• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Solfylte dager i Nice

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 5 netter
 • Nice
pris fra kr 2 179
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Nice og den franske riviera venter med et hotell i sentrum og frokost hver morgen. Nyt livet under den strålende solen i sjarmerende smågater.

Den franske riviera ønsker deg velkommen med en varmende sol, en flott strandpromenade, en russisk katedral, verdens beste iskrem og en sjarmerende gamleby fylt av fargerike hus. Vandre i byens smågater og nyt en kopp kaffe til en fersk croissant på en autentisk gatekafé. I denne perlen på Côte d'Azur kan du kombinere strand- og byferie, med både god mat, soling, gåturer i fin natur og ikke minst stemningen du kun kjenner på i en fransk by som Nice.

Tilbudet inkluderer:
 • Days Inn Nice Centre: 2, 3 eller 5 netter
 • Med frokost
 • Fly t/r Nice (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Nice: Den livlige byen ved havet

I Nice møtes både fransk eleganse og italiensk sjarm mens du spankulerer forbi fargede bygninger, pompøse brosteinstorg og hjemmekoselige kaféer. Nyt en café au lait på livlige Place Rossetti midt i gamlebyen og fortsett senere mot pompøse Palais Lascaris før du når kirken Saint-Jacques-le-Majeur. Bak hvert gatehjørne er det noe nytt å oppdage.

For en fantastisk utsikt over Nice og havet kan du vandre opptil byens slott, beliggende på en bakketopp inntil gamlebyen! En kort gange fra den historiske bykjernen ligger til og med naturskjønne Baie des Anges (Englebukten) og byens fantastiske strender. Se frem mot prestisjfylte kulturarv, enestående gastronomi og generøst solskinn året rundt i denne sjarmerende byen!

Days Inn Nice Centre

 • Hotel
 • Nice, Frankrike
Days Inn Nice Centre-outsideview

Dette hotellet ligger i sentrum av Nice, noen rett ved jernbanestasjonen og ca 1,6 km fra Promenade des Anglais-boulevarden. Hotellet har fargerike rom, og hver morgen kan du nyte en velsmakende frokost. Du er velkommen på hotellets takterrasse med utsikten over byen. Hotellet har i tillegg en døgnåpen resepsjon, heis, bagasjeoppbevaring og gratis Wi-Fi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer

Enkeltrom

1 personer | Rom

Disse komfortable og lydisolerte enkeltrommene ca. 12 m² store og utstyrt med enkeltsenger, aircondition, TV, garderobe, samt et privat bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Days Inn Nice Centre-room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De komfortable dobbeltrommene er ca 12 m² store, har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, TV, telefon, kontor, garderobe, samt et privat bad med dusj eller badekar, toalett og hårtørker.

Trippeltrom

3 personer | Rom

Trippeltrommene er ca 16 m² store og har plass til opptil 3 personer. De er utstyrt med aircondition, TV, telefon, garderobe, samt privat bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • Byens beste Socca

  Beboere i Nice setter pris på sjarm og autentisk mat, og det er nettopp dette du finner på Chez Pipo, en nesten 100 år gammel restaurant grunnlagt av "Pipo". Spisestedet er mest kjent for byens beste "Socca", en pannekake/crêpe laget på mel av kikerter, tradisjonell gatemat i Nice.

  Restaurant Chez Pipo Restaurant
 • Den perfekte iskremen

  Den varmende solen og deilige temperaturen i Nice...Hvilken bedre måte å avkjøle seg på enn en kald iskrem? Fenocchio er stedet! Denne iskiosken er stedet hvor alle de lokale spiser is i varmen. Med 94 smaker, fra klassisk vanilje til mer originale smaker som tomat og basilikum, vil det vanskeligste være å velge..

  Iskrem Fenocchio Iskrem
 • Med utsikt over Nice

  På Colline du Château eller Castle Hill, som den også kalles, kan man oppleve ruiner, lekende barn, spontane fotballkamper og en foss... men til tross for navnet, ikke et slott. Fra de forskellige platåene kan man nyte den vakre utsikten over byen, havnen og ja, hele bukten!

  Park Colline du Château Park

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 1 voksen og 1 barn opptil 2 i et Enkeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 2 i et Trippeltrom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Days Inn Nice Centre ligger i sentrum av Nice, 500 meter fra Gare de Nice-Ville stasjon. 2 km fra hotellet ligger Promenade des Anglais, stranden, gamlebyen og Place Massena. Nice Côte d'Azur Airport er 8 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret