• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magisk rundreise i Nord-Chile

 • Rundreise
 • 15 netter
 • Chile
pris fra kr 25 659
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev Chiles fantastiske landskap og natur på en 13-netters rundreise! Hotell, leiebil i 3 dager, frokost, spennende utflukter og fly inkludert!

Chile er et land med fantastiske landskap og den dramatiske naturen er ulikt noe annet. På denne rundreisen kommer du til å få oppleve den pulserende hovedstaden Santiago og de vakre fjellene som omringer den UNESCO-listede Valparaisobukten. Reisen fortsetter til den tørreste ørkenen i verden - den spektakulære Månedalen og videre mot Lauca National Park i Andes med sine fascinerende vulkaner og fjellformasjoner. Bli med på en uforglemmelig reise gjennom Chiles magiske vidundere!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Santiago (de 2 første nettene og den siste natten)
 • 2 netter i Valparaiso
 • 3 netter i San Pedro de Atacama
 • 1 nattbuss til Arica
 • 2 netter i Arica (natt 9 og 12)
 • 2 netter i Putre
 • Eventuelle netter på flyet
 • Frokost
 • Guidet bytur i Santiago
 • Halvdagsutflukt til Valle de la Luna (Månedalen)
 • All transport
 • Leiebil i 3 dager
 • Fly t/r mellom Santiago og Calama
 • Fly t/r mellom Arica og Santiago
 • Fly t/r Santiago (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Chile

Chiles langstrakte land med sine 5000 km lange og 200 km brede kyst tilbyr fantastiske naturopplevelser og livlige storbyer. På denne rundreisen kommer du til å få oppleve Santiagos pulserende byliv og den UNESCOlistede havnebyen Valparaiso. Deretter får du muligheten til å oppleve landets fascinerende natur og landskap i Atacamaørkenen, Valle de la Luna og Lauca National Park. Alt dette og mye mer under en 13-netters rundreise!

Reiserute

Dag 1-2: Santiago

Velkommen til Chiles hovedstad Santiago! Når du har landet på flyplassen og hentet bagasjen, møter din sjåfør deg i ventehallen for å senere ta deg med videre til hotellet ditt (17 kilometer). Santiago kalles ofte for Sør-Amerikas Barcelona og her finner du et stort utvalg av shopping, severdigh… Les mer

Hotel Loreto  eller lignende

Dag 3-4: Valparaiso

På dag 3 er det på tide å forlate Chiles hovedstad og fortsette eventyret mot Valparaíso! Din sjåfør henter deg på hotellet og kjører deg senere videre til neste stopp (124 km). Valparaíso er med på UNESCOs verdensarvliste og er Chiles største og viktigste havneby. Alle bakketoppene som utgjør V… Les mer

Hotel Montealegre  eller lignende

Dag 5-7: San Pedro de Atacama

På dag 5 hentes du opp ved hotellet for å senere dra videre til Santiagos flyplass og fortsette din reise til Calama. Vel fremme på Calamas flyplass hentes du av din sjåfør for å senere dra til ditt neste stopp: San Pedro de Atacama. San Pedro de Atacama er en liten by beliggende i en av de mang… Les mer

Hostal Elim  eller lignende

Dag 8: Overnattingsbuss til Arica

På dag 8 kan du velge å koble av ved hotellet eller legge til en ekstra utflukt, på kvelden bærer det av mot Arica som er neste destinasjon på reisen. Om du ønsker et siste eventyr før du setter deg på bussen, kan du velge å følge med til Géiser de Tatio og Muchaca Village. Under utflukten får d… Les mer

Terminal de buses - Ignacio Carrera Pinto  eller lignende

Dag 9: Arica

Du ankommer busstasjonen i Arica og hentes deretter opp av din sjåfør som tar deg videre til hotellet. Etter en natt på bussen kan det være deilig med en avkoblende dag ved stranden som ikke ligger langt derfra. Med en beliggenhet ca. 2 070 km fra Santiago er Arica kjent som Chiles "varme b… Les mer

Hotel Gavina Express - 21 de Mayo  eller lignende

Dag 10-11: Putre & Lauca National Park

På dag 10 er det på tide å hente leiebilen din for å fortsette din reise på egen hånd i 3 dager. Du henter bilen i Arica sentrum og reiser deretter videre til Lauca National Park. Lauca National Park ligger i den nordre delen og Las Vicuñas National Reserve er dens nabo i sør. Begge nasjonalområ… Les mer

La Chakana  eller lignende

Dag 12: Tilbake til Arica

På dag 12 tar du bilen tilbake til Arica for å tilbringe din siste natt her, (en strekning på 145 kilometer). På dag 13 går flyet tilbake til Santiago.

Les mer
Hotel Gavina Express - 21 de Mayo  eller lignende

Dag 13: Santiago

På dag 13 hentes du på hotellet av din sjåfør for å senere reise til Aricas flyplass og tilbake til Santiago for å tilbringe din siste natt i hovedstaden. Nyt et siste søramerikansk måltid og et glass rødt lokalt vin.

På dag 14 er det på tide å reise tilbake til Santiagos flyplass og ta… Les mer

Hotel Manquehue Aeropuerto - Boulevard Aeropuerto Sur  eller lignende
Tilvalg av utflukter

Piedras Rojas & Salar de Atacama:
Oppdag de spektakulære fargene i ørkenen, med imponerende Piedras Rojas med sitt rosa og rødfargede landskap. Besøk senere Miscanti og Miñiques laguner, som ligger på over 4200 meter over havet med imponerende vulkaner. Opplev senere Chaxa-lagunen, med sitt vakre miljø, med laguner og flamingoer. Til slutt får du nyte utsikten over Licancabur og Lascar vulkaner og et besøk i Toconao, en tradisjonell kolonialby. Utflukten finner sted på dag 7 og du hentes ved hotellet kl. 08:00 av din engelsktalende sjåfør/guide. Hele utflukten tar ca. 9 timer. Lunsj og inngangsavgift er inkludert. (Kan legges til i bestillingsprosessen).

Tatio Geysirene & Muchaca Village:
På denne spennende utflukten besøker du de imponerende Tatio geysirene som ligger 4000 meter over havet. Det finnes over 70 geysirer med kokende vann som spruter damp. På veien tilbake til San Pedro de Atacama, går reisen gjennom vakre landskap, daler, flora og fauna og kanskje oppdage noen av de lokale vicuñas og vizcachas - et ekte høydepunkt. Vi blir så i byen Machuca, en virkelig atacameño by som består av bare 20 hus bygget av leire, halm og kaktustrær. Du blir hentet ved hotellet av din engelsktalende sjåfør/guide kl. 04:00 og hele utflukten tar ca. 8 timer. Inngangsavgift og frokost er inkludert. (Kan legges til i bestillingsprosessen).

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Inngangsavgift til Nasjonalparker
 • Tips
 • Drivstoff og eventuelle veiavgifter til leiebilen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Tillegg for enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Ikke tilgjengelig

Visumkrav

Det er i dag ingen visumplikt for norske statsborgeres innreise til Chile. Adgang til opphold som turist gis inntil 90 dager fra innreisedato innstemplet i passet. Ved innreise tildeles en innreiseblankett. Denne bør bevares da den må vises ved utreise.

Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Vaksinasjonskrav

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Internett

Wi-fi er gratis på alle hoteller.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leiebil

Alle sjåfører må vise sitt norske førerkort, sitt internasjonale førerbevis med et gyldig pass. Du må ha hatt ditt førerkort i minst 1 år for å leie en bil. Det internasjonale førerkortet er en oversettelse av førerkortet på flere språk og kreves i visse land utenfor EU.

Leiebilvilkår

Du henter bilen din i Arica sentrum og leverer den på samme stedet. Det er inkludert en grunnforsikring med Bilutleieselskapet Europcar:
Selvrisiko på 500 USD for ulykker eller skader
Selvrisiko på 1000 USD for tyveri og tap
Selvrisiko på 1000 USD for ulykke
Dekker opptil 20 000 USD med skade som forårsakes av kunden
Ingen vindbeskyttelse og dekkbeskyttelse
Ingen personlige ulykker.

Det finnes også mulighet for å oppgradere forsikringen til et middel- og premiumforsikringspakken, du må være minst 26 år for dette. I "medium"- pakken blir selvrisikoen høy, men har høyere skadedekning for kunden og inkluderer beskyttelse mot ulykkestilfelle og vindbeskyttelse og dekkbeskyttelse.
Med "Premium" -pakken er det ingen egenandel/selvrisiko og dekning for tredje part er høyere. Disse Oppgraderingene kan kjøpes under bestillingsprosessen eller på plass.

Hovedbookeren for bookingen hos TravelBird er også hovedsjåfør for leiebilen og må inneha ett kredittkort i hans eller hennes navn. Et depositum på 2000 USD kommer til å bli reservert på ditt kreditkort. Hovedsjåføren må være minst 21 år gammel og ha hatt et førerkort i minst 1 år. Hovedsjåføren må vise et gyldig pass og førerkort når han/hun henter ut leiebil. Bensinkostnadene inngår ikke og bilen skal etterlates med full tank.

Om du vil legge til en ekstra sjåfør koster det 8 USD per dag per sjåfør. Du kan også velge å legge til en GPS mot ekstra kostnad. Kontakt kundeservice for dette.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige ID for nordmenn, ta derfor alltid med pass når du reiser til utlandet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret