Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Utforsk blomsterøya Madeira med leiebil

 • Solreiser
 • Sao Vicente
pris fra kr 10 289
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag vakre Madeira fra et 4-stjerners hotell! Reisen inkluderer frokost, fly og leiebil.

Du trenger ikke å reise til Karibien for å oppleve paradis! Langt unna fastlandet i Atlanterhavet ligger portugisiske Madeira. Den paradisiske øya har mange kallenavn; fra blomsterøya til den flytende hagen i havet. Sett deg i leiebilen og oppdag de grønne skogene, vulkanske grottene og koselige landsbyene på øya. La deg fortrylle av den eventyrlige utsikten fra Pico da Torre og Cabo Girão, tradisjonelle fiskelandsbyer som Câmara de Lobos og nyt det nydelige kjøkkenet med fersk sjømat rett fra havet. Med sin utenomjordiske skjønnhet vil Madeira få deg til å glemme at du er i Europa!

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost (halvpensjon kan legges til)
 • Leiebil
 • Fly t/r fra Oslo til Funchal
Eventyrlige Madeira

Du trenger ikke reise til Karibien for å oppleve paradis! Blomsterøya er kjent for sin frodige natur, praktfulle kystlinje og er det perfekte stedet for fotturer i naturlig idyll. Med leiebil har du mulighet til å utforske alt denne øyperlen har å by på. Øya er 58 km lang fra øst til vest og ca. 21 km bred fra sør til nord, som betyr at du enkelt kan oppdage mye av øya på ferien din.

Oppdag den bildeskjønne vestkysten, tilbring en dag i hovedstaden Funchal, se utsikten fra Pico da Torre og Cabo Girão, og besøk idylliske landsbyer som Ribeira Brava og Porto Moniz. La deg fortrylle av naturvidunderne Ribeira da Janela eller Laurissilva-skogen. São Vicente er en fiskelandsby ved kysten omgitt av fjell og frodige daler. Her finner du de kjente vulkanske grottene, men du har også en ideell beliggenhet til å utforske fortryllende fossefall og gå på fottur i magisk natur.

Estalagem do Vale

 • Hotel
 • Sao Vicente, Portugal
swimming pool

Dette elegante gjestehuset er en luksuriøs herregård fra 1800-tallet med moderne fasiliteter. Hotellet ligger 1 km fra Grutas São Vicente Sa-vulkanske grotter og 3 km fra Rota da Cal-museet.
Gratis fasiliteter inkluderer frokostbuffé og parkering. Hotellet har også en rustikk restaurant, pluss en bar. Andre fasiliteter inkluderer et spa med badstuer, et innendørsbasseng et treningsrom, et utendørsbasseng og en lekeplass for barn. Dette luksushotellet ligger magisk plassert omkranset av de vakre grønne dalene i Sào Vicente og den eldgamle skogen Laurissilva som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Hotellet ligger 2 km fra stranden, 30 km fra flyplassen og 20 km fra Funchal.

 • +6
Les mer
Hotel Estalagem do Vale, Room

Standard dobbeltrom

De elegante rommene har varme lyse nyanser og dekorert med tremøbler. Rommet har minibar, kabel-TV og internettilgang. Alle rom er utstyrt med eget bad og romservice er tilgjengelig.

Standard dobbeltrom med havutsikt

De elegante rommene har varme lyse nyanser og dekorert med tremøbler. Rommet har minibar, kabel-TV og internettilgang. Alle rom er utstyrt med eget bad og romservice er tilgjengelig. Dette rommet tilbyr i tillegg en balkong med utsikt mot havet.

Våre tips
 • Azurblått hav

  Øya i seg selv er et ekte naturparadis, men ikke glem havet! Det azurblå vannet rundt Madeira er et av de vakreste stedene å dykke og du kan også surfe. For eksempel er Baia dos Juncos det mest populære stedet å surfe i São Vicente! Eller hva med en flott båttur rundt øya? Kanskje du ser noen delfiner ...

  Strand Baia dos Juncos Strand
 • Grottene i São Vicente

  I São Vicente kan du besøke 400 000 år gamle lavagrotter: Grutas de São Vicente. Etter at du har gått gjennom disse interessante grottene, vil du også se en utstilling om vulkaner og en 3D-film som bringer deg nærmere kjernen av jorden.

  Krysse av Grutas de São Vicente Krysse av
 • En spektakulær utsikt

  En spektakulær utsikt venter deg på Pico do Arieiro, det tredje største fjellet på øya, som er mer enn 1.818 meter høyt. I godt vær kan du se hele Madeiras sørkyst, Curral das Freiras og Porto Santo!

  Turistattraksjon Pico do Arieiro Turistattraksjon
Ekstra inkludert (avhengig av lengden på oppholdet og bare hvis du bestiller halvpensjon)

Smak av lokale drinker (bare for et minimum opphold på 5 netter og hvis du bestiller halvpensjon): ta plass i baren og prøv tre regionale, nasjonale eller internasjonale drinker.

Vin og ost smaksprøver (bare for minimum opphold på 7 netter og når du bestiller halvpensjon): Overrask smaksløkene dine under denne smaken av fire forskjellige typer ost og vin (2 hvite og 2 røde).

Romantisk middag (bare når du bor i minimum 10 netter og hvis du bestiller halvpensjon): bli overrasket over en romantisk fem-retters middag med stearinlys. Inkludert velkomstdrink, musserende vin og blomster på rommet og petit fours.

Matlagingskurs (bare når du bor i minimum 14 netter og hvis du bestiller halvpensjon): la kokken komme til deg på dette kulinariske verkstedet. Sammen med en kokk tilbereder du middag. Du vil motta flere detaljer ved ankomst til hotellet. Vin og vann er inkludert.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 i et Standard dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 i et Standard dobbeltrom med havutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 3-12 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

WiFi

Gratis i fellesområdene.

Svømmebasseng

Stengt i vintermånedene.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Hovedsjåfør

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom for rullestolbrukere.

Beliggenhet

Dette luksushotellet ligger magisk plassert omkranset av de vakre grønne dalene i Sào Vicente og den eldgamle skogen Laurissilva som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Hotellet ligger 2 km fra stranden, 30 km fra flyplassen og 20 km fra Funchal.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret