• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Marokkansk drømmeferie i Agadir

 • Solreiser
 • 4, 7 eller 10 netter
 • Agadir
pris fra kr 4 079
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev den marokkanske solen og nyt en eksotisk ferie på feriestedet Agadir med halvpensjon, fly og transport.

Lengter du etter en eksotisk ferie med avkjølende bad i havet, spennende mat og kultur? Da passer en reise til Agadir i Marokko perfekt! Med sine 300 soldager i året er dette en fin destinasjon til alle årstider. Hotellet ditt ligger bare 1 kilometer fra den private stranden og tilbyr også et velværeområde for maksimal avkobling. Er du lei av late dager på stranden har vi flere eventyrlige utflukter som setter kronen på verket på ferien din.

Tilbudet inkluderer:
 • Atlantic Hotel Agadir: 4, 7 eller 10 netter
 • Halvpensjon
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Agadir (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Dagstur til Essaouira
 • Dagstur til Mazza/Tznit med 4X4
 • Dagstur til Tiout og Taroudant
Kulturbyen Agadir

Idylliske Agadir sjarmerer med sin vakre strandpromenade, hvor det marokkanske gateliv kommer med en forfriskende følelse. En skjermet sandstrand sør for den hvite marinaen tilbyr klart vann og blå himmel 300 dager i året. Det vakre feriestedet på den marokkanske kysten ligger midt mellom fjellene og det endeløse blå Atlanterhavet. Både om sommeren og vinteren er dette det ideelle solrike reisemålet! Spaser langs kysten på promenaden og nyt utsikten over den fargerike bukten med sine historiske hus. Finn et sted på en av de mange koselige restaurantene og ta full nytelse av de neste dagene.

Atlantic Hotel Agadir

 • Hotel
 • Agadir, Marokko
pool

Atlantic Hotel Agadir ligger ca. 1 km fra stranden. På hotellets private strand finner du liggestoler og parasoller til fri benyttelse (avhengig av tilgjengelighet). På hotellet finner du et utendørs svømmebasseng og en solterrasse samt et spaområde med mulighet for massasjebehandlinger (mot betaling). I restauranten kan du hver dag nyte en frokostbuffé, og om kvelden kan du se frem til å prøve lekre, lokale spesialiteter i hotellets to restauranter.

 • +5
Les mer
room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er cirka 20 m² store og er utrustet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, minibar, safe, TV og skrivebord. Badet har dusj eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

room 1

Enkeltreiser

De 20 m² store enkeltrommene er utstyrt med aircondition, minibar (mot avgift), safe, TV og skrivebord. Badet har dusj eller badekar, gratis toalettartikler og hårføner.

Tilvalg av utflukter

Dagsutflukt til Massa fra kl. 8:00 til 17:00: Massa-regionen ligger 60 km sør for Agadir og er kjent for Massa Nasjonalpark. Naturreservatet består av 33 800 hektar og er hjem for ulike fuglearter i Marokko. Parken har spektakulære skoger, idylliske strender, klipper og sanddyner. Du kommer til og med til å besøke en tradisjonell fiskeby og Massa-byen. I Sahara kommer du til å ha tid til å ta noen vakre bilder av sanddynene før du fortsetter til byen Tiznit, som er kjent for sitt sølv. Du blir hentet på hotellet kl. 8:00 og kan være tilbake ca. 17:00. Kan legges til i bestillingsprosessen.

Dagsutflukt til Essaouira kl. 7:30-18:00: Essaouira er et eksepsjonelt eksempel på en festningsby fra slutten av 1800-tallet. Siden begynnelsen har det vært et stort internasjonalt sted for handel, som forbinder Marokko og Sahara med Europa og resten av verden. Essaouira ligger ca. 170 km fra hotellet og det blir gjort flere stopp på veien. Du kommer for eksempel til å besøke en Argan-oljefabrikk samt få lære deg om produksjonen, stopp ved et utsiktssted med et vakkert panorama samt besøke en berberby. Du hentet ved hotellet kl. 7:30 og kommer tilbake ca. kl. 18:00. Kan legges til i bestillingsprosessen.

Dagsutflukt til Tiout og Taroudant 8:00-17:00. Taroudant ligger ca. 86 km fra Agadir og du kommer til å dra langs en vakker vei med Argantrær og gårder med appelsin- og klementintrær. Byen ligger skjult av snødekte fjelltopper og fantastiske røde leirvegger med koselige souker og torg. Etter et besøk i Taroudant fortsetter reisen videre til Tiout (30 km fra Taroudant), en liten by kjent for sin Kasbah og Oasis. Du blir hentet ca. kl. 8:00 på hotellet ditt og er tilbake ca. 17:00. Kan legges til i bestillingsprosessen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (betales på stedet) 1,10 € per person og natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 10 i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Enkeltreiser

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 3-10 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Ventetid transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Atlantic Hotel Agadir ligger ca. 1 km fra stranden.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret