Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert

Kombiner Budapest og Wien

 • Storbyferie
 • Østerrike, Ungarn
pris fra kr 2 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Én reise, to byer! Reisen inkluderer hotell i begge byene med frokost, togbillett fra Budapest til Wien og fly.

Hvorfor besøke én by hvis du kan besøke to? På denne reisen opplever du to av Europas flotteste hovedsteder! Din bytur starter i travle Budapest, hvoretter du setter deg på toget til sjarmerende Wien. I den første byen streifer du gjennom gater som er omgitt av vakre bygninger og slott. Deretter tar toget deg med til Wien, hvor vakre bygninger, majestetiske palasser og trendy kaffebarer venter på deg. Gjør deg klar for en dobbel bytur!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i Star City Hotel i Budapest
 • 2 eller 3 netter i HB1 Hotel Schönbrunn i Wien
 • Frokost
 • 2. klasse togbillett Budapest (Keleti) - Wien Sentralstasjon
 • Fly fra Norge til Budapest og retur til Norge fra Wien
Dobbel bytur til Budapest og Wien

De har mye til felles, disse perlebyene! Begge har et flertall vakre bygninger, en rik historie og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og barer, men når du vandrer gjennom byene, oppdager du at de begge har en helt unik karakter. Og at det er vanskelig å velge seg ut en favoritt blant de to! Budapest består av den kuperte, rolige Buda og den flate, livlige Pest-siden. De to delene er skilt fra hverandre av elven Donau, som også er symbolet på byen. Østerrikske Wien er først og fremst en by med eleganse, klasse og storhet, men byen liker også å vise frem sin moderne side. To spesielle byer på en tur - la deg fortrylle på en dobbel storbyreise!

Reiserute

Dag 1 & 2: Budapest

Din doble bytur starter i den ungarske hovedstaden: livlige Budapest! Listen over hva du bør få med deg i Budapest er lang. Buda Slott (Budavár), ligger i det kuperte området av byen. Her finner du det gamle slottskomplekset Budavári Palota, symbolet på Budapest. Ta en romantisk spasertur langs … Les mer

Star City Hotel

Dag 3 & 4: Wien

Etter en togtur (ca 2,5 timer) kommer du til din andre destinasjon: sjarmerende Wien. Det betyr at du må begynne å tenke på hvilken storslått bygning du skal besøke først. Det er litt av en utfordring, for her er vakre bygninger i overflod! Majestetiske palasser, gotiske bygninger og mange musee… Les mer

HB1 Hotel Wien Schönbrunn
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt i Budapest 3% av romprisen per rom per natt
 • Turistskatt i Wien 3,2% av romprisen per rom per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Tilbudet kan ikke bestilles for barn.

Togbillett

Med denne reisen er en togbillett fra Budapest-Keleti til Wien sentralstasjon (Wien Hbf) i andre klasse. Reisen varer i circa 2 timer og 40 minutter. Togbillettene får du med reisedokumentene.

Togreisen finner plass om morgenen mellom kl. 10:00 og 12:00.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Star City Hotel ligger kun 400 meter fra Budapests romantiske bypark og er i gangavstand til gågaten Andrássy, Operahuset og mer.

Hotellet ligger kun 850m fra slottet Schönbrunn og 200m fra Technischen Museum. De to t-banestasjonene Palace (U4) og John Street (U3) er kun 10 minutter til fots og like utenfor hotellet finner man S-linje 52, som kjører direkte til Westbahnhof togstasjon.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret