Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

På toppen av Alpene nær Innsbruck

 • Solreiser
 • Natters
pris fra kr 5 339
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Østerrike: Bo på 4-stjernede Hotel dasMEI (eller 3-stjernede Mutterhof) med halvpensjon, velværeområde og velkomstkort, fly og leiebil.

Kom deg ut i den østerrikske naturen, nærmere bestemt den lille alpebyen Mutters, ca. 7 km fra den tyrolske hovedstaden, Innsbruck. Du bor på det moderne Hotel dasMEI, hvor både aktiviteter og avslapning er i sentrum. Omgitt av vakker natur med imponerende fjelltopper, store daler og tett skog kan du legge ut på deilige sykkel- og fotturer på tvers av smale fjellstier eller benytte deg av det inkluderte velkomstkortet, som gir deg frynsegoder til aktiviteter og opplevelser i området. Dagen avsluttes med middag i hotellets restaurant, og hvorfor ikke ta en tur i hotellets velværeområde?

Tilbudet inkluderer:
 • Halvpensjon
 • 10% rabatt på behandlinger og massasje
 • Zirbenwasser og epler på rommet
 • Bruk av spaområde
 • Velkomstkort med rabatter (1 per person)
 • Leiebil
 • Fly t/r Innsbruck (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Tyrolske Mutters i Innsbruck-Land

Ved foten av den idylliske og solrike Stubai-dalen i regionen Innsbruck-Land ligger Mutters. Om vinteren er området et populært skisportssted, og om sommeren byr omgivelsene på storslått natur med ruvende
fjell og grønnkledde enger, som omgir de hyggelige, blomsterkledde tyrolerhusene. Her kan du nyte den friske luften, den blå himmelen og de fredelige omgivelsene, mens du utforsker det enestående landskapet. Følg en av de mange tur- eller sykkelstiene, og ta en heis lenge opp i fjellene for å oppleve en vidunderlig panoramautsikt over det bakkede landskapet. Mutters ligger kun 7 km fra Tyrols hovedby, Innsbruck, hvor du for eksempel kan nyte den flotte arkitekturen, besøke hyggelige kaféer og snuse rundt i de mange butikkene.

Hotel dasMEI

 • Hotel
 • Natters, Østerrike
Outside view

Det 4-stjernede Hotel dasMEI ligger i den maleriske byen Mutters i østerrikske Tyrol og tilbyr en betagende utsikt over de omkringliggende alpelandskapene. Den noe større byen Innsbruck finner du ca. 7 km fra hotellet. Utover det romslige velværeområdet med sauna, dampbad, infrarød kabin og avslapningsrom med isbad er den moderne komforten og det stilfulle interiøret også overbevisende. Det er selvfølgelig også mulig å bestille diverse behandlinger i velværeområdet. I hotellets restaurant serveres det retter fra både det internasjonale og lokale kjøkken.

 • +4
Les mer
Room 3

Familie på Hotel DasMAI

Familierommene befinner seg i Hotel dasMEIs hovedbygning. Rommene er ca. 23 m² store og innredet med en dobbeltseng, sovesofa, TV, safe, minibar (mot avgift), skrivebord og bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Room Muttererhof 3

Trippeltrom på Muttererhof

Trippeltrommene ligger i annekset Muttererhof ved siden av Hotel dasMEIs hovedbygning. Rommene er ca. 20 m² store og har TV, safe, skrivebord, bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Velkomstkort med fordeler og rabatter

Du mottar ditt velkomstkort ved ankomst til hotellet. Dette kortet gir deg mange frynsegoder til aktiviteter og opplevelser i området, for eksempel:

Tur med kabelbanene Drei-Seen-Bahn Kühtei, Muttereralmbahn, Rangger-Köpfl-Bahn og Nockspitzbahn (forhør deg om de presise åpningstidene på hotellet, da disse kan avhenge av været)
Inngang til friluftsbadene Natterer See eller Freibad Mutters (åpne til september, avhengig av været)
Gratis tur med damptoget Gartenbahn Mini dampf Tirol
Gratis transport med offentlige busser
Diverse rabatter på f.eks. leie av el-sykler med mer

Du mottar ytterligere informasjon om bruk av kortet ved ankomst på hotellet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1 € per person per natt (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 4 personer i et Familie på Hotel DasMAI
Maks 3 personer i et Trippeltrom på Muttererhof

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Babyseng

Det er mulig å låne en babyseng gratis (avhengig av tilgjengelighet). Kontakt vennligst vår kundeservice.

Rullestolbrukere

Hotellet er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt med flyreiser.

Måltider

Halvpensjonen består av daglig morgenbuffé med regionale spesialiteter samt 3-retters kveldsmeny med forskjellige temaer og oste eller dessert-buffé.

Velvære

Wellnessområdet er åpent fra mandag til søndag fra kl. 16.00 - 21.00. På torsdager har området utvidet åpningstid frem til kl. 23.00. Ønsker du å bestille velværebehandlinger, bes du gjøre dette direkte hos hotellet

Valg av rom

I bestillingsprosessen kan du velge om du foretrekker å bo på Hotel dasMEI eller i hotellets anneks, Muttererhof. Muttererhof har direkte forbindelse til Hotel dasMEI.

Merk at Muttererhof er kategorisert som et 3-stjerners hotell.

Beliggenhet

Hotel dasMEI ligger i Mutters i østerrikske Tyrol, ca. 7 km fra Innsbruck, og ca. 10 km fra flyplassen i Innsbruck.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret