• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Roadtrip i Andalucia med leiebil

 • Rundreise
 • 7, 9 eller 12 netter
 • Spania
pris fra kr 5 229
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Utforsk Andalucias spanske perler på 4-stjerners hoteller inkludert frokost, leiebil og fly.

Bienvenido a Andalucia! I den sørlige og solrike delen av Spania kan du oppleve denne vidunderlige turen. Med din inkluderte leiebil reiser du fra perle til perle og sover i Malaga, Sevilla og Granada — tre fantastiske og vakre byer i Andalucia. Hver eneste by er unik med sin helt egne atmosfære, og kan du ikke få nok av Andalucia i de tre ovenstående byene, har du mulighet til å legge til 2 netter i Cordoba. Gled deg til å fordype deg i den rolige rytmen i Andalucia, smak de deilige vinene og tapasen, og nyt den solrike, blå himmelen! Med en leiebil kan du oppdage all skjønnheten i ditt eget tempo!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Malaga (de 2 første nettene og siste natt)
 • 2 eller 3 netter i Sevilla
 • 2 eller 3 netter i Cordoba (OBS! Kun ved 9 eller 12 netter)
 • 2 eller 3 netter i Granada
 • Du kan se hvilke hoteller du skal bo på under bestillingsprosessen
 • Frokost
 • Leiebil
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)

Hoteller

VI jobber med vår pålitelige partner i regionen for å tilby deg et best mulig opphold.

Når du planlegger reisen, etter at du har valgt en dato, vil vi vise deg all informasjonen om hotellene du vil bo på.

Fordeler på alle hotellene

Reiserute

Dag 1 & 2: Malaga

Velkommen til perlen på Costa del Sol, Malaga! Etter at du har hentet leiebilen, kjører du inn til Malaga sentrum. I Malaga har du uendelige opplevelsesmuligheter. Her kan du sole deg på stranden, vandre gjennom det historiske sentrumet, besøke et av Picasso-museene, eller slå deg ned på et lite… Les mer

Dag 3 - 5: Sevilla

I dag går turen til Sevilla, hovedstaden i Andalucia! Sevilla er populær for sine mange kvartaler, hver med sin egen karakter. Dette betyr at du alltid opplever en annen atmosfære på din oppdagelsesreise gjennom byen. I sentrum kan du se den enorme katedralen, den høye Giraldastatuen og det maur… Les mer

Dag 6 - 8: Cordoba (Kun ved 9 eller 12 netter)

Velkommen til Cordoba, den kanskje mest kulturelle by i Andalucia! Cordoba var i århundrer Europas hovedstad, hvor jøder, kristne og muslimer kom for å utveksle ideer, nye teknikker og oppdagelser. Spesielt den islamiske kulturen blomstret og den imponerende Katedral Mezquita er et godt eksempe… Les mer

Dag 9 - 11: Granada

I dag står Granada på programmet! Byen er kjent for det fortryllende Alhambra, men også de kunstneriske distriktene fylt med musikk. Byen ligger ved foten av fjellet ​Sierra Nevada, som gir byen en helt spesiell atmosfære. I det ene minuttet går du i en liten, steil gate og i det neste befinner … Les mer

Dag 12 & 13: Malaga

Du kan nå ane slutten på en begivenhetsrik reise, men den er ikke helt slutt ennå! Med en siste overnatting i Malaga kan du nå få dine siste D-vitaminer fra solen, gå en tur på stranden, besøke et museum eller bare slentre gjennom gatene i sentrum. Nyt den siste tapasen og sangria på denne fanta… Les mer

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Nissan Micra, Honda Jazz eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuelle toll-, vei- og broavgifter
 • Bensin til leiebilen
 • Parkering
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks. 2 personer per rom

Enkeltreisende

kr 1 338 - kr 4 596 på hotellprisen

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Vennligst kontakt vår kundeservice for å reservere en seng.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Parkering ved hotellene koster mellom 10 og 25 € per dag (betales på hotellene)

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret