Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Dubais majestetiske sjarm

 • Solreiser
 • 3, 5, 6 eller 7 netter
 • Dubai
pris fra kr 11 179
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev luksus på femstjerners Atlantis The Palm Hotel på palmeøya, Jumeira Palms, i Dubai med halvpensjon, transport og fly.

Velkommen til majestetiske Dubai, som kombinerer hvite sandstrender, verdens største bygninger, luksuriøse shoppingmuligheter, ørkeneventyr og andre unike opplevelser. Utforsk historiene om Atlantis som sank, tusen og en natt, og hvordan Dubai ble formet til luksus-paradiset det er i dag. Ta del i denne spesielle reisen til magiske Dubai!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 5, 6 eller 7 netter på Atlantis The Palm Hotel *****
 • Halvpensjon
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Ubegrenset tilgang til Aquaventure
 • Ubegrenset tilgang til The Lost Chambers
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Ørkensafari
 • Dhow-cruise med middag
 • Guidet tur i Dubai (min. 2 personer)
Luksus i Dubai

Byen alle snakker om, stedet med verdens største bygninger, mystiske historier om fortiden og en uslåelig eleganse. Ta heisen opp i Burj Khalifa og se ned på skyene, spaser langs kalkstrender og nyt middager blant verdens mest kjente restauranter. Mulighetene er mange og én ting er sikkert - Dubai garanterer en luksustur av de sjeldne!

Atlantis The Palm*****

 • Hotel
 • Dubai, De forente arabiske emirater
pool and beach1

Det femstjerners Atlantis The Palm er et av Dubais mest kjente hoteller, og tilbyr fantastiske og luksuriøse øyeblikk. Med den beste beliggenheten på den palmeforemede halvøya Palm Jumeiraha ligger hotellet rett ved stranden og den praktfulle Aquaventure Water Park, hvor du kan få den ultimate badeferien. På hotellets restauranter får du et deilig måltid om morgenen og kvelden, og uansett hva du ønsker, vil du sikkert finne det blant de 20 forskjellige restaurantene. Her kan du spise på Japans verdensberømte Nobu-restaurant, tilbringe noen fantastiske øyeblikk i en gastropub eid av Gordon Ramsay eller teste ut Giorgio Locatells italienske restaurant. Valget er vanskelig, men du er heldig nok til å nyte hver middag på en ny restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Les mer
Deluxe room 2

Deluxerom

3 personer | Rom

Deluxerommet er elegant og dekorert med arabisk inspirasjon og flotte Meriaise-detaljer. Rommet er 45-47 kvadratmeter stort og er utstyrt med en balkong, king size-seng eller to queen size-senger. Det finnes også en TV, minibar og eget bad med dusj, toalett og badekar.

deluxe Ocean room

Deluxerom med havutsikt

3 personer | Rom

Denne romtypen er litt oppgradert fra ovennevnte romtype. Her venter havutsikt fra balkongen, hvor du kan nyte vakre solnedganger om kvelden. Videre er romtypen utstyrt med de samme fasilitetene som deluxerommet.

Våre tips
 • Et badeland langt utenom det vanlige

  17 hektar badeland med rutsjebaner, badebasseng og aktiviteter — gigantisk stort! Aquaventure Waterpark er det flotteste badelandet i Midt-Østen og ligger på Jumeira Palm i spektakulære omgivelser omringet av havet.

  Aktivitet Aquaventure Waterpark Aktivitet
 • Ruinene av mystiske Atlantis

  Utforsk ruinene av den mystiske øya Atlantis, som etter tusenvis av år endelig er kommet frem i dagens lys. Dykk ned til eventyret under havets overflate, hvor du kan oppleve det fascinerende livet under vann med tropisk fisk, koraller og ruiner. Akvariet har mer enn 65 000 forskjellige undervannsdyr.

  Aktivitet The Lost Chambers Aquarium Aktivitet
 • Svøm med delfiner

  På Dolphin Bay kan du se moroa delfiner, lære og ha interaksjoner av ulike slag med disse fantastiske skapningene. En morsom dag garanteres for alle aldre!

  Aktivitet Dolphin Bay Aktivitet
Valgfrie utflukter

Ørkensafari: Tilbring en unik ettermiddag i ørkenen blant gylne sanddyner, kameler, firehjulstrekkere og bedouinleirer. På en 5-6 timers utflukt tas du med til ørkenens hjerte, hvor du får servert grillmat under stjernehimmelen.

Dhow-cruise med middag: Ha en minneverdig og avslappende kveld på en dhow, en tradisjonell arabisk seilbåt. Nyt en deilig middag og beundre den fantastiske byen fra vannet! Utflukten varer i to timer.

Guidet tur i Dubai (minimum 2 personer): Se Dubais mange sider på en unik bytur. I løpet av en 4-5 timers guidet tur besøker du Dubais mest berømte severdigheter. Turen tar sted på mandager, onsdager og lørdager.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på € 4,45 per person per natt
 • Måltider utover frokost og middag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Deluxerom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 3 i et Deluxerom med havutsikt

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 4-11 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Halvpensjon

Tilbudet inkluderer frokost og middager, men ikke drikke. Du kan velge mellom ulike restauranter ved innsjekk. Vær oppmerksom på at noen restauranter krever en ekstra avgift.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret