• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Curaçao - et karibisk paradis

 • Solreiser
 • 8, 11 eller 15 netter
 • Curaçao
pris fra kr 13 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bo på ferieresort med basseng, spa, bar, restaurant og mer på vestkysten av Curaçao! Nyt turkist karibisk hav så langt du kan se - et ekte paradis.

Hvite sandstrender, turkist vann og en gjennomsnittlig temperatur på 28 °C - Curaçao er et ekte paradis på jord. Nærmere bestemt, i Karibien. Langt unna hverdagslig stress ønsker dette 4-stjerners feriestedet deg velkommen til en av de vakreste øyene i Karibia. Nyt et avslappende liv ved havet, med umiddelbar nærhet til et av øyas vakreste dykkesteder. Se rosa flamingoer på Flamingo Lake, tropiske skilpadder eller bare slapp av og kjenn den varme sanden mellom tærne. Curaçao livlige hovedstad Willemstad har også mye å by på. Bestill denne reisen og kos deg på en velfortjent ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort: 7, 10 eller 14 netter
 • Eventuelle netter på flyet
 • Fly t/r Willemstad (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Leiebil
Curaçao - en perle i Karibien

I den sørlige delen av Karibien finnes den 444 km2 store og tidligere nederlandske øya Curaçao. Med over 30 hvite sandstrender og det reneste vannet i området, er øya en sann perle i Karibien. Opplev den fantastiske undervannsverdenen rundt Curaçao, som har blitt strengt beskyttet i over 20 år grunnet det unike livet under havoverflaten. Den verdensberømte dykkedestinasjonen har alt fra koraller, sjøhester, barracudaer, tropisk fisk, havskilpadder og haier i sitt naturlige habitat. Du kan også dra på skattejakt i skipsvrak på havets dyp. Men selv over vann er det utallige ting å se og gjøre: Sea Aquarium, Queen Emma Pontoon Bridge og Punda. Curaçao har noe for alle!

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort****

 • Hotel
 • Curaçao, Curaçao
Pool

Unna folkemengdene og med stranden rett utenfor døren - på Curacaos vestkyst finner du 4-stjerners Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Hotellet tilbyr et svømmebasseng, et spa (mot avgift), bar på taket, samt en restaurant. Resorten har også en dykkerskole da området ansees å være et av de vakreste stedene for dykking på Curacao. Hotellet ligger midt i naturreservatet Rif St. Marie.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Les mer
Bedroom

Økonomirom

2 personer | Rom

Økonomirommene ligger enten i første eller andre etasje. Rommene har en balkong eller terrasse med delvis havutsikt. Det er lyst innredet med en komfortabel dobbeltseng, kjøkkenkrok, lenestoler og eget bad.

Bedroom

Deluxrom

2 personer | Rom

Deluxrommene er tilsvarende økonomirommene, men ligger på fremsiden av hotellet i nærheten av spaet, enten i første eller andre etasje. Balkongen eller terrassen ligger på sjøsiden, slik at du kan nyte direkte havutsikt. Det er innredet lyst med en komfortabel dobbeltseng, kjøkkenkrok, lenestoler og eget bad.

Balcony

Familierom

2 personer | Rom

Familierommene ligger i første etasje og har en vakker terrasse hvor du kan tilbringe hyggelige kvelder. De ligger på sjøsiden og har en komfortabel sofa. Det er lyst innredet med en komfortabel dobbeltseng, sovesofa, en kjøkkenkrok og et eget bad.

Våre tips
 • På tur i paradis

  Besøk Christoffel nasjonalpark med sitt frodige, bølgende landskap, og rike flora og fauna som tiltrekker lokale i likhet med turister. Med gode sko og litt utholdenhet, kan du ta deg opp på fjellet og belønnes med en fantastisk utsikt.

  Park Christoffel National Park Park
 • Sa noen drømmestrand?

  Curaçao har noen av verdens vakreste strender, men noen av de mer kjente er også veldig populære.. Ta et annet valg enn det forutsigbare, som for eksempel Blauwbaai (Blue Bay), og dra heller til Daaibooibaai, hvor du kan nyte en kritthvit strand og turkisblått hav i fred og ro.

  Strand Daaibooibaai Strand
Informasjon om leiebil

Vi anbefaler at du bestiller leiebil, da det ikke er offentlig transport på øya.
Curaçao har mange vakre bukter og strender som er enkle og raske å nå med bil. Ønsker du ikke å leie en bil kan du ta en taxi fra flyplassen for USD 50 hver vei.

Avhengig av størrelsen på reisefølget får du KIA Picanto eller lignende. Hovedsjåføren må ha tilstrekkelig grense på et kredittkort registrert i sjåførens navn for et depositum på mellom USD 200-400. Beløpet kan variere og avhenger av type leiebil.

Kredittkortet må inneholde en gjeldslette. Kredittkort uten gjeldslette aksepteres ikke av den lokale leverandøren.

Hovedsjåføren må ha gyldig førerkort og være minst 25 år gammel. Yngre sjåfører mellom 21 og 24 år kan forespørre om å være sjåfør mot et pristillegg. Beløpet må betales på stedet.

Leiebilen hentes med full tank og må returneres med en full tank.

Hvis du henter leiebilen utenom normale åpningstider, kan det hende at gebyrer påløper. Beløpet må betales på stedet.

En ekstra sjåfør kan legges til ved forespørsel og mot et gebyr. Beløpet må betales på stedet.

Forsikring: Ingen-risiko garanti, omfattende forsikring, tyveriforsikring, ansvarsforsikring, refusjon av beløp over egenandel for eventuelle skader på glass, tak, dekk og understell.

GPS kan legges til på stedet mot et gebyr.

Barnesete kan legges til på stedet mot et gebyr.

Du vil motta de detaljerte vilkårene og et verdibevis for leiebilen 2 uker før avreise. Leiebilen kan plukkes opp på den internasjonale flyplassen Hato International Airport Curacao, hvor den også må returneres.

NB! Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen og må ha et gyldig kredittkort med tilstrekkelig grense.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Leiebil (kan legges til)
 • Måltider (frokost kan legges til)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Økonomirom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 i et Deluxrom
Min 2 personer: maks 2 voksne og 2 barn opptil til 12, og 1 barn opptil 1 i et Familierom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Visumkrav

Nordmenn trenger ikke visum til Curacao på dette tidspunktet. Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Curacao. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Bestiller du reisen som enkeltreisende, reiser du alene.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Resorten har en flott beliggenhet nærmest på stranden. Hotellet ligger 15,1 km fra Christoffel National Park, 18,6 km fra Queen Emma Bridge, og 14 km unna Curaçao International Airport.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret