Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Autentisk middagsopplevelse i Budapest

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Budapest
pris fra kr 2 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Få en ekte ungarsk opplevelse i Budapest inkludert hotell, frokost samt en kveld med 3-retters middag hjemme hos en ungarsk vert.

Reis på en miniferie til Øst-Europas vakreste by, Budapest. Den imponerende arkitekturen vitner om en rik historie og det pulserende bylivet lokker med fargerike kaféer og butikker. Tilbudet inkluderer også en unik Budapest-opplevelse. Ta del i en hjemmelaget 3-retters middag arrangert av en ungarsk lokal vert. Uansett om verten er en hobbykokk, matelsker eller Michelin-stjernekokk, har han/hun en spesiell kvalitet; lidenskap for å bringe folk sammen gjennom mat. Nyt en herlig kveld blant lokale og sug til deg ungarsk kultur, fordi dette blir en opplevelse utenom det vanlige!

Tilbudet inkluderer:
 • Star City Hotel: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Frokost
 • 3-retters middag hjemme hos en ungarsk kokk
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Buda + Pest = Budapest

Det er få byer som er like eventyrlige som Dronningen av Donau, som Budapest gjerne blir kalt. Fabelaktig arkitektur, fascinerende historie og en overflod av både severdigheter og spisesteder gjør dette til den perfekte storbydestinasjonen. Budapest består av to deler, som har vært en by siden 1873. Buda, som ligger vest for Donau, er den gamle delen som kultur og historie-elskere må få med seg! Her finner man koselige gater, middelalderske torg og Buda slottet, som byr på en av de beste utsiktene i byen.

På den andre siden av Donau, i Pest, ligger det moderne sentrumet, hvor det dreier seg mest om shopping og champagne. Her er også parlamentet, som er en av de største og mest imponerende bygningene i byen. I tillegg bør alle matelskere komme seg til Pest, for her finner man de fleste restaurantene. Gulasj anbefales selvfølgelig, men ikke la deg begrense av tradisjoner. Budapest er nemlig kjent for sine innovative restauranter og det koster mye mindre enn vi er vant til!

Star City Hotel

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Property

Star City Hotel ligger kun 400 meter fra Budapests romantiske bypark og er i gangavstand til gågaten Andrássy, Operahuset og mer. Metroen ligger også i nærheten og tar deg til byens ulike landmerker og pulserende shoppingstrøk. Hotellet kan stolt vise frem sin egne kaffebar med alt fra god latte til spennende drinker. Hotellet gir alle gjester gratis WiFi og et bykart for en god begynnelse for et hyggelig i opphold i Budapest.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Triple Room type: Room

Trippeltrom

3 personer | Rom

Du bor i et rom som er ca. 25 m2 og utrustet med 3 enkeltsenger, TV, aircondition, safe samt privat bad med dusj.

Double/Twin room type: Room

Dobbelt/tvillingrom

2 personer | Rom

Du bor i et dobbeltrom som er ca. 20 m2 stort og utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, aircondition, safe samt privat bad med dusj.

Våre tips
Se på kart
 • Spis mens du lytter

  I denne koselige restauranten spilles det pianomusikk hver dag fra 19 - 22, slik at du kan nyte middagen med vakker musikk til

  Restaurant Spinoza Restaurant
 • Ferske delikatesser

  Ungarsk mat i en åpen og luftig restaurant med store glassvinduer og til tider live underholdning

  Restaurant Mazel Tov Restaurant
 • Ungarsk fastfood

  For deg som vil smake noe godt og ekte ungarsk på veien, kjøper deg noe raskt her.

  Restaurant Belvárosi Disznótoros Restaurant

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

3-retters middag hjemme hos en ungarsk kokk!

Nyt en autentisk ungarsk kveld hjemme hos en hyggelig vert i hjertet av Budapest.
I løpet av en trivelig kveld får du oppleve en typisk hjemmelaget ungarsk 3-retters middag inkludert vin og brus.

Middagen kan foregå sammen med andre reisende, familiemedlemmer og -venner som en ekte ungarsk opplevelse. Alle verter har en ting til felles - de har alle lidenskap for å føre mennesker sammen gjennom mat.

Ytterligere bekreftelse med eksakte detaljer som adresse, vertens navn, tidspunkt for middag etc. kommer senere.

NB! Vennligst oppgi eventuelle allergier eller matrestriksjoner senest 7 dager innen avreise, ved å kontakte kundeservice.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Trippeltrom
Maks 2 personer i et Dobbelt/tvillingrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Babyseng

Babyseng er tilgjengelig (gratis) etter avtale med hotellet. Det er også mulig å ta med egen seng.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Star City Hotel ligger kun 400 meter fra Budapests romantiske bypark og er i gangavstand til gågaten Andrássy, Operahuset og mer.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret