Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Idylliske Sør-Frankrike på sitt vakreste

 • Solreiser
 • Menton
pris fra kr 3 269
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Under den franske solen i Menton på Côte d'Azur. Reisen inkluderer hotell med frokost og fly.

Rett før Côte d'Azur går over til Italia, ligger denne sjarmerende middelhavsbyen nydelig til med sine pastellfargede hus og romantiske gater. Her på den franske riviera svaier palmene i vinden og duften av sitron hviler i luften i den historiske byen Menton. Slapp av på gylne sandstrender, spis deilig fransk mat og våkn opp i hjertet av byen med utsikt over havet hver dag.

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Paris Rome: 2, 5 eller 7 netter
 • Frokost
 • Fly t/r Nice (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Menton

Med utsikt mot Middelhavet og en idyllisk beliggenhet i Sør-Frankrike, kun én kilometer fra Italia har Menton fått det beste av flere kulturer. Denne typisk sørfranske kystbyen har aner tilbake til antikken og er en bildeskjønn base for din neste ferie. Gamlebyen er perfekt for deg som liker å gå på oppdagelsesferd: det er nye ting å oppdage på hvert gatehjørne i denne fargerike delen av byen.

Nyt Mentons avslappede atmosfære, ta turen til gjestehavnen og se på de store luksusyachtene og seilbåtene som ligger der. Liker du deg bedre ved vannet enn på vannet, så finner du fine, gylne strender i området ved Baie de Soleil og Baie de Garavan. Med strender og krystallklart vann på begge sider av klippen er det lette å glemme at man fortsatt er i Europa.

Hotel Paris Rome

 • Hotel
 • Menton, Frankrike
Patio

Velkommen til dette sjarmerende hotellet i hjertet av Menton, som har vært eid av en og samme familie siden 1908. I løpet av årene har Hotel Paris Rome blitt mer og mer moderne og i dag er det et av de fineste boutiquehotellene i nærheten. På solfylte dager går det an å spise frokosten på den hyggelige uteplassen til hotellet. I denne lille grønne oasen, fylt med fine planter og blomster, er det lett å glemme den travle byen.

Les mer
Superior rom

Superior rom

Du vil bo på et dobbeltrom med stor dobbeltseng (160cm), aircondition, lydisolering, TV, safe, minibar og bad med dusj, toalett og hårføner. Alle rom har sitt eget tema, som varierer fra neoklassisk sølv-svart til moderne romantisk, zen og typisk provence - og alt imellom. La deg overraske!

Våre tips
 • Hyllest til favorittforfatterne

  Den spanske forfatteren Vicente Blasco Ibáñez laget denne denne andalusiske og arbabiske hagen som en hyllest til sine favorittforfattere og du kan finne bilder av Cervantes, Dickens, Shakespeare og Balzac her. For å bli kjent med parken kan du bli med på en guidet omvisning på mandager og fredager.

  Park Fontana Rosa Park
 • En kunstsamlers drøm

  Kunstsamleren Séverin Wunderman donerte rundt 1500 Cocteau-verk til Menton i 2005 på betingelse av at de laget et museum dedikert til Cocteau. Museet ligger ved stranden i gamlebyen og er en moderne kontrast til resten av byen med sin futuristiske arkitektur. Her finner du tegninger, keramikk og tegninger fra kunstneren.

  Museum Jean Cocteau Museum Museum
 • Eksotisk botanisk hage

  Den britiske generalen Sir Percy Radcliffe grunnla denne botaniske hagen i 1922 og i dag kan du beundre alt fra vannliljer til hyacinter og papyrus, og sitrus-, oliven-, og palmetrær!

  Park Jardin Val Rahmeh Park
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Menton, som er det siste stoppet på Cote d'Azur, rett ved grensen med Italia. Det tar cirka 50 minutter med bil eller taxi fra flyplassen i Nice. Det går også en offentlig buss 23 til St Laurent du Var Gare, der du bytter til en annen buss som reiser til Menton. Obs: Verken transport eller leiebil er inkludert i tilbudet!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret