Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Rundreise i Bosnia-Hercegovina

 • Rundreise
 • Bosnia-Hercegovina
pris fra kr 7 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag det vakre Bosnia-Hercegovina med opphold i tre hoteller, inkludert daglig frokost, leiebil og fly.

Besøk Bosnia-Hercegovina med sine moskeer, kirker og synagoger, og et spennende mangfold av kulturarv. Under denne unike turen lærer du om historien til landet og beundrer den vakre naturen. Du svømmer under fossefall, besøker eventyrlandsbyer og pirrer smaksløkene med smakfulle spesialiteter fra Balkan. Sett deg i leiebilen og besøk den vakre byen Mostar via trendy Sarajevo til Neum ved Adriaterhavskysten. Så kan du endelig huke dette spennende landet av bucketlisten din!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Mostar
 • 2 netter i Sarajevo
 • 3 netter i Neum
 • Frokost
 • Leiebil
 • Fly t/r Dubrovnik (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Bosnia-Hercegovina

Velkommen til Bosnia-Hercegovina, et fantastisk vakkert land som takket være sin sterke historiske innflytelse har vokst til et land med mangfoldig kulturarv; fra vakker musikk og god mat til historiske byer. Historien har gitt et unikt preg på landet. I Sarajevo er du omgitt av både moskeer, kirker og synagoger, og du kan velge mellom tradisjonelle restauranter og trendy barer. I de forskjellige museene lærer du mer om krigen som var, men Bosnia tilbyr mer enn den turbulente fortiden. Her kan du boltre deg i enestående natur med fosser, fjell og nasjonalparker. Velkommen til Balkan!

Reiserute

Dag 1 & 2: Mostar

Historiske Mostar er en by full av kultur! Dette er den første destinasjonen av turen, etter at du har hentet leiebilen på flyplassen i kroatiske Dubrovnik. Gjør deg klar til å oppdage de mange, vakre tingene i Bosnia-Hercegovina! På to dager utforsker du Mostar og omgivelsene. Det historiske se… Les mer

Amicus Apart Hotel  eller lignende

Dag 3 & 4: Sarajevo

Hovedstaden Sarajevo er neste destinasjon for denne spesielle turen. En by med en turbulent fortid og mange severdigheter. Akkurat som Mostar har Sarajevo et imponerende sentrum med historiske bygninger og tyrkisk påvirkning. Spaser gjennom gamlebyen Bašcaršija, forbi torget med samme navn og fo… Les mer

Hotel Hecco  eller lignende

Dag 5 - 8: Neum

Etter alle disse kulturelle høydepunktene kommer du til å nyte de siste dagene og slappe av ved Adriaterhavet i byen Neum. Denne ruten fra Sarajevo er idyllisk og går gjennom fjellandskap med mange høydeforskjeller og svingete veier. Nyt utsikten over fjelltoppene og krystallklare innsjøer under… Les mer

Hotel Adria  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Grenseovergang med leiebilen
 • Bensin og tollavgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellene og leiebilen.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Tilgjengelig på hotellet for € 5,- per natt. Ta kontakt med kundeservice for å arrangere dette før bestilingen.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Svømmebasseng i Amicus Aparthotel

Svømmebassenget er åpent daglig mellom april og oktober.

Informasjon om leiebil

Du flyr fra kroatiske Dubrovnik. Når du krysser grensen fra Kroatia til Bosnia-Hercegovina (og omvendt), tilkommer det kostnader, som du betaler på stedet.
Det er obligatorisk å si i fra at du skal krysse denne grensen ved henting av leiebilen.

Veier i Bosnia-Hercegovina

Veiene er asfaltert, men kvaliteten på asfalten er ikke alltid god. Toveis hovedveier er generelt ok eller god kvalitet, men de regionale og lokale veiene er ofte ikke av god kvalitet. Ta hensyn til steiner og hull i veien. Vær også oppmerksom på at det kan ta lengre tid å kjøre enn navigasjonen din indikerer.

Bilkjøring i Bosnia-Herzegovina

Det er en rekke regler som er viktig å huske på når du kjører bil i Bosnia-Hercegovina:

- Det er obligatorisk å alltid ha billysene på, også i løpet av dagen
- Trafikk fra høyre har ikke nødvendigvis forkjørsrett her, så vær nøye med kryssene. Bare hvis det er et stoppskilt og en kontinuerlig linje, må en sjåfør stoppe
- Hvis det grønne trafikklyset begynner å blinke, betyr det at lyset kommer til å bli oransje
- Det er mye politikontroller underveis, så følg hastigheten

Landminer

Landminer og annen udetonert ammunisjon kan fortsatt være lokalisert i enkelte områder. I tettstedene er det trygt, men ikke forlat den markerte veien i øde områder. Unngå åpne landskap, forlatte bygninger og landsbyer, uberørte veier, skoger og frukthager.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret