• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Sardinias høydepunkter med leiebil

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Italia
pris fra kr 10 089
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bli kjent med denne autentiske middelhavsperlen på en rundreise med frokost, leiebil og fly.

Høye, hvite klipper som stiger opp av det glitrende, krystallklare vannet i Middelhavet. Saueflokker som beiter under oliventrær og furu og palmer langs skjulte og uberørte bukter. Restene av en ukjent sivilisasjon og et kjøkken som vil få tennene til å løpe i vann. Velkommen til det ekte Sardinia! En øy som du best kan utforske med leiebil. Så sett på solhatten, føl deg den varme vinden som blåser gjennom bilvinduet ditt og gjør deg klar for en fascinerende roadtrip hvor du oppdager de vakreste stedene på øya!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i provinsen Nuoro
 • 2 netter i vest i provinsen Oristano
 • 2 netter i sør: i retning av hovedstaden Cagliari
 • 1 natt i sentrum: Orosei i provinsen Olbia
 • Hotellinformasjonen er tilgjengelig under bestillingsprosessen.
 • Frokost
 • Leiebil
 • Fly t/r Olbia (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Verken de wegen van Sardinië

Sardinië is authentiek en ongerept. Het biedt een perfecte combinatie van Italiaanse cultuur en de mediterrane zoetheid van het leven. De inwoners zijn trots op hun eiland, en dat is terecht! Maar het eiland biedt niet alleen een fijne cultuur en een mooie manier van leven, je vindt er ook paradijselijke stranden, ongerepte baaitjes, grote bossen, bergen en majestueuze valleien. Tijdens deze rondreis begeef je je op de wegen van het grootste eiland in de Middellandse Zee en rijd je van de Golf van Orosei naar Oristano en Cagliari!

Hoteller

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellene du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Reiserute

Dag 1 & 2: Utforsk nord og (sentral) øst-Sardinia

Velkommen til Sardinia! I dag starter din rundreise, etter at leiebilen er hentet på flyplassen, over denne vakre øya i nord/sentralt øst. Der hvor de aller flotteste og paradisiske strendene befinner seg. Kjør gjennom det imponerende landskapet og finn en skjult bukt der du kan legge ned håndkl… Les mer

Dag 3 & 4: Oristano- området

I dag kjører du til vestkysten av Sardinia, til Oristano-området. Oristano er tynt befolket og er best kjent for sin vakre, til tider robuste natur og dens imponerende arkeologiske steder. Ta en titt på Bosa, en nydelig by ved munningen av elven Temo. Du finner en pittoresk fiskerihavn, et stort… Les mer

Dag 5 & 6: Til sør på Sardinia!

Selvfølgelig besøker du også hovedstaden på øya: Cagliari. Denne vakre byen ligger i et eksepsjonelt landskap med utsikt over en bukt. Det historiske sentrum, som ligger på små åser, minner om Napoli, Genova og til og med Palermo. De gamle og smale gatene gir byen sin egen identitet og sjarm. Ru… Les mer

Dag 7 & 8: Tilbake til (nord)øst

I dag kjører du tilbake fra sørkysten til (nord) østkysten, der reisen din startet! Her har du tid til å bli på strendene i paradis. Etter en overnatting vil du dra til Olbia, hvor du leverer leiebilen din og setter deg på flyet hjem.

Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en VW Polo eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle parkeringskostnader (avhenger av hotellet)
 • Drivstoff og andre veikostnader
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Tillegget for enkeltreisende er avhengig av avreisedato og reisens varighet, se endelig pris på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt er avhengig av avreisedato og reisens varighet, se endelig pris på bestillingssiden.

Barneseng

Ta kontakt med vår kundeservice for å spørre om det er barneseng tilgjengelig på hotellene du skal bo på.

Rullestolbrukere

Reisen er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Aghinas hotel i Bosa

På ankomstdagen vennligst ring +39 3314265352 og informer dem om ankomsttiden (Innsjekking er fra kl. 14:00 til kl. 20:00)
Når du ankommer i Bosa, setter du Piazza Gioberti på navigatoren din, herfra tar du Via del Ginnasio, alltid rett til Piazza del Carmine, og du ankommer foran Carmines kirke, før du kjører til høyre og du finner Aghinas hotel.

IKKE FØLG GOOGLE MAPS VEILEDNING, DA DETTE VIL TA DEG TIL FEIL STED.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret