
 • Et stykke amerikansk historie

  På dette museet kan publikum bli kjent med den ekte kulturen og tradisjonene til forskjellige grupper av USAs urfolk. Bygningens arkitektur er verdt turen!

  Museum National Museum of the American Indian Museum
 • Utstilling om 11. september

  Den 11. september 2001 vendte alles øyne mot New York. Minnesmerket dedikert til ofrene og gjør det mulig å få mer informasjon om hendelsen, både under og etter angrepene. Merk: Hovedutstillingen anbefales ikke for barn under 10 år.

  Museum 9/11 Memorial Museum

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

One World Observatory

Det er en million ting å se i New York City, og en måte å se mye på en gang er One World Observatory, hovedbygningen til det nye World Trade Center-komplekset. Etter en svimlende 47-sekunders heistur opp 104 etasjer av den høyeste skyskraperen på den vestlige halvkule, finner du her en fantastisk 360-graders utsikt over New York City. I alt vil tre nivåer (Se Forever Theatre, City Pulse og Sky Portal) enkelt la deg beundre omgivelsene dine.

Utflukten foregår på dag 2, du kan velge tidspunkt for når du vil reise under bookingsprosessen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Utgifter til ESTA
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Standard King rom
Min 2 personer og maks 4 voksne og 1 barn opptil 2 i et Standard dobbeltrom (2 dobbeltsenger)

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 500 meter fra Wall Street og 1,6 km fra World Trade Center.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret