Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev vakre Paris fra et nytt hotell

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 3 netter
 • Paris
pris fra kr 2 459
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo i Paris, i et moderne hotell innviet i 2017, med en beliggenhet foran La Villette med frokost og fly.

Paris er perfekt for enhver anledning! Her finner du en nydelig blanding av romantiske smug, historiske bydeler og et kjøkken enhver nasjon kan misunne. Med shopping, nydelige byparker, restauranter, kaféer og et rikt kulturliv, blir en storbyferie i Paris en uforglemmelig opplevelse. Du bor i det moderne distriktet La Villette, nær Buttes Chaumont, og kan nyte den sjarmerende byen i et hyggelig og helt nytt hotell!

Tilbudet inkluderer:
 • Hôtel Restaurant Au Boeuf Couronné: 1, 2 eller 3 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Eventyrlige Paris

Frankrikes hovedstad er den perfekte destinasjonen for en uforglemmelig storbyferie. Har du vært her før, så vet du at det er noe spennende på lur bak hvert gatehjørne. Gjør et kupp på loppemarked eller i et av mange bruktbutikker, utforsk byens spennende historie, se høydepunkter som Eiffeltårnet, Sacré Coeur og Notre Dame, ta deg en båttur på Seinen, dra på shopping eller besøk noen av verdens største muséer, som Louvre eller Centre Pompidou. Her er det noe for enhver smak.

Hôtel Restaurant Au Bœuf Couronné

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
Au Boeuf Couronné/Terrace

Oppdag et nytt hotell som åpnet dets dører i mai 2017. Hotellet ble åpnet som en utvidelse til hotellrestauranten, som er en av de eldste i Paris, og designet av arkitekten Fabrice Ausset. Her venter en oase av ro og fred på deg. Komfort og modernitet er nøkkelordene for ditt opphold, og du vil ikke savne noe. De rå og naturlige materialene som er brukt ved innredningen gir stedet og de 42 rommene en koselig atmosfære. Her kan du også nyte den berømte restauranten og utendørsterrassen, som gir din reise det lille ekstra.

 • +6
Les mer
Au Boeuf Couronné/Classic double room

Dobbeltrom

Du vil bo i et av de 42 hyggelige rommene på hotellet. Innredningen gjør det til et sted hvor du kan føle deg som hjemme. Her finner du et skrivebord, et fint bad med marmorvask, en komfortabel dobbeltseng og garderobe.

Våre tips
Se på kart
 • For musikkelskere

  Konserter og show for alle, i et rom med perfekt akustikk designet av Jean Nouvel. Her finner du like mye å se som å høre!

  Museum Philharmonie de Paris Museum
 • Paris eldste marked

  Fylt av økologiske produkter fra Japan, Marokko, Karibien ... du finner hele verden i et lite hjørne av Marais!

  Marked Marché des Enfants Rouges Marked
 • Utsikt over Montmartre

  Gå opp, passer innsjøen, hulene og fossefallene, sving deg i mellom joggerne... og oppdag en imponerende panorama av Montmartre.

  Park Parc des Buttes-Chaumont Park

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport til og fra flyplassen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Barneseng er gratis ved hotellet, vennligst kontakt kundeservice for å arrangere dette. Du kan også ta med egen barneseng, vennligst arranger dette med hotellet før ankomst.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ovenfor Parc de La Villette, Cité de la Musique og Philharmonie de Paris. Den nærmeste metrostasjonen er Porte de Pantin, mindre enn 100 meters gange unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret