Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Strandnær leilighet på Gran Canaria

 • Solreiser
 • 7 eller 10 netter
 • Puerto Rico
pris fra kr 7 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Rolige dager i bassenget og på stranden! Gran Canarias Puerto Rico venter på deg. Inkluderer opphold, transport og fly.

På Gran Canaria er solen aldri langt borte. Velkommen til Puerto Rico, et rolig feriested med en herlig strand, restauranter, butikker og mer. Bo i leilighet på det strandnære Apartahotel Maracaibo som blant annet tilbyr et oppvarmet basseng, perfekt mens det er vinter i Norge, samt en tropisk hage og en trivelig restaurant.

Tilbudet inkluderer:
 • Apartahotel Maracaibo: 7 eller 10 netter
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Gran Canaria (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Gran Canaria

Oppdag et helt kontinent på kun en liten øy! Gran Canarias mektige landskap omfatter høye fjelltopper, tropiske skoger, bølgende ørkenlandskap og kilometerlange sandstrender. På det rolige feriestedet Puerto Rico står den store stranden i sentrum og det finnes også en yachthavn samt flere restauranter, barer og butikker. Det solsikre klimaet har gjort dette til en veldig populær destinasjon for soltørste skandinavere - både vinter og sommertid!

Apartahotel Maracaibo

 • Hotel
 • Puerto Rico, Spania
Maracaibo- Gran Canaria pool

Apartahotel Maracaibo ligger bare 400 meter fra stranden "Puerto Rico" og den vakre marinaen. Hotellet har en tropisk hage, et utendørsbasseng og et barnebasseng (oppvarmet om vinteren), en bassengbar, en restaurant i karibisk stil og en døgnåpen resepsjon. Det er også et minimarked som er åpent 24 timer i døgnet på stedet, og hotellet har en lekeplass for barn.

 • +2
Les mer
Maracaibo- Gran Canaria studio st

Studio standard

Studioene har en stue og soverom i ett, avdelt av en liten bar med en samlet størrelse på ca. 50 m². Alle rom har et bad innredet i brasiliansk granitt med dusj, toalett og hårføner. I rommene finner du også flatskjerm-TV, et lite kjøkken, brødrister, safe og terasse eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria superior

Studio Superior

Studioene har en stue og soverom i ett, avdelt av en liten bar med en samlet størrelse på ca. 50 m². Rommene er dekorert med marmor, mosaikk og tregulv. Alle rom har et bad innredet i brasiliansk granitt med dusj, toalett og hårføner. I rommene finner du også flatskjerm-TV, et lite kjøkken, brødrister, safe og terasse eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria pool garden

Studio Deluxe

Studioene har en stue og soverom i ett, avdelt av en liten bar med en samlet størrelse på ca. 50 m². Rommene er dekorert med marmor, mosaikk, lærmøbler og tregulv. Alle rom har et bad innredet i brasiliansk granitt med dusj, toalett og hårføner. I rommene finner du også flatskjerm-TV, et lite kjøkken, brødrister, safe og terasse eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria standard

Ettromsleilighet Standard

Leilighetene har en stue og et separat soverom. Alle rom har et bad innredet i brasiliansk granitt med dusj, toalett og hårføner. I rommene er det også en flatskjerm-TV, et lite kjøkken, brødrister, safe og terrasse eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria superior

Ettromsleilighet Superior

Leilighetene har en stue og et separat soverom. Alle rom har et bad innredet i brasiliansk granitt med dusj, toalett og hårføner. Rommene er dekorert med marmor, mosaikk og tregulv. I rommene er det også en flatskjerm-TV, et lite kjøkken, brødrister, safe og terrasse eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria-Apt deluxe

Ettromsleilighet Deluxe

Leilighetene har en stue og et separat soverom. Alle rom har et bad innredet i brasiliansk granitt med dusj, toalett og hårføner. Rommene er dekorert med marmor, lærmøbler, mosaikk og tregulv. I rommene er det også en flatskjerm-TV, et lite kjøkken, brødrister, safe og terrasse eller balkong.

Våre tips
 • Populær sandstrand

  Denne populære sandstranden ligger mellom to marinaer. Det som er slående er den enorme mengden fargeglade parasoller som gir stedet en koselig atmosfære. Her kan du virkelig oppleve timer med strandmoro!

  Strand Puerto Rico beach Strand
 • Romantisk solnedgang

  Playa de Amadores er virkelig et sted å bli glad i. Den gylne sanden og det rolige vannet gir den perfekte følelsen for en rolig dag på stranden, en hyggelig gåtur eller en romantisk solnedgang.

  Strand Playa de los Amadores Strand
 • Naturkrefter i spill

  Oppdag denne regionen ved kysten og et fantastisk synspunkt: her slår bølgene mot klippene, og du kan ta oppholdets vakreste bilder! Du vil føle naturens krefter foran dette spektakulære landskapet.

  Utsiktspunkt Los Hervideros Utsiktspunkt
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 00:01

Utsjekking

Til kl. 00:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Studio standard
Maks 2 personer i et Studio Superior
Maks 2 personer i et Studio Deluxe
Maks 3 personer i et Ettromsleilighet Standard
Maks 3 personer i et Ettromsleilighet Superior
Maks 3 personer i et Ettromsleilighet Deluxe

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Rullestolbrukere

Hotellet er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret