• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Buss inkludert

UNESCO-byene Riga og Vilnius

 • Storbyferie
 • 4 eller 6 netter
 • Latvia, Litauen
Nyhet
pris fra kr 1 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Besøk Riga og Vilnius! Reisen inkluderer fly, overnatting i to hoteller med frokost, busstur fra Riga til Vilnius og fly.

Bli kjent med to hovedsteder på samme reise! Du begynner i den største byen i Baltikum, Riga. Her finner du en harmonisk blanding av kultur, historie og samtid. Deretter setter du deg på bussen for ditt neste stopp på reisen. Postkortvakre Vilnius er best kjent for sin barokke gamleby, utallige kirketårn og atmosfæren til en småby. Vandre gjennom begge byenes UNESCO-gamlebyers brosteinsbelagte gater, smak delikatesser på markedene og kos deg med en leskende øl på et vannhull. Vilnius og Riga er perfekte for historieelskeren, gourmanden og deg som liker shopping - her er noe for alle!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Rixwell Elefant Hotel i Riga
 • 2 eller 3 netter på Panorama Hotel i Vilnius
 • Frokost
 • Busstur fra Riga til Vilnius
 • Fly fra Oslo, Sandefjord til Riga og fra Vilnius til Oslo, Sandefjord
Reiserute

Dag 1 - 3: Riga

Latvias hovedstad Riga tilbyr en elegant blanding av historie, arkitektur, kultur og med moderne restauranter og koselige butikker. Dra på en reise tilbake i tid og vandre langs med Rigas smaleste gate, Rozenalla, smak på lokale delikatesser og fordyp deg i den middelalderske atmosfæren. Beundre… Les mer

Rixwell Elefant Hotel

Dag 4 - 6: Vilnius

I hjertet av Litauens historiske hovedstad venter den mytiske gamlebyen, inspirert av barokken som en gang preget byen. Vilnius skiller seg fra andre hovedstader i Europa, byen er nemlig relativt liten, noe som skaper en varm, åpen og landlig atmosfære - samtidig som den gir en følelse av at det… Les mer

Panorama Hotel Vilnius
Bussturen

Reise fra Riga til Vilnius Lux Express på dag 3 ved 4 netters-reisen eller på dag 4 ved 6-netters reisen. Bussen går fra Riga busstasjon og Prāgas iela 1, Riga, LV-1050. Det er ca. 6 km til busstasjonen og du kan reise dit enten med offentlig transport (Busslinjer 322 og 22) eller med taxi.
Bussen ankommer Vilnius busstasjon, som er Sodų g. 22, LT-03211, Vilnius. Busstasjonen ligger ca. 5 minutters gange fra hotellet.

Lux Express busser er utstyrt med aircondition, toalett og sikkerhetsbelter. Reisen tar ca. 4 timer, men varigheten kan variere på grunn av vær og trafikkforhold.

Du får din bussbillett og nøyaktig avgangstid med reisedokumentene dine.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Flyplasstransport
 • Transport til og fra busstasjoner
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt med flyreiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret