• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Kyst og by med leiebil i Andalucía

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Spania
pris fra kr 5 469
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev både kyst og byer på denne rundreisen i Andalucía. Med leiebil reiser du mellom Málaga, Sevilla og Gibraltar, inkludert frokost og fly!

Svingende rytmer, lidenskapelige mennesker, hvite landsbyer og idylliske appelsinlunder - Velkommen til Andalucía! Med leiebil tar du deg fra historiske Málaga, til livlige Sevilla, før du ender opp i Algecíras og Gibraltar omgitt av billedskjønn natur og et rikt dyreliv. Sammen med fleksibiliteten en leiebil gir og et hyggelig reisefølge, har du alle ingrediensene for en minnerik ferie. Pakk bagen og gjør deg klar for oppdagelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i Málaga
 • 2 eller 3 netter i Sevilla
 • 3 eller 4 netter mellom Algeciras og Gibraltar
 • Frokost
 • Leiebil
 • Fly t/r Málaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Hotellinformasjonen er tilgjengelig under bestillingsprosessen.
Fargerike Andalucía

Med rundt 320 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 20 ° C, er Andalucía en av de varmeste og vakreste ferieregionene i Europa. La deg fascinere av områdets mangfoldige landskap og imponerende severdigheter. Olivenlunder, appelsintrær, fjellkjeder, hvite fjellandsbyer og flotte strender veksler om hverandre og lar deg gli rett inn i feriemodus.

Hoteller

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellene du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Reiserute

Dag 1 & 2: Kulturelle Málaga

¡Bienvenido á España! Etter landing på flyplassen i Málaga henter du leiebilen din; rundreisen er i gang! Málaga har alltid imponert utallige besøkende med unike severdigheter i byens historiske sentrum. Gå i fotsporene til den berømte kunstneren Pablo Picasso, handle på Calle Larios og besøk Má… Les mer

Dag 3 & 4: Flamenco & tapas i Sevilla

På dag 3 fortsetter reisen til Andalucías vakre hovedstad, Sevilla, en kjøretur på rundt to og en halv time.

Lev deg inn i de sørlige flamencorytmene, oppdag nattelivet rundt Plaza Alfalfa og smak på en deilig mojito. Tapas er også en av byens spesialiteter, og absolutt et must! Alle his… Les mer

Dag 5 - 7: Naturskjønne Algeciras & Gibraltar

Rundreisens tredje og siste stopp er Algeciras, en by i sør-Spania, ca 28 km fra Gibraltar. Byen refereres til som "Spanias grønne øy", noe du raskt vil forstå når du ankommer byen gjennom et billedskjønt landskap. Det unike landskapet er et ideelt utgangspunkt for eventyrlysten oppdag… Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Nissan Micra, Honda Jazz eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drivstoff og eventuelle veiavgifter
 • Eventuelle parkeringsavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Hovedsjåfør

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret