• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5-stjerners voksenhotell i Punta Cana

 • Solreiser
 • 8, 11 eller 15 netter
 • Punta Cana
pris fra kr 15 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Drømmeferie under palmene på 5* voksenhotell i Punta Cana i Den dominikanske republikk med all-inclusive & transport.

Drømmer du om hvite sandstrender, grønne kokospalmer og det turkisblå havet i Karibien? Vil du ikke gjøre mer enn å nyte cocktails, kjenne den varme, myke sanden under føttene og høre lyden fra bølgene som slår mot stranden? Det høres nesten for godt ut til å være sant, men bare nesten. I Punta Cana venter dette ferieparadiset på deg. La deg skjemme bort på dette 5-stjerners hotellet ved stranden.

Tilbudet inkluderer:
 • Catalonia Royal Bavaro: 7, 10 eller 14 netter
 • 1 natt på flyet
 • All-Inclusive
 • Fly t/r Punta Cana (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport
Punta Cana

Silkemyke strender, endeløs himmel og deilig bølgesus - Her kan du endelig oppleve ferien du alltid har drømt om. Strendene i Punta Cana er blant verdens vakreste, men her er det også frodig jungel, majestetiske fjellandskap og fortryllende ørkenområder. Er du evenyrlysten kan du vandre i landsbyer, nyte folkelivet og utveksle smil med de lattermilde lokale. Punta Cana ligger på østkysten av den Dominikanske Republikk og her kan du oppdage herlig dyreliv både til lands og til havs. Skulle du ha lyst på en litt mer aktiv solferie er Punta Cana perfekt for vindsurfing, kajakkpadling og dykking.

Catalonia Royal Bavaro*****

 • Hotel
 • Punta Cana, Den dominikanske republikk
Swimmingpool

Dette 5-stjerners hotellet ligger i Punta Cana, kun 10 minutters gange fra stranden. Slapp av ved havet eller ved et av de utendørs svømmebassengene. De 5 buffé- og à la carte-restaurantene serverer middelhavs-, asiatisk og italiensk mat. Om du vil trene, kan du svinge en golfklubbe på hotellets golfbane eller prøve vindsurfing på stranden. På kvelden kan du avslutte dagen i kasinoet eller i nattklubben på hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
privileged deluxe junior suite

Superior Junior Suite

3 personer | Suite

Den 37 m² store superiorsuiten er innredet i kolonial stil og har aircondition, balkong eller terrasse med hengekøye, minibar, safe, gratis WiFi, TV, samt bad med dusj.

superior junior suite

Privileged Deluxe Junior Suite

3 personer | Suite

Den 42 m² store deluxesuiten ligger nærme stranden og har aircondition, balkong eller terrasse med hengekøye, minibar, TV, safe, gratis Wi-Fi, samt bad med dusj og toalett. Badekåpe og tøfler er tilgjengelige under oppholdet ditt. I rommene inngår også døgnåpen romservice med eksklusive restauranter og concierge.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Superior Junior Suite
Maks 3 personer i et Privileged Deluxe Junior Suite

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 3 153 - kr 11 807 på hotellprisen

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Den dominikanske republikk. Kontakt den Dominikanske Republikks ambassade i Norden for mer informasjon: Kungsholmsgatan 10, 5th fl, 112 27 Stockholm.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Den dominikanske republikk. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/verden/nord-amerika-sor-amerika-og-karibia/) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id i utlandet, ta alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Dette hotellet ligger i Punta Cana , kun 10 minutters gange fra havet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret